Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי מה שידוע לי זה אותו בחור שמביא את HERTZ ואת AUDISON, (דרור שמו).

לא ממש הייתי קורא לו 'יבואן' אני די בטוח ש-FUJITSU אפילו לא מכירה בו\אותו בתור היבואן.

אין לו גם מעבדות שירות או מה שזה לא יהיה, סתם בחור שמביא ומוכר לפי מיטב ידיעתי, אנא תקנו אותי אם מישהו יודע אחרת.

פורסם

אז אנחנו מתקנים אותך:).

היבואנית של אקליפס בארץ היא חברת AUDIOSYSTEMS, שמשווק את מוצרי אודיסון,הרץ' אקליפס ועוד.

לא הייתי מגדיר אותו כ"סתם בחור שקונה ומוכר את הציוד שלהם", אלא לאחד היבואנים היום שמוכרים הכי הרבה(בנושא קומפוננטים ברמה הגבוהה יותר).

under construction..

פורסם

תן לי לנחש...

זה סוג של ONE MAN SHOW?

העובדה שאמרת משווק ולא משווקת גם מעידה על זה.

אבל בלי שום קשר, את דרור יצא לי לפגוש לא פעם וגם לא פעמיים, ולפי מיטב ידיעתי בפעם האחרונה שבדקתי הוא היה האיש מאחורי AUDISON\HERTZ\ECLIPSE...

יכול להיות שהוא אכן היבואן הרשמי מטעם HERTZ\AUDISON לגבי ECLIPSE אני בספק עם FUJITSU מכירה בו.

ושוב יתקנו אותי אם אני טועה.. :)

פורסם

אז אני מתקן אותך.

לא רק שפוג'יטסו מכירה בו, הוא גם מספק 3 שנות אחריות למכשירים שלהם.

ואגב, זה לא עבודה של אדם אחד בלבד, למרות שאני אישית לא מבין מה כלכך רע בזה.

under construction..

פורסם

אתה מתבלבל, זה האתר של מי שמייבא את רכיבי audio-systems ולא של היבואן AUDIO SYSTEM.

לדרור ( בעלי החברה AUDIO SYSTEM) אין אתר לפי מיטב ידעתי, וגם אין לך מה לחפש את הטלפון שלו הוא לא עובד עם אנשים פרטים.

פורסם

יש לי את הפלא שלו.פשוט רציתי לברר עוד כמה פרטים ליפני שאני קונה את המכשיר cd3200 או ה cd4000

ואני אל קונה אחד אנחנו רוצים ליקנות 5 חברים מהשכונה.

פורסם

לא צריך לחפור בנושא.

חברת audiosystem היא חברה בבעלותו של דרור.

החברה מייבאת באופן רשמי את חברות - audiso hertz ו Eclipse בייבוא בלעדי.

אם אתה לא מאמין ומעוניין להיות בטוח אתה מוזמן לשלוח מייל לחברות האלו ולברר בעצמך.

רק אל תגיד שטויות כמו -"החברה לא מכירה אותו" כאשר אתה לא יודע על מה אתה מדבר.

אם אתה או מישהו אחר מתעניין במצורים של אקליפס, הרץ ואודיסון אתם מוזמנים לפנות אלי ותקבלו את כל המידע שאתם רוצים ומעבר.

ליאון

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

לשאלתו של רועי:

מי דרור?

אני לא מאמין שהוא ימכור לכם, דרור עובד עם כמה מפיצים בלבד, הוא די סלקטיבי בבחירה שלו.

אני מאמין שהוא יעביר אותך לאחד המפיצים שלו ולא ימכור לך ישירות.

אבל שוב יכול להיות שאני טועה והדברים השתנו מאז הפעם האחרונה שפגשתי אותו.

לגבי ליאון:

ליאון כמו שכבר אמרתי וביקשתי בהתחלה, אם אני טועה שיתקנו אותי אין לי בעיה עם זה, והבחירת מילים שלי הייתה בהתאם לזה ("אני בספק.."), לא אמרתי שום דבר שאני בטוח בו ולכן ביקשתי שיתקנו אותי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...