Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלון ידידי,

כפי שכתבת - תמים אני לא (כבר כמעט שנתיים :wink:).

כוונתי הייתה שזה לא משנה מי צודק ומי לא, אני רק לא בטוח שהפורום זה המקום לעשות את זה.

גם אם תחליטו שאין לכם פתרון, ושאין סיבה להיפגש לקפה.... אל תמשיכו את ההתכתבות הזו בפורום.

זה לא מוסיף כבוד לאף אחד מכם !

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכווולם

אני מציע לרדת מהגב של ברוך שליט, לתת לו קצת לנשום,

יש לו הרבה על מה לחשוב, ( על הפלונטר שנוצר. )

עזבו אותו במנוחה.

לחץ עליו מביא תוצאה הפוכה.

בברכה

אהוד לביא (יו"ר IRDA)

פורסם
אני חושב שאם הייתם קוראים את התגובות של עצמכם,

הייתם נגעלים, בערך כמו 99% מהאנשים שקוראים כאן.

מספיק כבר לכתוב את כל מה שיש לכם לומר על דפי הפורומים - קפה (ואני מוכן לשלם עבורו), אין פתרון אחר !

קודם כל, אני מסכים איתך במאת האחוזים :!:

מצד שני, אצלכם קפה לא תמיד נגמר רק בקפה ;-)

פורסם
לכווולם

אני מציע לרדת מהגב של ברוך שליט, לתת לו קצת לנשום,

יש לו הרבה על מה לחשוב, ( על הפלונטר שנוצר. )

עזבו אותו במנוחה.

לחץ עליו מביא תוצאה הפוכה.

בברכה

אהוד לביא (יו"ר IRDA)

אהוד ! ! ! כל הכבוד.

אני מניח שהתכתובת כאן מגעילה גם אותך ולא לעינין.

ואולי כדאי קודם כל להרגיע את כותבי השטויות והשקרים.

הוויכוח כאן הוא על דברים פעוטים ואגו.

בואו נשב יחד נשים את האגו בצד (כולל הגורמים המפריעים) ונציג פתרון

לטובת כולנו.

בכבוד רב

לימון רמי יו"ר ממ"י

פורסם
אלון ידידי,

כפי שכתבת - תמים אני לא (כבר כמעט שנתיים :wink:).

כוונתי הייתה שזה לא משנה מי צודק ומי לא, אני רק לא בטוח שהפורום זה המקום לעשות את זה.

גם אם תחליטו שאין לכם פתרון, ושאין סיבה להיפגש לקפה.... אל תמשיכו את ההתכתבות הזו בפורום.

זה לא מוסיף כבוד לאף אחד מכם !

ערן,

אני מכבד את דעתך אך חושב קצת שונה ממך.

הפורום הוא מקום מעולה לליבון הדברים. אני ואחרים - שואלים שאלות לגיטימיות ומקבלים התקפות אישיות במקום תשובות.

זה מוציא את האמת לאור - לפחות חלק ממנה.

מר שליט יכול להתהדר בהרבה דברים - בממלכתיות - ממש לא!

שאלנו שאלות לגיטימיות:

כמה ספורטאים יש בממ"י? באילו אירועים השתתפו בעבר?

אין קול ואין עונה בנושא - רק השמצות וקללות (יכולתי לצנזר - אבל אני מעדיף שיראה פרצופו "הממלכתי" של מר שליט).

מה רע בדרישה - הספורט לספורטאים?

הגיעו הספורטאים להסכמה - מי "שמזיע בחליפה" מצביע. התאחדו. עכשיו בא עסקן ודורש נתח במקום שישפיע בעתיד על כיסו! כך אני רואה את הדברים. אני מאפשר למר שליט להגיב על הטענות בצורה תרבותית וחוטף במקום זה קללות והשמצות. זו דרכו - זה האיש. מה אומר ומה אוסיף.

האיש מדבר (כותב) בעד עצמו!

אלון.

נ.ב.

