Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה אני אגיד לך, אצל לובינסקי אתה מלקק דבש כל הזמן, וגרוע מכך - אתה פוגש אותם הרבה יותר פעמים כי הגרוטאות האלה מתקלקלות בלי סוף.

מה קשור לובלינסקי? למי אכפת מהם תגיד לי? , מי דיבר עליהם בכלל .

דיברתי על היבואנים של היפניות למשל יוניון מוטרוס.

גם לגרמניות לא חסר תקלות בשפע תאמין לי , מניסיון אישי עם פולו ומהיכרות קרובה של שתי גולפיות דור רביעי , אחת דיזל שהבעלים השקיע עליה בשנה האחרונה קרוב ל-20 !! אלף רק תיקונים והשניה V5 שמתחממת ומאבדת מים ונכבת כל הזמן .

וזה עוד לפני שדיברתי על פלסטיקה מתקלפת ונישברת (בפולו).

פורסם
worthless%20thread%20without%20pics.gif

צילמתי, אבל אין לי כבל USB .:|

היום בערב אני יקפוץ לאחותי אני יקח ממנה את הכבל :-D.

פורשה 911 אם רק אפשר שלא להפוך את הנושא לריב על כמה שהגרמניות גרועות ומתפרקות ?:?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

התמונות פה :

http://alonilk2.free240.com/

בתיקייה - images-touran

ועל הדרך צילמתי גם את הברנשית הכסופה הקטנה 8)

(אני נראה על המתכת כמו שמן דוב, המתכת מעוותת קשות \: )

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
הוואגית השחורה נראית לא רע.

חבל שהתמונות לא איכותיות במיוחד...

אולימפוס C310 עם 3.2 מגה פיקסל, בת שנתיים וחצי.

למה אתה מצפה ? :|

בקרוב אני יקנה אחת חדשה, 9 מגה פיקסל ואז יהיה אחלה :wink:

פורסם
אולימפוס C310 עם 3.2 מגה פיקסל, בת שנתיים וחצי.

למה אתה מצפה ? :|

בקרוב אני יקנה אחת חדשה, 9 מגה פיקסל ואז יהיה אחלה :wink:

לידע כללי , מגה פיקסל אינו מדד לאיכות זה סך הכל הרזולוציה של התמונה מה שקובע בעיקר זאת העדשה, החיישן ועוד כמה דברים אפשר לצלם עם מצלמה איכותית אפילו על שתי מגה פיקסל ולועמת זאת על מצלמה גרוע ב-5 מגה פיקסל ועדיין יראו טוב בהרבה במצלמה הראשונה.

דרך אגב הרכב ניראה יפה ואיכותי מאוד , תתחדש !

פורסם

צודק, יש לי מצלמה עתירת מגה פיקסלים, אבל אני אף פעם לא מצלם במעל 5 מגה פיקסל.

זה רכב שלך או של ההורים ? (כתבת : "הטוראן החדשה שהזמנתי")

אחרת לא ברור לי מדוע בחור בן 22 צריך ואן

תתחדש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בקשר לתמונות, הן ענקיות ועולות הרבה זמן. היה צריך לעלות תמונות קטנות יותר ששוקלות במקום 600K רק 100K.

מבחינת איכות, היא פחות קשורה לפי דעתי למצלמה, אלא בעיקר הצלם. התמונות צולמו תוך שימוש לא נכון בתאורה.

נכון אומנם שמצלמות P&S, החיישנים שלהן בד"כ לא ממש מסוגלים לתת טווח דינאמי מספק כדי לצלם אובייקטים בהירים וחשוכים באותה תמונה.

מה שרואים בתמונות זה OVEREXPOSURE. מסיבות אלו התמונות שרופות ורועשות. הקטנת תמונה במידה מסויימת מתגברת על התופעה של רעש.

המלצה שלי לנסות לצלם את הרכב בצל תוך חימוש ברגישות של ISO 200.

מבחינת מגה פיקסלים, כמו שחברים כבר רשמו, אין להם השפעה ממשית על איכות תמונה. יש להם בעיקר השפעה עד כמה אפשר להגדיל את התמונה מבלי לטשטש אותה. ישנן מצלמות 2 מגה פיקסל שמאוד קל איתן להגיע לתוצאות הרבה יותר טובות מאשר מצלמות P&S של 10 מגה פיקסל.

בקשר לטוראן, אהבתי את הרכב, רק alon123456, תנסה לצלם תמונות נוספות, הפעם תקטין אותן עד 1024X768 ואפילו קטנות יותר וגם בתנאי תאורה אחידה יותר, כדי שמצלמה שלך תוכל להתמודד איתם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...