Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון שמתי לב לסימנים שלפי ההבנה הדלה שלי מביאים אותו לחשוב שיש לי בעיה בחיישן הטורים : בזמן שמכבים את המזגן לגמרי הטורים צונחים ל600 בערך ומתנדנדים כך שהאוטו רועד ומאיים להתכבות , כאשר יוצאים לנסיעה האוטו מסרב להעלות טורים למצב שיאפשר נסיעה קלה ויש תחושב מסורבלת , זה מסתדר אחרי דקה של נסיעה בערך (אולי בגלל שהיציאה מהבית שלי היא עלייה מתונה של חצי קילומטר) .

למנוע לוקח הרבה זמן להתחמם כדי שהמחוג יהיה באמצא ( בערך 10-12 דקות נסיעה ) .

ובנוסף האוטו שותה כמות מדאיגה של דלק 98 בצריכה משולבת עד עכשיו התקבל ממוצע שנע בין 1ל-7.5 עד 8.5

אתמול תידלקתי אחרי שבוע שכמעט כולו נסיעות בתוך העיר וללא לחיצות מיותרות כמעט הממצוע היה 1 ל- 6.5 !

הרכב עבר טיפול ונוסע מצויין , לא ברור לי האם הדברים האלה נורמליים והאם הניחוש שלי לחיישן טורים קרוב ?

השאלה העיקרית שבשבילה פתחתי את ההודעה היא האם צ'יפ-ים שנמכרים בחנויות לשיפורי רכב הם גם תחליף לחיישן פגום ?

נ.ב

הרכב הוא ב.מ.וו 318 שנת 2000 (129,000ק"מ)

פורסם

צ'יפ אינו מהווה פתרון לתקלה או בעייה.

יתכן שטרמוסטט המנוע תפוס במכוניתך במצב פתוח תמידי ולכן מנוע המכונית אינו מתחמם מהר ובגלל זה קורות גם יתר התופעות שתארת.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לדעתי עדיף לא להכניס צ'יפים , הספקים גבוהים יותר, תוך שינוי מפת ניהול המנוע במחשב, יביאו לצריכת דלק גבוהה יותר, ולעוד תופעות אפשריות, שלדעתי עדיף שלא יהיו.

העניין הוא אינו "חיישן טורים" , אלא "ייצוב סיבובים".

גש למוסך מומחה בדיאגנוסטיקה, או ב- ב.מ.וו.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...