Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיגים במידה 185/65R15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף צמיג אחורי אחד...

לפי קריאתי בהודעות קודמות, עדיף שאחליף שניים אחוריים, נכון?

המדובר ברכב בעל הנעה אחורית, היכן כדאי לשים את שני הגלגלים החדשים, מקדימה או מאחור?

האם בגלל שכרגע יש לי צמיגים עם חץ של הסיבוב (חד צדדיים), הנני מחויב לקנות דווקא כאלה או שמא אפשר גם דו צדדיים, מי משניהם בכלל עדיף?

למישהו יש המלצה לצמיג טוב? יש לי בעיה, שהיא שהצמיגים מתייבשים לי הרבה יתר מהר מאשר שאני שוחק אותם.. לא חבל? יש צמיגים שיותר עמידים לחום הגבוה ולשמש בארץ?

מחיר משוערך שיעלה זוג צמיגים טוב? מקום טוב שמוכר צמיגים (אזור ת"א, אזור, יהוד, אור יהודה וכדומה)?

דרך אגב...

לאחר דיבור עם חברתי... הוברר לי כי היא לא החליפה צמיגים כבר קרוב ל-10 שנים (סובארו פשע)... האם זה הגיוני? הצמיגים נראים די טובים, לא שחוקים יתר על המידה, אבל אולי קצת יבשים.... האם להחליף?

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

צמיגים מחליפים בזוגות לכן כדאי שתחליף את שני האחוריים.

איזה צמיגים ? נראה שיוקוהמה שמוצעים ע"י אוטו-דיפו במחירים סבירים - יעשו את העבודה.

ולגבי הסובארו פשע :

צמיגים יבשים הם מאד מסוכנים (גם אם הם נראים טוב) הם נוטים להתפוצץ בקלות יחסית, ואלסטיות שכל כך חשובה לאחיזת כביש טובה, היא מהם והלאה.

המלצה: לך לבקר אצל אנטון ביפו ותשאיר כ-800 על סט צמיגים בסיסי - כל צמיג חדש ולא חשוב מאיזה תוצר, יהיה טוב יותר מצמיג בן עשר שנים....

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צמיגים חדשים תמיד כדי לשים מאחור - ללא קשר להנעה...

כך תוכלו להמנע מהחלקות זנב לא רצויות (כן, יש גם כאלה :)

P.

פורסם

איזה צמיגים ? נראה שיוקוהמה שמוצעים ע"י אוטו-דיפו במחירים סבירים - יעשו את העבודה.

אני בספק רב אם אוטו דיפו מחזיקים מידה כזאת.

למה לא :?: זוהי מידה מאוד נפוצה במכוניות משפחתיות עכשיוויות

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למה לא :?: זוהי מידה מאוד נפוצה במכוניות משפחתיות עכשיוויות

תוכל לפרט?

למיטב ידיעתי , רק אלמרה חדשה נועלת מידה כזאת.

185-65-14 נפוץ

185-60-14 נפוץ

195-60-15 נפוץ

195-65-15 נפוץ

185-65-15 לא נפוץ.

אשמח לשמוע תיקונים.

• תוכן חדש...