Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין שום בעיה

אם אתה או מישהו צריכים משהו בנושא אקליפס אודיסון והרץ אתם מוזמנים לפנות אלי בפרטי ותקבלו את כל המידע שאתם רוצים ומעבר.

וכל זאת בשיתוף מלא עם חברת audiosystem.

אפשר להגדיר את החברה הזאת כחברה לא גדולה במיוחד אך איכותית מאוד ומקצועית.

המטרה לעזור לאנשים לבנות מערכות ברמה גבוהה.

ליאון

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

ביררתי בעוד כמה מקומות וזה תגובה שקיבלתי מהם:.

שאם יש לאקליפס יבואן(אם אפשר לקרוא לו ככה) מבארץ השם שלו ביכלל הוא ערן ולא דרור

הכול אצלו קומבינות הוא שחט תמחיר בשווק. ואין לו מעבדת תיקנוים וכמו כן בהאתר של אקליפס לא רשום שם דבר על זה שיש יבואן למכשרים שלהם בישראל.

פורסם

לא חשבתי שעד כדי דך ייה מסובך לקנות ר"ד

מיצד אחד אני מקבל מיפה ביקורות טובה על המיבא וכו' ומיצד שני אני מקבל ביקורות מממש אבל ממש קשות על המיביא ועל עוד משהו.

פורסם

הבעיה שאמרו במקומות אחרים שזה לא הוא ביכל אלה אחד בשם ערן. והוא אל הבחור הכי אמין אין לו מעבדת תיקנוים מסודרת במידה ויש צורך. הוא הכול קומבינוט והוא אל יבואן רישמי שלהםם לארץ .זאת הבעיה

פורסם

איך אתה יודע שהוא לא אמין ושאין לו מעבדות?! ראית אותו דברת איתו?! שאלת פה ענו לך שזה אחד בשם דרור ואז אתה אומר לנו שאמרו לך במקום אחר שזה בחור בשם ערן והוא לא אמין, הכל קל והכי פשוט זה להאמין לכל מה שאתה שומע צור איתו קשר ותאמת איתו את הדברים.

אני לא קשור אליו ואין לי אינטרס שתקנה ממנו אבל אל תכפיש את השם שלו סתם ככה.

IBIZA 20vt

פורסם

מה הבעייה שלח לECLIPSE מייל ושאל אותם מי הנציגות שלהם בארץ , אל תתן לאנשים לבלבל אותך כנראה שאין להם חצי מושג על מה הם מדברים , הם מגיבים כדי שיהיה להם מספר תגובות גדול יותר.

אל תתעצל שלח מייל ל ECLIPSE

פורסם

יש יבואן רשמי וקוראים לו דרור

הוא גם יבואן של הרץ,אודיסון, סיירה ואקליפס

הוא עושה יופי של עבודה

ואחריות אצלו זה אחריות, מניסיון עם אקליפס של חבר שאני דיברתי איתו אישית והוא נתן שרות בלי חוכמות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...