Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם: Toyo Proxes R1R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

נתקלתי בצמיג חדש של TOYO שמדורג בקטגוריית האקסטרים (EP)

נתונים מעולים (TREAD=140) עיקבה מבטיחה, ואולי גם מחיר סביר (בכל זאת - טויו)

אשמח לחוות דעתכם, או לבירור של האנשים שנמצאים כאן ומקורבים ליבואן...

ליאור

toyo_r1r_lg.jpg

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר עם אופיר מאוטולוקס שהם היבואנים של TOYO

לדעתי מחיר טוב לא תוציא מכיוון שהוא לא יביא מאות כאלה שישבו במחסן כמו הT1R - אבל שווה לנסות ולייבא דרכו כמה סטים

אולי אפילו קנייה קבוצתית מרוכזת.

tread ware זה מדד מצויין לכמה דביק הצמיג כשהוא מתחמם.

צמיג קשה נשחק כי הוא מתחמם לאט צמיג רך נשחק כי הוא מתחמם מהר-כמו גם החומרים שמהם הם עשויים.

פורסם
מתי תבין שTRED זה לא מדד לצמיג טוב.

... כדוגמא הS.DRIVE

תמיר, שאלתי על צמיג ספציפי וחדש מסידרת ה EXTREME

מה הקשר לשאר הקטגוריות או ל-S.DRIVE שיש לך ?

ד"א, ציוני האחיזה הם ביחס לקטגוריה ואינם אבסולוטים (ציון 8 ב UHP הוא בעל אחיזה נמוכה בהרבה מציון 7 בקטגוריית MP או EP)

*** עריכה ***

הרגע דיברתי עם אופיר, היבואן של טויו, פאלקן והנקוק (תודה רבה ל ROYCO)

ואללה, הבחור מבין דבר או שניים בצמיגי ספורט ורואים שהוא אוהב את המקצוע, אפילו קיבלתי תשובות לכל החלומות הרטובים שלי שהוא מייצג אך לא מייבא כרגע:

ה RT-615 או ה Z-212 שלדעתי אמורים להיות דומים ל R1R, לא יודע אם לגלות לכם, או האם זהו סוד, אבל היבוא נשקל בחיוב :)

ליאור (שאוהב TREAD נמוך :-P)

"מוות לשיעמום"

פורסם
לTRED אין קשר ישיר לאחיזה.

ממש לא נכון :!: זה אומנם עובדה ידועה שהרבה פעמים יש צמיגים עם TW נמוך שיאחזו פחות מצמיגים עם TW גבוה. אבל באופן כללי יש קשר ישיר מאוד בין ה TW לאחיזה. ככל שה TW יהיה נמוך יותר ככה האחיזה אמורה להיות גבוהה יותר.

אנא אל תהפוך את הנדיר לקבוע (צמיגים עם TW נמוך ואחיזה גבוהה וההיפך).

דרך אגב, אני בספק גדול אם תוכל למצוא צמיגים עם אחיזה מצויינת ו TW גבוה (300 זה די הגבול לרכבי ספורט)

tread ware זה מדד מצויין לכמה דביק הצמיג כשהוא מתחמם.

צמיג קשה נשחק כי הוא מתחמם לאט צמיג רך נשחק כי הוא מתחמם מהר-כמו גם החומרים שמהם הם עשויים.

ממש לא נכון :!:

TW, או כמו שכתבת tread ware, (או כמו שכתבו - TRED), הוא לא מדד לכמה דביק הצמיג כשהוא מתחמם. זה מדד שמראה שחיקה למרחק או בדיוק רב יותר - המדד הזה אומר כמה קילומטרים עובר הצמיג במסלול מסויים עד לשחיקה. לפי זיכרוני המסלול המדובר אמור להיות קצת מעל 10000 ק"מ. צמיג סופר ספורטיבי עם TW של 100 יבצע את המסלול הנ"ל פעם אחת - 10000 ק"מ ואחרי זה יאבד מיעילותו, צמיג בעל TW 200 יעשה את המסלול פעמיים - כלומר כפול מרחק וכן הלאה.

צמיג קשה נשחק פחות בשל מאפייני האחיזה שלו, הגומי אוחז תוך כדי שהוא "חודר" לאספלט. ככל שהצמיג רך יותר ככה הוא יחדור טוב יותר לאספלט ויאחז טוב יותר. ככל שצמיג יתחמם יותר ככה הוא יהיה רך יותר. צמיג קשה נשחק פחות כי הוא קשה יותר, וגם שהוא חם הוא קשה יותר מצמיג רך. לצמיג קשה יהיה TW גבוה יותר מצמיג רך.

הרגע דיברתי עם אופיר, היבואן של טויו, פאלקן והנקוק (תודה רבה ל ROYCO)

ואללה, הבחור מבין דבר או שניים בצמיגי ספורט ורואים שהוא אוהב את המקצוע, אפילו קיבלתי תשובות לכל החלומות הרטובים שלי שהוא מייצג אך לא מייבא כרגע:

ה RT-615 או ה Z-212 שלדעתי אמורים להיות דומים ל R1R, לא יודע אם לגלות לכם, או האם זהו סוד, אבל היבוא נשקל בחיוב :)

ליאור (שאוהב TREAD נמוך :-P)

קודם כל נראה לי שהכוונה היא תודה לניב, מאיפה נראה לך שהטלפון של אופיר הגיע לרויקו ;-)

ה RT וה Z212 אינם דומים ל R1R. שניהם צמיגים מצויינים, עם אחיזה מצויינת, אבל הקטגוריה שונה לחלוטין.

