Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם: Toyo Proxes R1R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא מאוד לא צפוי בגשם, חוויה אמיתית. האחיזה מעולה על אספלט מנוקז היטב, אבל איפה שיש הצפה - וזה קורה הרבה - יש בלאגנים. עם שלוליות עמוקות הוא לא מתמודד בכלל. משהו-משהו...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רועי צודק לגמרי, איפה שהניקוז גרוע והצמיג פתאום מאבד אחיזה וואי-וואי... לא מומלץ לנסות.

R1R ורטוב לא הולכים במשפט אחד.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אתמול הרכבתי רבעיה על הרכב , איביזה FR ...

מומלץ!

חוויה מטורפת , הרכב לפני זה היה חופר בשלישי... עכשיו בשני בקושי הוא חופר.

בסיבובים , המצב יותר טוב בהרבה!!

קבל קישור למקום שמוכר במחיר הכי זול בארץ!!

http://www.tires4u.co.il//Garage/?iGarageID=1

גודשת בגבוהות..... :D

פורסם
גם פה אתה עושה בלאגן? לא נמאס?

יש לך בכלל נסיון עם ה T1R או שאתה רק ניזון משמועות ו"גורואים" כמו באודיו?

אני לא יודע עד כמה רכות נחשבות הדפנות של ה T1R, אבל אני כן יודע שעם לחץ אוויר נכון הצמיג הזה מתפקד פיקס.

איתמר.

טוב לדעת שעם לחץ אויר נכון הצמיג הספציפי הזה מתפקד פיקס ... כנראה זה לא נכון עם צמיגים אחרים. :roll:

מאיזה בחינה ?

הצמיג הזה הוא רך ולא מתאים לנהיגה ספורטיבית , וזאת הקטגוריה שלו.

אבל אם הוא "מתנהג בסדר" מבחינתך על יאריס שלא עוברת את ה 90 אז הוא מצויין כנראה.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אתה מדבר שטויות!

ה T1R הוא צמיג מצויין בקטגורית אולטרה היי סרפורמנס קיץ ובאופן כללי הוא נותן תמורה מצויינת לכסף.

מה שכן הדופן שלו רכה יותר מחלק מהמצמיגים וחייבים לשם לב ללחץ האוויר ולשם לחץ גבוה יותר מאשר בצמיגים אחרים. מבחן לחץ האוויר של מוטי יכול לתת תוצאות מצויינות.

פורסם
טוב לדעת שעם לחץ אויר נכון הצמיג הספציפי הזה מתפקד פיקס ... כנראה זה לא נכון עם צמיגים אחרים. :roll:

מאיזה בחינה ?

אבל אם הוא "מתנהג בסדר" מבחינתך על יאריס שלא עוברת את ה 90 אז הוא מצויין כנראה.

כהרגלך בקודש, אתה הגאון - כולם טיפשים. אני לא מבין למה אתה בכלל גולש בפורום ה"רדוד" הזה אם אף אחד לא מבין כלום? יש מספיק פורומים ברשת שישמחו לקלוט אותך בזרועות פתוחות.

ואם כבר, אתה יודע מה? איכות של צמיג UHP לא נמדדת במהירויות גבוהות, היא נמדדת במהירויות היותר נמוכות, כמו כבישים מפותלים, איפה שבאמת צריך אחיזה כדי לתקוף סיבובים. וכן, את זה בד"כ אני עושה ב 90, אפילו פחות.

רק בריאות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

צמיגי שואף הוא ממש לא הכי זול, המחירים שלו סבירים אבל ממש לא זולים.

diforce, אני מניח שלא התנסית בt1r או בr1r, עזוב אותך מה שרושמים בדירוגים האלה, תתנסה על הt1r ואז תיתן חוות דעת.

הsdrive יותר יקרים ופחות אוחזים. בכל אופן אני לוקח את המילים שלי חזרה לגבי אחיזה ברטוב של הr1r, אחרי אתמול בלילה בכניסה לשלולית לא ממש עמוקה בכלל ובאורך של 10 מטר בערך ההרגשה הייתה כאילו הרכב נזרק לצדדים וקשה מאוד היה להשתלט על הרכב, מזל שזה היה במהירות נמוכה יחסית. כנראה שצריך ללמוד על חי כדי להבין :-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אחרי נס הרים בגשם R1Rמאכזב.

