Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רדיו דיסק בטווח המחירים האלה על מה אתם ממליצים? איזו חברה? איזה דגם? מה שחשוב לי זה שיהיה בו MP3 אם אפשר שלט יציאה למגבר וכניסת AUX.

כרגע אני הולך לחבר אותו ל4 רמקולים רגילים . 2 מהם הספק של 200W 50 RMS שניים האחרים אני לא יודע כיוון שהיו מתקנים ברכב .

תודה על העזרה.

פורסם

לך על פיונר

אחד מהדגמים הבאים:

DEH-P3000IB חיבור AUX מקדימה

DEH-3050UB חיבור USB מקדימה

amp: image dynamicsQ450.4 comp:hertz energy hu:clarion585usb sub:image dynamics id 12

פורסם

סבבה תודה כמובן אם יש עוד הצעות אני מוכן לקבל. עכשיו עוד שאלה שווה ללכת על מכשיר שיש עליו גם ,BLUETOOTH או שהאוזנייה לא טובה ואי אפשר להישתמש בה גם ככה (מכשירים כמו לדוגמא SONY MXBT2500).

פורסם

בסוני שציינת, אין יציאת מגבר בכלל, יש יציאת AUX בחזית.

הרכבתי מכשיר כזה בטנדר של העבודה שלי.

לגבי הדיבורית: מצויין, איך שאני עולה לרכב (כמובן הכוונה כשהרדיו דולק או נדלק בפתיחת הסויצ') המכשיר אוטמטי מתקשר עם הפלאפון ומסנכרן, יש אופציית מענה לשיחה דרך כפתור הווליום, לא רואים את המספר שמתקשר או מספר שמחייג (יש מכשירים שכן רואים), שמע דרך הרמקולים של האוטו, מיקרופון פנימי (מצויין).

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...