Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רגע, גם אם אמא שלך ממש, אבל ממש מעצבנת? אני דווקא מכיר מישהו שנהג על מסלול במגוון מכוניות על כגון למבורגיני, פרארי, מזראטי וגם... לוטוס אליז. נחש איזו מכונית הוא הכי אהב מבין כל המכוניות? (והיו הרבה).

פרארי 430 סקודריה.

אבל הלוטוס הגיעה שנייה!

אני הגעתי לסילברסטון עם מזראטי(בן דוד שלי נהג) ונהגתי על אקסיג' על המסלול.

איבדתי את אמא שנתיים קודם.

אי אפשר להשוות.

אייל

פורסם

ראשית, מצטער לשמוע. אני מקווה שדי ברור לך שזה נאמר בבדיחות הדעת (שהשלימה את בדיחות הדעת של pavi), ולא הייתה לי כל כוונה לפגוע.

בוא נשנה נושא - איך הייתה האקסיג'?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רגע, גם אם אמא שלך ממש, אבל ממש מעצבנת? אני דווקא מכיר מישהו שנהג על מסלול במגוון מכוניות על כגון למבורגיני, פרארי, מזראטי וגם... לוטוס אליז. נחש איזו מכונית הוא הכי אהב מבין כל המכוניות? (והיו הרבה).

פרארי 430 סקודריה.

אבל הלוטוס הגיעה שנייה!

הית חייב לדחוף לפה את פייביש?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
הית חייב לדחוף לפה את פייביש?

אם מי שבאמת נהג על אותו מסלול באותן מכוניות היה יודע שקראת לו פייביש...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...