עם אני משווה בלאי לפי ק"מ,משום מה נראה לי שיחזיק יותר זמן וטוב מ T1R שהיה נשחק בדפנות בצורה אכזרית.

הבעיה שלי עם ה R1R שהוא מאבד אחיזה וחוזר מאבד וחזור,הוא מקפץ לי לפעמים בעומס שהצמיג חם חם מאוד.

פורסם

ביג-Y - זה לא ה R1R שאשם, זו האיביזה !!! :roll:

לכל אלו שמתבכיינים על הגשם, יש לכם R1R או שאתם כותבים מתוך קריאה באינטרנט ?, יצא לי לעבור שני חורפים על הצמיג, וגם בימי גשם ושלוליות (10 ימים בשנה גג) הוא היה סביר, בשאר 355 הימים של השנה הוא היה פצצה.

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
בשאר 355 הימים של השנה הוא היה פצצה.

סוף סוף בחור הגיוני! פתחתם דיון על אחיזה בגשם כאילו שזה רלוונטי למדבר שאנחנו חיים בו.

שלולית? סע לאט, אם אתם בקטע של מדידת זמנים לכו על אינטרמידיאייט.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

מתנצל על ההתעלקות על השרשור.

מישהו יכול לומר לי מניסיון אישי עם רכב ספורטיבי חזק! איך ה GOODYEAR F1 ? בהשוואה ל R1R ובכלל...

אני יודע שהוא בד"כ יקר יותר, אבל בכל זאת, רציתי לדעת מבעלי ניסיון.

פורסם
אם כבר לחזור מהמתים ...

מה ההבדל בין T1R בעל דפנות הממרח אבוקדו לבין R1R ? כמו כן מה הפרש המחירים ?

ה R1R נחשב לצמיג טוב ? בניגוד ל T1R בעל קשיחות של מסטיק בזוקה בשמש.

בכל שרשור שעוסק ברכבים VAG ו/או צמיגי T1R , אתה באדיקות מגיע ושופך ארס בלי נסיון ,בלי ידע , בלי כלום .

מעניין אותי מה ההמלצה שלך ? צמיגי LING LONG? :)

בקשר לאמירה על הטויוטה יאריס : תזכיר לי על מה אתה נוסע ? 106 ראלי ? היינו שם לפני 10 שנים, התקדמנו הלאה. כשהיינו צעירים יותר רכבים כמו 106 ראלי נראו כמו פאר היצירה...היום אנחנו מבינים שזה רכב שעבר זמנו.

הT1R מפתיע לטובה ברטוב ומתפקד בסדר גמור ביבש ומהווה פשרה מצויינת בין מחיר, ביצועים ואורך חיים . לי אישית אין תלונות עליו ,אני אכן ממלא לחץ אוויר קצת יותר גבוה מהוראות היצרן.

אם ב R1R אתה לא מרגיש מתי איבוד האחיזה עומד להגיע , אז לטעמי זה מסוכן מדי .

זה לא חשוב גם אם יש 10 ימי גשם בשנה, מספיק איבוד אחיזה אחד כדי לגמור עניין. (במיוחד בכביש בית אורן - ידידי fanjio)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רק בנהיגה חזקה מרגישים איבודי אחיזה ברטוב,תנהג נורמלי וזה לא יקרה ויתנהג בסדר גמור ברטוב.

אבל זה באמת שלא מעניין במדינה כמו שלנו.

ליאור יכול להיות שזה באמת כבר הבעיה באוטו,בדרך לארץ קיט אנטירולים שלם שנקווה שיעזור קצת.

פורסם

אני נוסע כבר חודשיים עם לאון 4 (לשעבר של ליאור) עם צמיגי R1R . קשה להיות חד משמעי לגבי האחיזה ברטוב , כיוון שאני נוהג בזהירות במקרים אלו , אבל אני יכול לומר שלא הרגשתי חוסר ביטחון או תגובות חריגות לרעה בהתנהגות הרכב בסיבובים ובבלימות .

• תוכן חדש...