Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 1.6, שומרת על הערך שלה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני שוקל לקנות פולקסווגן גולף, נפח מנוע 1.6 שנת 2006.

מחיר המחירון של הרכב הוא 88,000 (נראה לי).

מה שמעניין אותי לדעת זה האם הגולף זהו רכב שומר על הערך שלו?

איך השמירת ערך שלו ביחס לרנו קליאו החדשה?

פורסם

בפירוש- כן!

לא יודע ביחס לקליאו. הייתה ברשותנו גולף 2005 כ3 שנים(יד ראשונה)

נמכרה ב2 אלפיות מעל המחירון, היינו מוצפים בטלפונים כל יום ולאחר שבוע וחצי הרכב נמכר.

אלון.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

התכוונתי איך יצחק לוי מתייחס לאוטו הזה?

יש רכבים שנקרעים ע"י יצחק לוי ומעבדים המון מערכם כל שנה,

איך יצחק לוי מתייחס לגולף?

בכמה אחוז הוא מוריד את מחיק האוטו כל שנה?

תודה רבה

פורסם

אני מתכוון להחזיק את האוטו 4 שנים ונוסע באזור ה 15000 בשנה.

דרך אגב, איך השמירת ערך של הרנו קליאו החדשה (2008) לפי יצחק לוי? זהו גם אוטו שאני שקלתי לקנות.

תודה רבה

פורסם

שמירת הערך טובה.

אקזמפלרים שמורים נמכרים מעל המחירון בכמה אלפים טובים ויש להם דרישה רבה.

לעומת זאת : שמירת הערך של רנו קליאו זוועה, גם כי לוי יצחק לא מחבב אותה במחירון ,וגם כי בפועל היא נמכרת ברוב המקרים מתחת. (מתחת למחירון זוהי נקודת ההתחלה למשא ומתן).

אם כל מה שמעניין אותך זה שמירת הערך - קנה קורולה :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הבנתי,

טויטה קורולה לא טובה כיוון שהיא גדולה מדי לאישתי (כנ"ל גם ה פורד פוקוס).

לדעתכם הגולף 2006 הוא רכב אמין ושווה את ההשקעה?

תודה רבה

פורסם

אוקיי, זו נסועה ממוצעת וב-4 שנים תאבד בין 35% ל-60% ממחיר הרכב כתלות בסוג הרכב (נגיד סיטרואן מול טויוטה). במחירון של 88000 מדובר על 60000 עד 46000 נניח, כאשר הממוצע נמצא על 53000, שזה 35000 פחות ממחיר הקנייה. בין הטוב ביותר לגרוע ביותר תקבל כאמור כ-14000 הבדל שזה בפרישה ל-4 שנים כ-3500 שקלים לשנה. מה שאני מנסה להגיד זה שגם אם תטעה בענק ותקנה אוטו לחלוטין לא סחיר, תפסיד כ-3500 שקלים בשנה ביחס להכי טוב שיש, שזה כ-1700 שקלים בשנה ביחס לממוצע. מכיוון ששמירת הערך של הגולף טובה למדי, לא הייתי חושש במיוחד להיות בצד הנמוך של הסקאלה ולכן אפשר לכמת את ההפסד ביחס לקורולה נניח (בהנחה וקורולה תשמור יותר טוב על הערך שלה) בפחות מ-1500 שקלים לשנה. לטעמי - סכום ששווה "לסכן" תמורת האיכות העדיפה של הגולף.

רוני

נ.ב - אגב, לקורולה יש גרסת האצ'בק (ראנקס) וגם לפורד פוקוס. בגרסה זו הן אינן ארוכות יותר מהגולף.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בנושא שמירת הערך.

בסוף שנת 2000 רכשתי שני רכבים. בספטמבר מאזדה לנטיס 1.8 אוט', ובאוקטובר גולף 2.0 אוט'.

שניהם מודל 2001. מחירן של שני הרכבים היה כמעט זהה, הגולף עלתה 2K יותר.

בקובץ המצורף ניתן לעקוב אחר השינויים החודשיים במחירון של שני הרכבים עד סוף שנת 2007.

המאזדה לנטיס, שהייתה בשנים אלו רכב פופולרי ומבוקש, שמרה על מחירה באופן סביר, אולם הגולף עשתה זאת "קצת" יותר טוב. המאזדה ירדה במהלך 7 השנים ב-52% מיום הרכישה והגולף ירדה ב-47%.

כמובן שנתוני ההשוואה נכונים לשנים ההן ולרכבים הנ"ל. מה יקרה בימים אלו, אי אפשר לנבא.

ותחסכו ממני את ההשפלה של מה אתם חושבים על מי שמתחזק קובץ כזה חודש בחודשו :twisted:. (יש לי גם מעקב של פאסאט 2002 למי שמעוניין :idea:).

golf_mazda_price.gif

פורסם

אינני רוצה לפתוח אשכול חדש, אז אשאל כאן:

האם יאריס ופולו שומרות על הערך?

אני מתלבט כרגע בין יאריס \ פולו \ מזדה 2.

היום בעבודה לקוח אמר לי שיאריס נמכרת מעל המחירון.

האם זה נכון?

האם נכון הדבר גם לגבי מזדה ופולו?

תודה :]

פורסם

יאריס היא אחת המכוניות הכי סחירות בארץ. מחירון מאוד גבוה ונמכרת גם מעליו. אם תשאל אותי - בלי פרופורציה (אפילו שלאמא שלי יש אחת).

פולו - פחות. מאזדה 2 - חדשה מדי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הבנתי,

טויטה קורולה לא טובה כיוון שהיא גדולה מדי לאישתי (כנ"ל גם ה פורד פוקוס).

לדעתכם הגולף 2006 הוא רכב אמין ושווה את ההשקעה?

תודה רבה

אז אני יכול להמליץ לך בחום על היאריס אם היא מספיק גדולה.

חסכונית בטירוף, מבוקשת מאד ונסחרת מעל המחירון!

במידה ולא, יש לך את האוריוס (המחליפה של הקורולה Runx ) שאומנם אני לא מספיק מכיר את השוק שלה והיא גם די חדשה בשוק.. אבל אני מאמין שתשמור ערך כמו אחיותיה.

בהצלחה! :)

תודה רבה,

Hybrid

פורסם
יאריס היא אחת המכוניות הכי סחירות בארץ. מחירון מאוד גבוה ונמכרת גם מעליו. אם תשאל אותי - בלי פרופורציה (אפילו שלאמא שלי יש אחת).

פולו - פחות. מאזדה 2 - חדשה מדי.

רוני

תודה רבה רוני.

האם נכונה השמועה שלמצוא יאריס 1.5, 3 דלתות, שעשתה עד 20,000 ק"מ בשנה, זה סיפור בעייתי?

(ברור לי שבשביל למצוא רכב איכותי צריך להתאמץ, אבל נאמר ע"י מספר גורמים, שבמקרה של יאריס, קשה מאד לקבל את הדרישות האלה, מאחר ולמצוא יאריס כזו במצב כלשהו, זה אתגר)

האם זה כך?

• תוכן חדש...