מחר ניתן לברוך מבוקשו ויבוא עסקן חדש ויגיד שגם לו עמותה עם ספורטאים (יש בארץ עוד מספר עמותות "רדומות") - אז מה? עכשיו שוב יוסי ניסן לא יקבל החלטה? נצטרך "לשחד" גם את העסקן החדש. לתפור עוד תפקיד. כולם יודעים מה המצב. יש תיעוד (אפילו בפורום הזה) כמה נהגי ראלי/ספרינט ראלי יש היום בארץ ואיפה התחרו. בזה נגמר הסיפור! אני שוב חוזר על עמדתי - אם יש ספורטאים בעמותת ממ"י - הם מוזמנים לפרסם שמם ואת הרקע שלהם. אני בוודאי בעד שיהיו בהתאחדות ובעלי זכות הצבעה - שוב, אם הם קיימים!

אלון.

פורסם

רוצה דוגמא להתנהלות פסולה בעיניי....

מפרסמים קורס נווטים - מחתימים על טפסים - גובים כסף והופ....

רצים לרשות ומראים הנה יש לנו עוד 17 ספורטאים.

האם כל אדם שקונה קורס בתחום הספורט המוטורי הוא ספורטאי?

אם כן, לחברת "מסלולים" אלפי ספורטאים.

לחברת אלטרנתיבי כנ"ל וכך גם ל"ארט דרייב" וחברות מסחריות אחרות.

האם זה הגיוני? בעיניי לא. יתרה מזו - זה גובל בתחמנות.

אני כמתבונן מהצד רואה עמותה "שמייצרת" רשימות "ספורטאים".

האם לכך אנו מכוונים את הספורט המוטורי בארץ. אם מחר עמותה תעביר השתלמות ע"ר לספורטאי ראלי (אפילו בחינם) ויבואו 300 איש להדרכה ויחתמו על טופס הצטרפות - הם ספורטאים? נהגי ראלי? (בכוונה לקחתי דוגמא קיצונית).

החוק לא הגדיר מיהו ספורטאי - תקלה. אבל מה שנהוג בעולם טוב גם לנו - כמו שאמר לי היום דני לוי - ובעבר גם אחרים:

" מי שמזיע בחליפה הוא ספורטאי".

לבשת חליפה, נכנסת לרכב, התחרת באירוע פתוח לספורטאים (ולא איזו הדרכה בשכר) - אתה ספורטאי.

חובתי ככותב ואחראי בפורום הזה לחשוף מידע כזה שמתגלגל לידיי. בצורה ההוגנת ביותר ביקשתי תגובה עניינית ממי שהדברים קשורים אליו. העובדות מדברות בעד עצמן - תגובה עניינית - אין!

לילה טוב,

אלון.

נ.ב.

כרגיל - צפו להתפתחויות בנושא ההתאחדות בימים הקרובים.

לצערי - אני מנוע מלפרסם את תוכן הדיונים שנערכו היום. אבל, תוך ימים בודדים - אוכל לעדכן פה את כולם.

אלון

פורסם

אלון

1. דמגוגיה זולה לשמה, איפה קללתי ולו פעם אחת בכול בשירשור הזה.
  2. אתה קורא לי בכול מיני שמות (לא גנאי) שאף לא אחת מהן אינה מתאימה בהגדרתה לי, אני לא נכנס איתךאו עם עמיתך לדיון בנושא מאחר ויש גבול עד לאיפה ולאיזה רמה אתה רוצה להוריד את הפורום הזה, אני בכול אופן מכבד את יוצרי הפורום ונמנע מלהכנס למקומות אפלים שאתה מנסה לגרור.
  3. בכדי להשקיט את "שינאת האדם" שבך אומר לך זאת - אף לא אחד מהאנשים שעברו ימי הדרכה ברמה יומית אינו נרשם כחבר/ספורטאי לא במועדון ולא אצל יוסי חד וחלק.
  4. לגבי קורס הנווטים - אף לא אחד נרשם כ"ספורטאי" כול זמן שלא התישב והזיע בחליפה ויעבור מספר מרוצי ראלי, הצגתי רשימה אצל יוסי בכדי להראות כמה אנשים עברו את הקורס, זה הכול.
  5. חוזר ואומר ישנה רשימה פיזית אצל יוסי ניסן של הספורטאים של ממ"י, יש לי מענה לכול אחת מהשאלות שנשאלתי על ידך, אין לי כול סיבה לענות על אף אחת משאלותיך, הענה בפורום המתאים ולאנשים המתאימים בבוא הזמן.
  6. אלון הרבה זמן ראיתי בך דמות שיכולה לשנות מערכת אבל לאור התבטאויותיך אינני רואה כול סיבה להמשיך ולהתיחס אליך ו/או לענות יותר לשאלותיך אמנם אתה **** ******** אבל אני לא נימצא בחדר חקירות, לקחתי באורך רוח את דבר גם שהיה בהם משום הוצאת לשון הרע, תירגע!

