Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם: Toyo Proxes R1R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי כל הנוגעים בשרשור הזה גומרים את הצמיג הרבה לפני שהגיל נותן את אותותיו...

אני מורח מדי פעם חומר ייעודי (ולא הזבל ששמים ברחצת רכב) על דופן הצמיג, אבל זה לא מומלץ לעתים קרובות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, אני גם מתעניין בהם.

1. איך האחיזה ברטוב בנסיעה מנהלתית? זה מה שמעניין אותי. לא נוהג חזק על כבישים ציבוריים כשיורד גשם. נקודה.

2. עכשיו לגבי יבש: ברגע שמאבדים אחיזה, עד כמה האיבוד פרוגרסיבי? האם אני אתקל בהיגוי יתר מטורף (שצריך אינסטינקטים של נמר כדי לתקן) - במצבים בהם עם צמיגים אחרים (נניח SP9000 שיש היום) לא הייתי נתקל?

אני אשמח אם יענו אנשים עם ניסיון על הצמיג. וגבי שאלה 2 - רצוי אנשים שמנתקים את בקרת היציבות בנהיגת כסאח (או ברכבים בלי בקרה בכלל).

ליאור - מאיפה השגת ב-1600??

תודה :-)

פורסם

אין שום בעיה ברטוב במנהלתית.

האיבוד עדין יותר,וגם חוזר הרבה יותר מהר,עם T1R היה הרבה יותר מפחיד ונמרח,ומפתיע במיוחד בהיגוי יתר.

פורסם
בכל שרשור שעוסק ברכבים VAG ו/או צמיגי T1R , אתה באדיקות מגיע ושופך ארס בלי נסיון ,בלי ידע , בלי כלום .

מעניין אותי מה ההמלצה שלך ? צמיגי LING LONG? :)

בקשר לאמירה על הטויוטה יאריס : תזכיר לי על מה אתה נוסע ? 106 ראלי ? היינו שם לפני 10 שנים, התקדמנו הלאה. כשהיינו צעירים יותר רכבים כמו 106 ראלי נראו כמו פאר היצירה...היום אנחנו מבינים שזה רכב שעבר זמנו.

הT1R מפתיע לטובה ברטוב ומתפקד בסדר גמור ביבש ומהווה פשרה מצויינת בין מחיר, ביצועים ואורך חיים . לי אישית אין תלונות עליו ,אני אכן ממלא לחץ אוויר קצת יותר גבוה מהוראות היצרן.

אם ב R1R אתה לא מרגיש מתי איבוד האחיזה עומד להגיע , אז לטעמי זה מסוכן מדי .

זה לא חשוב גם אם יש 10 ימי גשם בשנה, מספיק איבוד אחיזה אחד כדי לגמור עניין. (במיוחד בכביש בית אורן - ידידי fanjio)

בתור מי שגר חמש שנים בעוספיא ועובד בעין הוד יש לי קילומטרז' מאוד נאה בכביש הזה...

זוכר גם את הטעם של גדר הבטון שעצרה את האלפא 75 שלי מלגמור בנחל אורן ביום גשם.

מה שלא עושה השכל עושה הזמן/נסיון... היום אני נוסע כמו זקנה בכל אחד מעשרת ימי הגשם ובשאר ה355 נהנה מהR הנאה גדולה. הדירוג של הצמיג ברטוב מעניינת אותי כמו ההתאמה שלו לשרשראות שלג.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
טוב, אני גם מתעניין בהם.

1. איך האחיזה ברטוב בנסיעה מנהלתית? זה מה שמעניין אותי. לא נוהג חזק על כבישים ציבוריים כשיורד גשם. נקודה.

2. עכשיו לגבי יבש: ברגע שמאבדים אחיזה, עד כמה האיבוד פרוגרסיבי? האם אני אתקל בהיגוי יתר מטורף (שצריך אינסטינקטים של נמר כדי לתקן) - במצבים בהם עם צמיגים אחרים (נניח SP9000 שיש היום) לא הייתי נתקל?

אני אשמח אם יענו אנשים עם ניסיון על הצמיג. וגבי שאלה 2 - רצוי אנשים שמנתקים את בקרת היציבות בנהיגת כסאח (או ברכבים בלי בקרה בכלל).

ליאור - מאיפה השגת ב-1600??

תודה :-)

1. בנסיעה מנהלתית ברטוב הכל בסדר ורגוע, אין הרגשה של איבוד.

2. בפנייה של 45 מעלות בערך( כמו הפנייה שלוקחים שמאלה ברמזור) על 50 קמ''ש פחות או יותר הרכב איבד אחיזה לחלוטין והסתחרר, היה קשה מאוד להשתלט חזרה.

מקרה נוסף של Hgt אחרת הפעם עם ההנמכה הנכונה איבדה שליטה לאחר זיגזוג במהירות זהה ואיבדה שליטה ונזרקה לצד הדרך עד שנעצרה, לשני הרכבים היו r1r. במקרה שלי זה היה עניין של שיקול דעת שגוי והצמיג התנהג כמו שצריך ואחז עד כמה שיכל אבל הרכב פשוט התרומם מעט ובגלל זה אני חושב שאיבדתי שליטה עליו, עם צמיג אחר יכול היה להיגמר פחות נעים.

אבל לדעתי זה גם הרבה תלוי ברכב ולא רק בצמיג, אגב אין ברכב esp יש חרטא אחרת שנקראת tcs והיא הייתה מופעלת.

שלחתי לך ה''פ לגבי המקום שמוכר במחיר הזה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

למה לקנות צמיג שבחורף האחיזה שלו לא טובה?

אז כן, זה 10 ימים בשנה, וכן אתם נוהגים בצורה רגילה ובטוחה, אבל כמו שאייל אמר, מספיק פעם אחת שצריך לעשות משהו כדי להתחמק ממשהו פתאומי, ואז תיהיה בעיה גדולה.

דווקא מהפורום הזה לא ציפיתי לזרוק ז*ן על 10 ימים בשנה בכל מה שקשור לצמיגים ובטיחות.

פורסם

לא יודע מאיפה המסקנה ש-R1R לא אוחזים ברטוב , אני דווקא חושב שיש להם אחיזה אבסולוטית מצויינת , רק שהם פחות צפויים לפני איבוד האחיזה .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

תן לי להרגיע אותך, מי שמודע למגבלות אחיזה של צמיג ולשוני מרטוב ליבש, מקדים 99% מנהגי הליסינגטומטיות שיקרו בדרכך נועלות את מייטב גיפורי לינג-לונג.

זורקים ז*&^% ממש לא, שבע שנות בצורת (לצערי) ממש כן.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

ליאור אני גם אשמח לדעת מאיפה לקנות r1r ב1600 תודה

ואם מישהוא יודע מה המחיר הכי נמוך שאפשר להשיג ל sdrive ומאיפה?

אני מתלבט בין ה2 תודה

• תוכן חדש...