Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו 316 89 נגנבה (עדכון: וגם הוחזרה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה האוטו השני שנגנב לי בתוך 4 חודשים. הראשון היה גולף 91, לפני חודש קניתי 316 89 בצבע שמפניה והנה היא איננה. הרכב היה עם מנעול הגה. לא יודע מה לחשוב? האם זה מקרי או משהו מכוון? האם שמעתם על רכבי ב.מ.וו וגולף בני עשרים שנה שנגנבים? האם אזעקה הייתה עוזרת במקום שמנעול הגה נכשל?

מפחד לקנות רכב נוסף, מי לעזלזל צריך לגנוב רכב גרמני בן עשרים?

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

מנעול הגה לא מרתיע גנב, אולי מעכב קצת. אפילו בטלוויזיה הראו פעם איך הם מתגברים עליו.

איפה אתה גר?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

או שמישהו ממש שונא אותך או שאתה גר בשכונה בעייתית ורכב זה, שנפוץ מאד אצל ידידינו מהשטחים, הוא מגנט.

בכל מקרה, המלצה שלי: הרכב הבא שתקנה, תקפיד לשים כיסוי, ותחנה, קצת יותר רחוק מהבית אבל במקום עם קצת יותר אנשים וכו', אגב - אזעקה זה לא מרתיע, מה שיעזור במקרה שלך, זה למשל לקחת איתך את ההגה, מנעול לידית הילוכים גם עדיף על מנעול הגה. אתה יכול גם לסנדל את הרכב, או לפרק ממנו חלק מהמנוע, או לשים איזה כפתור ניתוק סודי (למשל מפסק למשאבת דלק וסטרטר איפשהו בפנים מוחבא.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

moelia, משתתף בצערך.

להבא ממליץ להתקין מערכת אזעקה עם ביפר, לשים מצלמה שמצלמת את המכונית 24/7 (עיניין של כמה מאות שקלים אם יש לך וידיו VHS או אתה מקליט לתוך מחשב, טוב גם להרתעה) ולשים כיסוי על האוטו - שלא ינקר עיניים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מתוגרר בפרדס כץ. מקום לא סימפטי. אבל אני מבין שזה לא מפתיע אף אחד שמכוניות בנות 20 נגנבות.

ובנוגע לאזעקה ביפר ומצלמות תסלחו אני נשברתי, אקנה פיאט פונטו או כל קופסת שימורים אחרת שאף אחד לא רוצה לגנוב. כשזה קורה פעם ראשונה אתה אומר יאלה סיבה להשתדרג... לוקח בימר, מתחיל להשקיע בה, מבזבז זמן, כוח, כסף.

זה שובר. אני בסה"כ סטודנט.

פורסם

מה תעזור לו מצלמה? אחרי שגנבו את הרכב הוא יכול לדבר עם הקיר

תתחיל לנתק חיישנים וקונקטורים כל לילה תכסה את האוטו ותוציא את ההגה. אני מבטיח לך שגם הגנב הכי מיומן ייצא מדעתו אחרי 5 דק'.

פורסם

בתוכנית TV על גניבות רכב ששודרה לפני כמה שבועות ראינו גם גניבה של פונטו וגם בניבה של 205.........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

איזה מבאס...

אני מבין אותך, לי גנבו דייהטסו אפלאוז שנת 92 לפני חצי שנה,

כנראה בגלל שקל יותר לגנוב מכוניות ישנות בלי כל ה"טכנולוגיה" (אימובילייזר, קודנית, איתוראן וכו')

של המכוניות של ימינו, אז גם הישנות הן מטרה, גם אם זה רק לפירוקיות זה כסף טוב וקל יחסית.

משתתף בצערך אחי.

מקווה לפחות שהיה לך מקיף.

פורסם

אם אני לא טועה רכבים מתחת ל95' מבוטחים רק צד ג' וחובה + אופציה לביטוח תיקוני דרך.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

הבעיה שיש עוד שתיים כאלה ברחובות צמודים שעומדים ללא שום מנעולים והגנות. ועל הגולף שחור כמו שגנבו לי לפני שלושה חודשים אני לא מדבר, יש כאלה בסיטונאות. זה מאוד מוזר. מה עוד שיש לי תיק הוצאה לפועל נגד מכונאי שהשם משפחה שלו דכה והוא מתגורר בפרדס דכה.

אני יושב ומשתגע האם הוא קשור או שזה מקרה?

פורסם
אתה מכיר חברת ביטוח שמסכימה לעשות מקיף לבמוו שנת 89 ? אם כן קניתי אחת.

הייתי מבוטח דרך סוכן של "כלל" ואחרי שגנבו לי את הרכב קיבלתי מחיר מחירון עליו...

לא ידעתי שזה משהו מוזר...:roll:

פורסם

שלום על איזה רכב מדובר ?

תשמע, בעקרון אני יודע שרכבים מתחת ל20 או שנתון מסויים (לא סגור אם זה 97 או 95) הסוכנים לא אוהבים לבטח.

אם קנית את הרכב כאשר היה יותר חדש או בעל שווי ותחזיק בו שנים, הסוכן ביטוח לא יקום יום בהיר "תשמע אנחנו לא עושים לך יותר מקיף", אני מכיר אנשים שהיה להם מקיף על לאנסר 90, במקרה זה שיחק לטובתם, זה היה רק בגלל שהאוטו אצלהם הרבה שנים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור חביבי, אולי יש משהו במה שאתה אומר, אני לא נתקלתי בתופעה הזאת,

קניתי את האוטו (דייהטסו אפלאוז) ב-2002 כשהיה בן 10, עשיתי לו מקיף וזהו, עד שהוא נגנב 6 שנים אחרי.

אולי באמת יש טווח מסויים שאחריו הסוכנים לא מבטחים רכב ישן.

פורסם

תתפלא אבל רכבים ישנים יותר מועדים לגניבה, מהסיבה הפשוטה - קל יותר לפרוץ אותם, להיכנס אליהם ולהביא אותם למצב נסיעה! מה גם שברכבים ישנים הסבירות שתהיה אזעקה היא יותר נמוכה, הווה אומר פחות זמן נצרך לעבודת הפורצים לניתוקה, והמנעול הגה זה עוד כמה שניות של עבודה, פשוט עניין של פירוק, ואם את הרכב יפרקו בשטחים יום לאחר מכן, מנעול הגה זו עבודה פשוטה מאוד.

Xbox12341

• תוכן חדש...