בזה הסתיימו הדיונים שלי איתך עכשיו ובכלל! הפורום ישאר פתוח לדעותיך בלבד.

ברוך

פורסם

ברוך,

אין כל "לשון רע" במה שפרסמתי - רק עובדות ושאלות ללא מענה. (ואולי יש פה איום מרומז מצידך... אל תבזבז כסף על תביעות שוא... - זה חוזר כבומרנג)

זהו דיון ציבורי - אתה מוזמן להשיב - או להתעלם - זכותך.

אני מבקש שלא תשתמש בביטוי "שנאת אדם" בצורה כה חופשית. זו בדיוק הבעייה איתך - אתה מקצין כל דבר.

יש כאן ביקורת עניינית ותו לוא. רוצה, תגיב - לא רוצה, תחריש - זכותך.

ככל שידוע לי - אף אחד לא שונא אותך (וזה כולל אותי) - אבל ביקורת חריפה על מהלכיך האחרונים יש ויש.

היום פגשתי את גבי סרוגו - הבנתי (ממנו) שהציע לך להוביל עבורם (הפורשים) את תחום הראלי לשנה הראשונה רק להיות כפוף לביקורת נהגים ובחירות (בגדול, כן - בוא לא נתפלסף - זה גם מה שהבינו האחרים שנכחו בפגישה) - וסירבת להצעה זו. אז מספיק עם השטויות.

חברה כלכלית - יש לך? (מה בדבר "גילוי נאות"). מה תחום עיסוקה? למה היא שימשה בעבר? (ואל תשכח שהוצאת חשבוניות לגופים שונים - גם לנו). אז אם אתה הולך לכיוון הכלכלי - אהלן וסהלן - נקבל אותך בזרועות פתוחות - אם אתה הולך להיות עסקן - גם ברוך הבא. שניהם ביחד - זה לא! אי אפשר לקבוע תנאים עיסקיים (בין היתר) מצד אחד בהתאחדות - ומצד שני להיות בצד הכלכלי המושפע מהחלטות אלו - קוראים לזה ניגוד עניינים. אם זה לא קיים בעניינך - אשמח לשמוע הסבר - כי כרגע - מהיכן שאני מסתכל - זה נראה אחרת.

בכבוד רב,

אלון

נ.ב.

שאלת איפה קיללת (האשמת אותי בדמגוגיה)? ראה הודעתך מס' 29 בשרשור זה - אם זה לא לשון בוטה - אם זה לא לשון הרע - אני לא יודע מה כן.

אל תתאמץ בנושא - אני סולח לך מראש.

אלון

נ.נ.ב

שים לב שאתה מקבל תגובה עניינית לכל טענה שלך. בניגוד לך - אין לי בעייה לענות להשיב לטענותיך.

אלון

פורסם

אלון - "שנאת אדם" זה מה שאתה עושה.(כותב)

כחובב ספורט כולל ספורט מוטורי.

אתה מחבל בערך שנקרא - "ספורטאי".

מאסתי מהתכתובת הערסית שאתה מביע בפורום.

חזור לעיסוקך ***** ועזוב אותנו לנפשנו.

אתה מביע את דעתך בפורום וגם עונה לעצמך כ 5 דקות לאחר מכן.

היה מי שקינה אותך "פוליטרוק" - הוא צודק!

מאחר ואינך ספורטאי - כמה פעמים היזעתה מתחת לחליפת הנהיגה השנה?

מעיון בתכתובות וממידע מחבריך באירדע, פעילותך הספורטיבית בשנים האחרונות אינה מרובה.

תגיד אני בונה רכב - אבל מה בינתיים/ עוסקים בפוליטיקה.

השאר את ההתאחדות לפוליטקאים/עסקנים וחזור לעסוק בספורט המוטורי.

אולי שם תגיע להישגים???

באם לא, עזוב אותנו חובבי הספורט לנפשנו והפסק להשתלח בכל מי שדעתו שונה משלך.

די לנו מאסנו בך!

