Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קבל אחד מאלומיניום.

פה אין עניין של גמישות, הוא מספיק חזק כדי ללחוץ על הכפתור שמשחרר את השרשרת ומספיק קטן כדי לצאת החוצה בקלות, חזרה לכיס.

יושב על הצרור שלי כבר כמה שנים, 10 דקות עבודה.

מגניב, אהבתי :roll:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני מודע היטב לאפשרות שמישהו ינסה לגנוב לי את המכונית בשיטה הזו, ולכן תמיד, אבל תמיד, אני שולח את זוגתי לקניות ודואג שמפתחות המכונית יהיו מחוברים למשחרר העגלות, בתקווה שמישהו ירצה לגנוב לה את המכונית, ואולי באותה הזדמנות יבקר גם אצלי בבית ויעשה קצת סדר.

יש כמה מוצרי חשמל שהגיע הזמן לחדש אותם..:-)

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני היחיד שעדיין משתמש ב 5 שקלים?

כל ההמצאות האלו באו לעקוף את ה"פיקדון" על העגלה ואף פעם לא הבנתי אותם, למה להסתובב עם עוד איזה מחזיק על הצרור?

אני פשוט שם 5 שקלים או הולך לסופר ששם אין מתקן כזה כלל ופשוט לוקחים עגלה.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

כי לא לכל אחד יש 5 ש"ח בכיס, לך תתחיל לחפש פריטה ל5 ש"ח בשביל למשוך עגלה, אני אישית משתמש בזה כמחזיק מפתחות, נוח לי וטוב אם אני נכנס לסופר (קורה פעם בחודש בערך).

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לא צריך לריב ולא להתעצבן, פותח השרשור העלה נקודה למחשבה, כל איש יעשה הישר בעיניו..

מקווה שברכבכם צריך יותר מרק את צרור המפתחות כדי לגנוב את הרכב ושימו לב לילדים לא שלכם שמסתובבים לכם בין הרגלים!

ילד ניסה לכייס אותי בקמבודיה... (ניסה ונתפס ע"י חבר שעמד קרוב אלי)

נ.ב:

זה המפתח עגלות שלי והוא הכי מדליק,

01092008.jpg

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...