Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת מכירת הרכב, הגיע קונה פוטנציאלי שרצה לבדוק את השמן.

הוא פתח את פקק מילוי השמן ולא סגר אותו חזרה ולא שמנו לב לכך עד שנהיה כתם מתחת לרכב ואז התגלתה תמונה מחרידה. כל איזור בית המנוע מלא בשמן.

איך אפשר לנקות את האיזור בצורה טובה? קונה פוטנציאלי שיגיע ויראה את זה יחשוב שעף צלינדר מהבלוק מנוע.

כמובן שגם חשוב לא לפגוע ברכיבי החשמל של הרכב. איפה ניתן לעשות ניקוי כזה באיזור נס ציונה?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

הכי מומלץ מברשת ונפט

לייבש טוב והכל יחזור לקדמותו

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

שטיפת מנוע - ויפה שעה אחת קודם (שמן מנוע לא בריא לחלק מהרכיבים שנמצאים בסביבת המנוע).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

סמרטוט טבול בבנזין לבן הניתן לרכישה בכול חנות טמבור.

אני אישית את הרכב שלי לא הייתי מכניס לשטיפת קיטור מפאת הנזקים העלולים להגרם.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש לציין שאסור לנסות לנקות עם בנזין רגיל!!

גומי ממש ממש לא מחבב אותו=פ כמו שאמרו נפט זה אחלה בחלה

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם
סמרטוט טבול בבנזין לבן הניתן לרכישה בכול חנות טמבור.

אני אישית את הרכב שלי לא הייתי מכניס לשטיפת קיטור מפאת הנזקים העלולים להגרם.

מי שמכיר את האוטו וגם יודע איך לשטוף מנוע - אין נזקים.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש קורס בשטיפת מנוע ? כיסוי ניילון על חלקי החשמל העלולים להירטב וחלקים אחרים שעלולים להנזק כתוצאה מכניסת מים.

בכול מקרה אני מעדיף ניקוי עם סמרטוט.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מחפש פתרון תעשייתי. אין לי זמן וכוח להתעסק עם ניקוי כזה שיקח בטח שעות.

אני צריך שם של מקום שאפשר לעשות את זה שם. האם מוסך מרכזי עושה שטיפות מהסוג הזה?

פורסם
יש קורס בשטיפת מנוע ? כיסוי ניילון על חלקי החשמל העלולים להירטב וחלקים אחרים שעלולים להנזק כתוצאה מכניסת מים.

בכול מקרה אני מעדיף ניקוי עם סמרטוט.

בכל המכוניות האחרונות שהיו לי שטפתי מנוע בהצלחה מרובה, כנ"ל גם במכוניות של לקוחות עם מקרים כגון אלו (פקק שמן ש"נעלם") וכו'. בכל המכוניות רמת האלקטרוניקה היתה גבוה מאוד, אפילו לא פחות ממה שיש ברכב החדש שלך.

בשביל לשטוף מנוע אולי לא צריך קורס - אבל כן צריך להפעיל את המוח בשביל לעבוד נכון עם הקיטור (לחץ נכון ואופן השטיפה) וגם להכיר את הרכב המדובר (בשביל לדעת איזה חלקים צריך לכסות מפאת רגישות יתר ואיזה לא צריך לכסות כלל).

לצערי הרב, אין הרבה שמפעילים את המוח בתחום הזה.

עם סמרטוט מקסימום תמרח את הליכלוך, בחיים לא תוציא שמן מנוע שהתיז על כל המנוע (וגם מזיק לחלק מהגומיות והרכיבים).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בכל המכוניות האחרונות שהיו לי שטפתי מנוע בהצלחה מרובה, כנ"ל גם במכוניות של לקוחות עם מקרים כגון אלו (פקק שמן ש"נעלם") וכו'.

אפשר כתובת?

פורסם

אני עכשיו כותב מהמוסך של רנו.

הם אמרו שהם לא עושים שטיפת מנוע וזה גם לא מומלץ לדעתו, אך אם אני רוצה הוא אמר לי היכן עושים בקירבת מקום.

אני צריך המלצה למקום בבקשה. אני רוצה להספיק את זה היום.

פורסם

מזל נאחס רובץ את הרכב בשבוע האחרון :(

לא מספיק שהרכב היה במוסך היום לטיפול בנורת כריות אוויר הדולקת(אגב, אני חייב לציין לטובה את השירות הפשוט מע-ו-ל-ה של מוסך הילוך שישי בבאר יעקב). הנורה של הכרית אויר תוקנה(מגע לא טוב מתחת לכסא).

כבר שילשום החלה להדלק לעיתים תקופות נורת מצבר המעידה על אלטרנטור גוסס.

במוסך אמרו לנו לנסות לעשות ניקוי מנוע ואם זה לא עוזר, אז צריך להחליפו. השמן ניכנס לתוך האלטרנטור וגרם לכשל.

עשינו שטיפת מנוע ע"י המלצה של עובד המוסך למקום מסויים. השטיפה נעשתה, הרכב הניע מיד ובאמת הכל נקי ונוצץ עכשיו אבל הבעיה עם האלטרנטור לא נפטרה והמצבר ניגמר בחניית הבית(מזל שלא בכביש).

יום ראשון אזמין גרר לפ"ת למקום שהומלץ פה בפורום לצורך החלפתו.

כמה כאב ראש בגלל טעות כל כך קטנה. המלצה מכל הסיפור הזה תבדקו טוב טוב שהכל במקום ברכב אחרי שמישהו אחר נגע ברכב.

• תוכן חדש...