שני הצמיגים שהזכרת פונים לאחת הקטגוריות הנפוצות ביותר, צמיגי כביש. לפי חוקי הקטגוריה הזאת ניתן לנסוע על כל צמיג שה TW שלו הוא 200 ומעלה. בקטגוריה זו נמצאים האזניס, ה Z212, גודייר F1, טויו T1R דנלופ Z1 וכו. צמיגי כביש טובים מאוד.

מתחת לקטגוריה הזאת יש קטגוריית משנה הכוללת צמיגים ביחס שחיקה של 180, כמו היוקוהומה נואבה, ברידסטון RE01R וכו. צמיגים טובים יותר מהקטגוריה הקודמת בהפרש קטן. בסופו של דבר ההפרש בין ה Z1 לצמיגים בקטגוריה הגבוהה יותר הם זניחים כמו שהוכח במבחן צמיגים, בו הגיע ה Z1 למקום שני מול הברידסטון, הנואבה וגודריץ.

מתחת לקטגוריה זאת יש קטגוריה נוספת, אמצע הדרך בין הסמי סליקס לצמיגים הרגילים. TW 140 ומעלה. בקטגוריה זו שלטו הברידסטון RE70 הנהדרים. לקטגוריה זו הונדסו הטויו R1R.

ה R1R הם צמיגים מצויינים, הם קיבלו ביקורות מצויינות בחו"ל והם אמורים להיות בעלי אחיזה טובה יותר משמעותית מאשר צמיגים אחרים המוכרים בישראל.

כל צמיג נורמלי כמו S-DRIVE וחבריו לא אמורים להתקרב לאחזיה שיש לצמיג הזה.

ליאור, אם יש לך דרך להביא סט כזה לארץ, אני ממליץ בחום.

בהצלחה

פורסם
כל צמיג נורמלי כמו S-DRIVE וחבריו לא אמורים להתקרב לאחזיה שיש לצמיג הזה.

ליאור, אם יש לך דרך להביא סט כזה לארץ, אני ממליץ בחום.

בהצלחה

יש לי דרך ... סודית, קבל טיפ אישי ... אני יכול לתת לך את הטלפון של היבואן, אופיר, שקיבלתי מרויקו שקיבל .... ממך :-P

ועכשיו ברצינות, אם הביקורות אכן טובות כמו שאתה מספר, ויש מספר מעוניינים, אולי לחץ פיזי מתון על אופיר ישכנעו אותו להביא כמה סטים , המחירים בחו"ל גבוהים בכ 10-12% בלבד מה-T1R...

"מוות לשיעמום"

פורסם

אם כבר מדברים על טויו - מישהו יודע היכן ניתן להשיג רביעיה של T1R טרי ב 195/55/15

במחיר שפוי?

כבר כמה חודשים שאני מחפש כל פעם בפנצ'ריה אחרת (איזור זיכרון יעקב ועד נתניה), לרוב אין ואי אפשר להשיג

ואלה שיש להם רוצים 2500+ ש"ח לסט כזה.. והם גם לא מתחייבים שזה יהיה טרי, ז"א מהחצי שנה האחרונה.

מצטער על ההתעלקות אבל אני כמעט התייאשתי,

מתן

פורסם

מתן -

פעם אחרונה שאני קניתי (לפני כחצי שנה) - ישירות מהיבואן (גם דרך אופיר), הוא אמר לי שהם לא מביאים אותם במידה הנ"ל.

פורסם

היי, חבר פורום אלי37, קנה רבעיה של צמיגים טויו T1R אצל צמיג ישיר פ"ת, תאריך יצור 2108, מחיר צמיג כ400 ש"ח, המידע נכון לאתמול, יש במחסני היבואן צמיגים במידה 195-55-15.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

התשובה מתחבאת בשרשור. בין הפותרים נכונה יוגרל קלמר צבעוני עם תמונה של פייביש.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
יש לי דרך ... סודית, קבל טיפ אישי ... אני יכול לתת לך את הטלפון של היבואן, אופיר, שקיבלתי מרויקו שקיבל .... ממך :-P

ועכשיו ברצינות, אם הביקורות אכן טובות כמו שאתה מספר, ויש מספר מעוניינים, אולי לחץ פיזי מתון על אופיר ישכנעו אותו להביא כמה סטים , המחירים בחו"ל גבוהים בכ 10-12% בלבד מה-T1R...

לפי מיטב זכרוני, לפני כשנה פלוס כשאני החלפתי סט, היו לאופיר במלאי Z212.

למען האמת אני חושב שהוא הלביש סט כזה אפילו על רכבו הפרטי (מזדה 3).

מתן -

פעם אחרונה שאני קניתי (לפני כחצי שנה) - ישירות מהיבואן (גם דרך אופיר), הוא אמר לי שהם לא מביאים אותם במידה הנ"ל.

אני חושב שאם תציג להם שזוהי מידה פופולארית ברכבים רבים שנמכרים בארץ, הם ישקל בחיובו ייבוא.

לאחר שדיברתי בזמנו עם אופיר מספר פעמים על ייבוא T1R במידה 205/55R16 , שנפוצה בכל רכבי VAG ,

ואף ברכבים כמו מזדה 3 שנמכרו ממנה כמה יחידות "בודדות" בארץ, אכן יובאו הצמיגים במידה הזאת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
התשובה מתחבאת בשרשור. בין הפותרים נכונה יוגרל קלמר צבעוני עם תמונה של פייביש.

:lol:

אני אהיה יותר ישיר הפעם..

אשמח לקבל טלפון של אוטולוקס/אופיר ע"מ לברר איתו, לאחר שבכל הפנצ'ריות שהייתי בהן לא היה את הדגם שחיפשתי.

שבת שלום

מתן

--

אפשר גם במסרים

• תוכן חדש...