Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לכל החבריי שהגיבו פה

למה לא עובדים היום ברכבים עים אפוקסי נוזלי לבדים?

פוליאסטר לדעתי חומר פחות טוב על סמך ניסיון של עשרות ק"ג משני החומרים שעבדתי איתם בחיים

הוא אולי נגיש יותר ויותר פשוט לעבוד איתו

אבל כשזה מגיע לתוצאות אפוקסי עדיף בהרבה..

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המואץ כבר מואץ זה ההבדל - אתה רק צריך להוסיף מקשה ואז חסכו לך את הסכנה שאתה תפוצץ או תשרוף את עצמך

:-P

והוא מתייבש כל כך לאט... כל כך ל-א-ט - צריך מראש להוסיף לו יותר מקשה.

אלא אם כן זה פוליאסטר שזמן התגובה שלו איטי יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הנסיון שלי עם המואץ הוא עגום - פעם אחת הוא התייבש לי אחרי 4 שעות ופעם אחת פשוט השארתי את פיסת הבד על איזה ענף ורק כשחזרתי בערב הבד היה יבש.

בכל מקרה אחרי ששמתי קצת יותר מקשה היה בסדר.

יכול להיות שהחומר באמת היה קצת ישן.

קרה לי גם פעם אחת שפתחתי פוליאסטר נקי (לא מואץ ולא מוקשח) אחרי כמה חודשים והוא כבר היה פלסטיק - מה באמת חיי המדף של פוליאסטר נקי?

כי קופסא אחת החזיקה לי אפילו מעל שנה - יכול להיות שזאת שהתקשחה לי - נכנס אוויר?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ישנם 2 סוגים של פוליאסטר לא מואץ שנמכר בחנויות.

ואני לא מדבר על שקוף לא שקוף וכו'.

כולם הם לרוב:

1. בעל מסנן UV.

2. ללא מסנן UV.

זה שאין לו מסנן UV יכול להחזיק מס' חודשים, לאחר מזה הוא מתחיל להיות במרקם של ג'לי ואז הוא כבר אי אפשר לעבוד איתו, ובמקרה הקיצוני הוא מתייבש לגמרי.

זה שבעל המסנן UV מחזיק זמן ארוך יותר.

אין התחייבות לכמה זמן, סה"כ זה תלוי גם בתנאי האחסון שאתם מאחסנים אותו ,בכמה זמן הוא שכב על המדף לפני שקניתם אותו ולפני שהוא הועבר לכמות קטנה(ליטר או גלון) איך הוא אוחסן אצל היצרן/חנות.

under construction..

פורסם

לא יודע לגבי זמן אחסנה, אבל יש לי פה בבית מקשה בן שלוש שנים שלא קרה לו כלום:).

לכן אני מניח שאיתו אין בעיה, אני אישית לפחות לא נתקלתי במשהו בנושא הזה.

אגב, לכן זו הסיבה שאני מעודד את האנשים לרכוש בחנויות המתמחות בנושא גם אם הם יותר יקרות.

גם תוכל לקבל הסבר מעמיק, וגם כל החומרים הם טריים, בטוח יותר מאשר הפוליאסטר המואץ ששכב על המדף של אייס או הום-סנטר שכבר העלה אבק מזמן.

under construction..

פורסם

פוליאסטר ללא מאיץ יש לו זמן מדף אינסופי לצורך העניין.

פוליאסטר מואץ אכן יכול להיות קצת בעייתי באכסון לא מושלם.

למאיץ ומקשה בפני עצמם יש אורך חיי מדף אינסופיים , סוג של שמעון פרס מבחינת זמן חיים.

8)

פורסם

אל תפתח את הפה - הבן אדם רק נהיה נשיא.

ולמען האמת אחד הרומנטיקנים אידיאליסטים היחידים שנשארו בכנסת - אולי היחיד.

Pioneer TS-X150

פורסם

שלא תבין לא נכון.

אני מאוד מכבד מעריך ומפרגן לבחור.

הלוואי והוא היה ראש ממשלה במקום הקונילמל שיש לנו כרגע בתור ראש ממשלה.

פורסם

דווקא בקטע הזה הוא לא פחות לוזר מהנוכחי

:-P

אבל לפחות לוזר עם הרבה כבוד!

טוב - בכל מקרה חזרה לנושא - תודה על כל התגובות החכמתי, אפילו שלא אני זה שפתח את הת'רד.

Pioneer TS-X150

פורסם
פוליאסטר ללא מאיץ יש לו זמן מדף אינסופי לצורך העניין.

פוליאסטר מואץ אכן יכול להיות קצת בעייתי באכסון לא מושלם.

למאיץ ומקשה בפני עצמם יש אורך חיי מדף אינסופיים , סוג של שמעון פרס מבחינת זמן חיים.

8)

מצטער אבל זה לא ממש נכון..

פוליאסטר לא מואץ ממש אין לו חיי מדף אין סופיים לרוב אחרי מס' חודשים-שנה הוא הופך להיות ג'לי ובמקרים קיצוניים הוא פשוט הופך למקשה אחת.

under construction..

• תוכן חדש...