Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף הגיע הרגע, הטוראן החדשה שהזמנתי, הגיע לידיי.

מי שלא יודע, לפני כ-שבועיים הזמנתי פולקסוואגן טוראן (מיניואן) חדשה, בצבע שחור מטאלי (יאללה יפה!), דגם האבזור הבינוני (טרנדליין) עם תוספות : 8 רמקולים בתוספת תשלום, חיישנ י רוורס, אימובלייזר מקורי, מגנזיום מקורי 5 צלעות על חשבון החברה, מזגן מפוצל ובקרת אקלים.

הרכב מדהים, המנוע עוד יותר, הוא סוחב כמו שור (דיזל), אבל חבל שנשמע קצת כמו טרנספורטר.

אבל את מי זה מעניין ? עם גיר DSG ותאורה כחולה אדומה סקסית מבפנים, את מי זה מעניין ?

הרכב כל כך נוח ורך וכרגע רק ציון לשבח.

מחר ביום אני אצלם תמונות של היפהיפיה !

אלון.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תתחדש! אפשר להרגיש את ההתרגשות שלך רק ממה שרשמת:)

אתה אפילו לא מאמין :-P

בינתיים להמחשה : 2T.jpg

הכרום משתלב כל כך יפה עם השחור במציאות.

והאמת, הוא לא באמת כזה קופסתי במציאות, מרובע כן, אבל לא כמו הרושם שיוצא בתמונה..

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תתחדש, עושה רושם של רכב מצויין

המנוע הוא אותו המנוע של הגולף פלוס כמדומני?

מהשעורי נהיגה- אחלה מומנט, אין בכלל מה לעבור את ה2000 סל"ד -תענוג..(וזה אני אומר שבשביל שהאופנוע שלי יזוז הוא צריך להגיע ל 8 אלף סל"ד:evil:)

אלון.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
תתחדש, עושה רושם של רכב מצויין

המנוע הוא אותו המנוע של הגולף פלוס כמדומני?

מהשעורי נהיגה- אחלה מומנט, אין בכלל מה לעבור את ה2000 סל"ד -תענוג..(וזה אני אומר שבשביל שהאופנוע שלי יזוז הוא צריך להגיע ל 8 אלף סל"ד:evil:)

אלון.

אותו מנוע, על רכב כבד בבערך 90 ק"ג.

עדיין הוא מרגיש חזק מאוד, המנוע בהחלט לא בוכה על הרכב, והתיבה המעולה הזאת עוד מוסיפה.

(יש מצב שאני מאבד את אהבתי ליפניות מרגע לרגע ? :shock:)

פורסם

עדיין הוא מרגיש חזק מאוד, המנוע בהחלט לא בוכה על הרכב, והתיבה המעולה הזאת עוד מוסיפה.

וטוב שכך.

DSG תיבה מצויינת (למרות שאני עדיין מעדיף ידני...).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

חכה קצת שתגיע למוסך או שתיצטרך את השירות לקוחות של צ'מפיון :roll:.

פורסם

אל תהרוס :-P

דווקא אני הייתי לקוח של צ'מפיון 20 שנה, עם 5 מכוניות כולל עכשיו.. אני לא חושב שאמורה להיות בעיה כלשהי, המנהל של הסוכנות מכיר אותי היטב ...

פורסם

תתחדש !

בחירה מעניינת.

יצא לי לנסוע במונית טוראן משדה התעופה הביתה , ומעמדת הנוסע התרשמתי שמדובר ברכב טוב מאוד.

מה אני אגיד לך, אצל לובינסקי אתה מלקק דבש כל הזמן, וגרוע מכך - אתה פוגש אותם הרבה יותר פעמים כי הגרוטאות האלה מתקלקלות בלי סוף.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
תתחדש !

בחירה מעניינת.

יצא לי לנסוע במונית טוראן משדה התעופה הביתה , ומעמדת הנוסע התרשמתי שמדובר ברכב טוב מאוד.

מה אני אגיד לך, אצל לובינסקי אתה מלקק דבש כל הזמן, וגרוע מכך - אתה פוגש אותם הרבה יותר פעמים כי הגרוטאות האלה מתקלקלות בלי סוף.

תודה רבה !

אני בפראג נסעתי במונית סיאט המיניואן הקטן (האח של הטוראן, לא המיניואן הגדול שלהם), שזה בעצם אותו רכב, ומאוד התרשמתי.

לכן החלטתי להתעניין לגבי הרכב פה בארץ, והבנתי שאין פה את הסיאט הזאת, אלא רק את הפולקס, אז לקחתי :roll:.

פורסם

alon123456, תתחדש ותהנה מהרכב. יצא לי לנסוע לא מאט פעמים בטאורן, רכב מעולה לפי דעתי, לא מרגישים בו את המהירות לגמרי, נוח, מרווח. קצת מתנדנד לצדדים בגלל שהוא גבוה - אבל לא נורא.

אנחנו מחכים לתמונות בקוצר רוח. :wink:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...