Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בסקודה רומסטר בידוד הרעשים לא מדהים, מקדימה די צפוף (כמו בפביה), מאחור יש מספיק מקום גם לשלושה אנשים.

המושבים בסקודה לא נוחים (בפוקוס הם סבירים, במגאן מצויינים).

לפוקוס גם צריך להמתין כמה חודשים (בעיות הספקה). מגאן מרגישה יותר זריזה ורכה בנסיעה.

בקיצור, אם תערוך חיפוש בנוסע תראה שההתלבטות שלך היא די סטנדרטית עם תשובה סטנדרטית - מגאן טובה יותר עבורך .

אתה לא משלם תחזוקה ולא סופג ירידת ערך - אלה הנקודות החלשות בקניה של מגאן כרכב פרטי , וזה לא רלוונטי במיקרה שלך.

אתה נהגת ברכב והרעש היה משמעותי??

אני מנסה לתאם נסיעת מבחן, אך לא בטוח שאספיק עד מועד ההחלטה...לכן חוות דעת לגבי ההנאה מהנסיעה והרעש ממש חשובים לי

פורסם

אני לא יודע מה זה משמעותי בשבילך.

אני אישית נוהג הרבה שנים ברכבי דיזל עם הרעש האופייני.

כאשר הזדמן לי לנהוג במגאן של קרובי משפחה, תמיד נהנתי מכך שבקושי שומעים את המנוע.

בסקודה נהגתי שלושת רבעי שעה.

אין רעש מחריש וזניים ומשהו קרוב לזה , גם לא כמו בדיזל שאני רגיל אליו.

אבל כל פעם בהאצה בבירור שמעתי מין גררר.. כאשר במגאן צריך להשתדל להקשיב במכוון לרעש ההאצה כדי לשמוע אותו (אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אז ככה- אני מתלבט בין מספר רכבי ליסינג מקבוצה שתיים- עד כאן בטח נתקלתם בשאלה הזו מספר רב של פעמים...

אני חושב על פוקוס, מגאן או רומסטר החדשה, שרק שלושתם מגיעים עם 6 כריות אוויר ו-ESP.

i30 של יונדאי גם מגיעה עם 6 כריות אויר ו ESP בליסינג.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...