שתהיה לנו שנה טובה

ומי יתן ובמהרה תקום ההתאחדות למרוצי ראלי/ראלי ספרינט.

אולי אז אלון ירגע ויחל לעסוק בספורט המוטורי.

עלו והצליחו

שפטר

פורסם

שפטר היקר (ברוך הבא לפורום - אני רואה שהצטרפת היום וזו הודעתך הראשונה - אני מבין שהדברים "נוגעים ללבך"...),

ולענייננו: את אותו "לכלוך" שלכאורה אתה מנסה למנוע - אתה יוצר בדבריך עכשיו.

אתה בכלל מכיר אותי???

רק למען הסר ספק - אענה עניינית לשאלותיך ואוסיך כמה עובדות -

1. השנה "הזעתי מתחת לחליפה" פעם אחת בלבד.

2. הרכב שאני בונה הינו הרכב השלישי שלי (עד כה השקעתי בו מעל 30K).

3. עם שני רכבים הראשונים השתתפתי ב 7 השנים האחרונות במעל 20 אירועים ומספר דומה של "אימונים".

4. בשנים אלו השתתפתי "הזעתי בחליפה" מספר פעמים נוספות גם כנווט.

5. אני חבר ועד נבחר של הנהגים בניגוד לאחרים שמעמידים את עצמם ללא בחירה בראש העניינים.

6. סיבה עיקרית לקיום אליפות הראלי שמתקיימת היום היא הסיוע הרב שאני מעניק בנושא.

7. אני מחזיק ב - 8 פודיומים (רובם מקומות 1 , 2) מכלל האירועים שהשתתפתי.

אז הנה - קיבלת את הרקע שלי - אתה יכול לאמת אותו בחיפוש קל באינטרנט!

סיבה 5 לעיל לבדה נותנת לי את הליגיטימציה לבקר את המהלכים שנעשים בתחום!

בברכה,

אלון.

נ.ב.

עכשיו נשמח לשמוע מי כבודו (מר שפטר - כרגיל הודעה ראשונה בעילום שם):

1. אולי נקבל את שימך האמיתי? (אני אופתע אם תהיה מספיק ישר להזדהות ולעמוד מאחרי דבריך)

2. האם יש לך קשר כל שהוא למר שליט או לממ"י או לתחום הראלי?

3. אני מבין שאינך חושב כמוני - מדוע אתה לא יכול להביע דיעה מנוגדת ללא השתלחות אישית.

אשמח לראות תגובה לא מתלהמת.

בברכה,

אלון

פורסם

ידידי היקר,

אשמח לראות איפה השתלחתי במישהו (ביקורת נוקבת - איננה השתלחות)...?

איפה כתבתי דבר שקר (גם במקום שאינני בטוח - אני דואג לסייג עצמי ולאמר שזו "רק דעתי"...?

איפה לא נתתי מקום הוגן לתגובה של מי שאינו חושב כמוני...(אין אדם אחד שיוכל לאמר שחסמתי אותו בפורום - למרות שיש לי היכולת לעשות זאת)?

איפה צנזרתי מי שחושב שלא כמוני... (אפילו את דבריך החריפים הזהים למרבה הפלא לדברי שליט - השארתי על כנם)?

חפש ולא תמצא!

אלון.

נ.ב.

הפוסל - במומו פוסל! ועשית בדיוק את מה שביקשת ממני להפסיק לעשות. רק בעוד שאני עושה זאת עניינית - אתה עשית זאת בתקיפה על רקע אישי.

לא נורא - גם לך אני סולח. אני מניח שאותה יד מכוונת מובילה גם את התגובה האנונימית הזו וגם את הבאות שיבואו. (נאה דרשת - "שנאת אדם" - רק שהמותקף הוא הח"מ).

אתם עושים לי שירות טוב ולכן אין לי בעייה שתמשיכו - כל מי שעיניו בראשו - רואה ומבין מה קורה.

אלון

פורסם
אני אומר את זה בפעם המי יודע כמה - רבותי ,תפסיקו להתייחס לדברים שנכתבים על ידי חברים שלא מזדהים בשם האמיתי שלהם,אל תשיבו ותתעלמו מהם,רק כך נתפטר מהם !

מעניין שתמיד הם אלו שמנגחים את הצד האחד של המתרס ואף פעם לא להיפך !!

