Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף אחד, מהסיבה הפשוטה שאי אפשר להשיג את המחיר הנכון לאוטו הזה (וגם, עם כל הצער שבדבר, לפחות כרגע אין לו ממש פוטנציאל בארץ)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם לפני שהיתה דרישה לאוטומט-4דלתות-ליסינג, ועוד לפני ששמוסלמים קיצוניים השתלטו על לוטוס, לא היתה כוונה לייבא את המותג לארץ, בדיוק כמו פרארי או למבורגיני.

צפי המכירות האפסי לא מצדיק הקמת מערך שירות ניפרד (במקרה של יבואן קיים) או הקמת מערך שירות חדש (במקרה של יבואן ספציפי).

בעיקרון, הזיכיון לייבוא דגמי פרארי מצוי בידי סמל"ת, ואילו הזיכיון ליבוא רליאנט הבריטית מצוי בידי טלקאר.:-)

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לסמל"ת יש גם את מאזארטי.

למבורגיני, בוגאטי ובנטלי אצל צ'מפיון.

ובכל זאת אנחנו עדיין לא רואים אותן בארץ.

(למרות שמישהו בסמל"ת אמר פעם שאיזה דגם עתידי של אלפא-רומיאו צפוי להיות מבוסס על הקואטרופורטה, ואז הם יאפשרו להזמין גם אותה)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

להכל יש פתרון. המלאזים בעלי לוטוס הרי מייצרים את הפרוטון הזוועתי הזה. אפשר פשוט לעשות שאם אתה רוצה לקנות לוטוס, אתה צריך לארגן 25 אנשים שיקנו פרוטון. ככה על מכירות של 10 לוטוסים הם ימכרו 250 פחוני מוות. בשביל לקנות אקסיג' אני מוכן להגיד לאמא שלי שרכב ללא crumple zones זה טוב כי ככה הוא קשיח בהתנגשות.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

אין ייבוא של לוטוס, אבל אני מקים בארץ תשתית תחזוקה בדמות מזוודות עמוסות חלקים ללוטוס שאני סוחב לארץ כמו כלב.

יום אחד יהיה יבוא, ואז אני אתחיל לספור ליש"טים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
שאני אבין, בשביל לנהוג באליז אתה מוכן להרוג את אמא שלך? :lol:

אליז לא. אקסיג' כן.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם
אליז לא. אקסיג' כן.

תאמין לי,נהגתי על האקסיג' ולא שווה לאבד אמא בשביל זה.

איפה באמת היצור של לוטוס? ומי הבעלים שלה?

חברת פרוטון ממלזיה.

רוב המכוניות מיוצרות באנגליה אבל גם במלזיה בשביל השוק המקומי.

מלזיה היא מדינה מוסלמית שהממשלה שולטת בהכל,כולל פרוטון.

נאומים אנטי ישראלים שהממשלה שלהם הוציאו הם ברמה של אירן בערך.

אייל

פורסם
כמה זה בוגאטי עם מיסוי ישראלי?

13 מליון שקל. על הכביש. איתוראן על חשבון הבית. לארוז לך אחת ? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
תאמין לי,נהגתי על האקסיג' ולא שווה לאבד אמא בשביל זה.

רגע, גם אם אמא שלך ממש, אבל ממש מעצבנת? אני דווקא מכיר מישהו שנהג על מסלול במגוון מכוניות על כגון למבורגיני, פרארי, מזראטי וגם... לוטוס אליז. נחש איזו מכונית הוא הכי אהב מבין כל המכוניות? (והיו הרבה).

פרארי 430 סקודריה.

אבל הלוטוס הגיעה שנייה!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...