Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב משנת 2000 שעבר תאונה ויש צורך בלהחליף את המגן החיצוני + פנימי, רדיאטור ועוד כמה תיקונים קלים.

הלכתי למוסף המורשה ולעוד מוסך ובשניהם נתנו לי הצעות מחיר יקרות מאוד.

כיוון שאני רוצה למכור את הרכב אני לא מתכוונת להוציא על התיקונים עכשיו סכומים כאלו גבוהים, אז אחד הבחורים שעובדים במוסך שהייתי הציע לי הצעה דיי מפתה : שהוא מוכן לטפל באוטו בכל מה שצריך במחיר סמלי. הבחור כמובן התכוון לזה שהוא ייקח את האוטו אליו לכפר ושם הם יטפלו לי באוטו בלי כמובן שבעל המוסך בו הוא עובד ישמע על זה.

השאלה שלי היא - האם אני יכולה לסמוך על הצעה שכזו?? האם זה משהו שמקובל לעשות? כי אין ספק שאצלו אני אחסוך אלפי שקלים בטיפול האוטו.

פורסם

למעשה את מדברת על קומבינה שדופקת את מי שיקנה ממך את הרכב.

תאונה זה כבר לא טוב, יכול להיות שיש לך קצה שלדה - לא כ"כ ברור מתיאור נזקים שלך. אם כבר תאונה ומתקנים, יש לתקן בצורה המיקצועית ביותר שניתן.

אני חושב שפורום זה לא המקום שאמור להדריך ולעודד לעשות ברכבים קומבינות.

ממליץ לך לבצע את התיקון במוסך מוסמך ולא בקומבינה, למרות המחיר.

בנוסף, ככל שאני מבין מדובר ברכב 2000, אין לך ביטוח מקיף?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הכוונה ממש לא היתה לתיקון בקומבינה. כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון.

הכוונה היתה פשוט לשלוח אותו למוסך יותר זול ששיך לחבר של אותו עובד. פשוט לא במוסך המורשה של הרכב.

תודה בכל מקרה על התשובה.

פורסם

לפי דעתי אין שום הצדקה כלכלית לטפל ברכב שנגמרה אחריות שלו במוסך מטעם היבואן. זה סתם ביזבוז כסף.

לכן זה ליגיטימי לחלוטין לתקן את הרכב במוסך כזה, כל עוד מדובר במוסך חוקי. אם את רוצה המלצות למוסכים, את יכולה לרשום מאיפה ואת ואני בטוח שחברים יוכלו להמליץ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שמעת על הביטוי what you pay is what you get?

תשלמי חאפר, תקבלי חאפר.

כמובן שאין הכרח לטפל במוסך מורשה והעיקר שיהיה מוסך אמין ומקצועי. על כך תוכלי לקבל המלצות בפורום אם תרשמי מהיכן את.

אם ברצונך לקבל תשובה רצינית תעלי את פרטי הצעת המחיר (פירוט חלקים, עבודה ומחירים).

פורסם

שלום,

לגבי תיקון "בכפר" - אסור למיטב ידיעתי לתקן רכבים בשטחים. את יכולה לבדוק את מדובר בשטחים בכלל או רק בשטחים שאינם בשליטה ישראלית מלאה.

קצת יותר לעניין עצמו - אין טעם לתקן במורשה. יש המון פחחים וצבעים והרבה מאוד מוסכים שידעו לתקן את מה שניזוק.

כמובן שיתכן שהרכב נפגע בשילדה, מה שיוריד מערכו בעתיד. חשוב ללכת למישהו שאפשר לסמוך עליו, חפשי המלצות בפורום. זה יקח זמן, אבל לבטח תמצאי כמה מקומות. מעבר לכך, כדאי לעשות סקר שוק ולהבין מי זול ומי יקר יותר. זול מאוד יהיה בהתאם. יקר מאוד דווקא לא מחייב עבודה טובה יותר.

האם אין לרכב ביטוח מקיף ?

• תוכן חדש...