Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסופר מיני הטובה ביותר מי היא לדעתכם? יש כאלה שטעונים שהקליאו היא הטובה ביותר בגלל הביצועים, ה-c3 בגלל הנוחות העיצוב והאבזור, הפיאסטה בגלל היעילות, הפאביה בגלל שהיא חמודה ומרווחת, ה-206 בגלל הדינמיות והפולו בגלל ה.... (בעצם אין לי מושג).

אז חברה מה דעתכם? מי הסופר מיני הכי טובה ותסבירו!! ושקלו תמורה/מחיר.

היום אני דופק 100 אולי 150 בחורות ליום!

מי שטרח בערב שבת, יכול להספיק לאפטר פרטי באומן 17

אל תוסיף שמן למדורה = אל תוסיף פנקייקס למחבת

מה אמרו השיחים לגנן? הגזמת

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=C23D8F905E2C45C591A28AC1EF5D235B&alid=29894

פורסם
הסופר מיני הטובה ביותר מי היא לדעתכם? יש כאלה שטעונים שהקליאו היא הטובה ביותר בגלל הביצועים, ה-c3 בגלל הנוחות העיצוב והאבזור, הפיאסטה בגלל היעילות, הפאביה בגלל שהיא חמודה ומרווחת, ה-206 בגלל הדינמיות והפולו בגלל ה.... (בעצם אין לי מושג).

אז חברה מה דעתכם? מי הסופר מיני הכי טובה ותסבירו!!

מן הסתם המיני קופר S.

היא לא אחת אלא כמעט מושלמת.

פורסם

כשאתה בא להשוות חשוב מאוד גם לציין אם אחד מהקריטריונים הוא המחיר. זה משנה את התמונה ברוב המקרים. אז?

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

אני דווקא חושב שהסופר מיני הטובה ביותר היא היאריס (ואם תשאלו אותי אז בגרסת הורסו - אין לה מתחרים)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לדעתי לסיריון החדשה יש פוטנציאל,102 סוסים ל870 קילו ממנוע 1.3 חסכוני...נשמע לא רע בכלל.

המנוע אינו הקריטריון היחיד בבחירה של המצטיינת מסוגה :!:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
לדעתי לסיריון החדשה יש פוטנציאל,102 סוסים ל870 קילו ממנוע 1.3 חסכוני...נשמע לא רע בכלל.

102 כ"ס שמתקבלים בסל"ד לא ריאלי.

זה מנהג מגונה של דייהטסו לתת את הכוח בסל"ד מטומטם שממילא אף נהג של דייהטסו לא יגיע אליו.

זה פשוט להיות עם ולהרגיש בלי.

פורסם

אתה גם יכול לראות שלמרות 102 כ"ס על המשקל הנמוך הביצועים לא טובים בכלל

והמומנט בטח מאוד נמוך ובסל"ד מאוד גבוהה וזה יוצר לך גם רצועת כוח צרה

ולא יעילה

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...