מישל

בהמשך ל-rjet , msprint , בן אפריים וכו'.... הגיע לשכונה בחור חדש - שפטר ! ! !

לא אחזור על הצורך להתעלם !

מישל

פורסם

מישל

ברוך הבא!

כיצד אתה מגדיר את עצמך ?

ספורטאי!(המזיע מתחת לחליפת הנהיגה)

אמרגן!

מארגן ארועי ספורט מוטורי.

סע בדרכים טובות

שפטר

פורסם
ברוך,

אין כל "לשון רע" במה שפרסמתי - רק עובדות ושאלות ללא מענה. - אתה כותב דברים שאינם בדוקים על ידך ומכפיש את שמי ברבים אם זה לא לשון הרע מה כן? (תעבור על השירשור הזה ותיווכח בעצמך)

ככל שידוע לי - אף אחד לא שונא אותך (וזה כולל אותי) - אלון יש עוד שירשורים באתר זה שבהפ אתה כותב ומזכיר את שמי או פעילויות בהן אני מעורב תחזור וקרא גם אותן אם אין בהם שינאה לשמה אז אני באמת זקנתי ולא חי בדור הנכון.

היום פגשתי את גבי סרוגו - הבנתי (ממנו) שהציע לך להוביל עבורם (הפורשים) את תחום הראלי לשנה הראשונה רק להיות כפוף לביקורת נהגים ובחירות - הצעתו של גבי סרוגו הייתה השתלטות על ממ"י ולא הייתה מקובלת עלי או על חברי, זכור רק דבר אחד אני לא מצביע בישיבות.

חברה כלכלית - יש לך? (מה בדבר "גילוי נאות"). מה תחום עיסוקה? למה היא שימשה בעבר? (ואל תשכח שהוצאת חשבוניות לגופים שונים - גם לנו). אז אם אתה הולך לכיוון הכלכלי - אהלן וסהלן - נקבל אותך בזרועות פתוחות - אם אתה הולך להיות עסקן - גם ברוך הבא. שניהם ביחד - זה לא! אי אפשר לקבוע תנאים עיסקיים (בין היתר) מצד אחד בהתאחדות - ומצד שני להיות בצד הכלכלי המושפע מהחלטות אלו - קוראים לזה ניגוד עניינים. אם זה לא קיים בעניינך - אשמח לשמוע הסבר - כי כרגע - מהיכן שאני מסתכל - זה נראה אחרת - אתה שם לב למה שאני כותב בכלל בשירשור הזה? אני לא מעוניין להיות עסקן לנהל התאחדות, מאידך אני לא רואה את ממ"י מחוץ למסגרת ההתאחדות למרות טונות השיטנה שנכתבו על ידך ועל ידי חבריך לו רק ישבנו דיברו הדברים כיום היו נשמעים אחרת, ואם מדובר בדברים ליגיטמיים אז זה מאד לגיטימי שהעשה ככול יכולתי שממ"י תהיה חלק מהמערכת לאחר 25 שנות עשייה, מצד שני אנחנו מגיעים להחלטות קשות שאינני מעוניין לפרט אותן כאן ונעשה אותן במסגרות העמותות כאשר נשב לשולחן הדיונים כפי שהציע לי אהוד לביא ובשימחה לדעתי קל למצוא פיתרונות לנושא אם רק רוצים!

בכבוד רב,

אלון

נ.ב.

שאלת איפה קיללת (האשמת אותי בדמגוגיה)? ראה הודעתך מס' 29 בשרשור זה - אם זה לא לשון בוטה - אם זה לא לשון הרע - אני לא יודע מה כן. גש לאבן שושן ותבדוק את פרוש המילה דמגוגיה אין בר לא קללה ולא הוצאת לשון הרע.

אל תתאמץ בנושא - אני סולח לך מראש. זה איזה שהוא תעתיק של מישהו אחר ממקום אחר בשירשור זה נפתח בית כנסת וזהו

אלון

נ.נ.ב

שים לב שאתה מקבל תגובה עניינית לכל טענה שלך. בניגוד לך - אין לי בעייה לענות להשיב לטענותיך.טעות גדולה שום דבר מהנכתב הוא לא תגובה עינינית כול זמן שהיא נעשת מתוך שינאה

אלון

אלון תשובותי באדום, לא עניתי על הכול והסיבות שמורות עמי.

ברוך

• תוכן חדש...