Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחי מתחתן! מחפש רכב ליומיים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בSIXT אודי A6,מרצדס S350, מרצדס E230,הונדה לג'נט,ביואיק.

מינימום השכרה ל3 ימים, ולוקחים מהכרטיס אשראי פקדון גבוה בגלל סוג הרכב.

מישהו השכיר מרצדס E230 לא יודע לי לכמה זמן בידיוק(הפיקדון תלוי במחיר השכרת הרכב + השתתפות עצמית על הרכב ועוד קצת רזרבה לכל מיקרה), לקחו לו 20 אלף שקל פקדון בכרטיס אשראי.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

1,481 ש"ח ואתה מתלונן . . . ?

בוא תעשה טסט אצלי ותקבל חום.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני הסעתי חבר טוב לחתונה שלו עם ביואיק לקרוס, ואין ספק - מקום מאחור זה חשוב (שמלה גדולה)

למרות שאני מכירה מישהי שלחתונה שלה הגיעה עם מיאטה NA, או שיותר נכון יהיה לומר, השמלה שלה נתפרה כדי שהיא תיכנס למיאטה - לזה קוראים השקעה!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

כל אמריקאית טיפוסית[ולא הזיוף הזה שקוראים לו אוואו] יתאים מבחינת המקום.

אני כמעט עשיתי תאונת דרכים היום בניסיון לזהות Smart Roadster.

----

פורסם
כשתצליח להכניס כלה עם השימלה שלה לDL תעדכן אותי :)

הדברים הכי חשובים אכן זה מקום להכנס בנוחות לרכב ומזגן טוב

אז קח סובארו טנדר פתוח. גם המון מקום מאחורה וגם מספיק אוויר. רק קשור טוב טוב את הכלה שלא תתעופף עם הרוח 8):-P.

וברצינות, מבחינת מקום, מיזוג אוויר ונוחות כל מכונית מסגמנט D (מה שמכונה "מנהלים" אצלנו, בגודל של VW פסאט) ומעלה תתאים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
1,481 ש"ח ואתה מתלונן . . . ?

בוא תעשה טסט אצלי ותקבל חום.

הרכב שלי קבוצה 5 שנת 2001, כמה כבר יכול לעלות טסט למזדה MX5? (דרך אגב, שנה שעברה עלה 200 ש"ח פחות... מוזר שזה נהיה יותר יקר ולא יותר זול...)

בנוגע להצעה שלי - קבל ביטול, הרכב כבר עם טסט לשנה פלוס שבועיים :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שנה שעברה - 2,000 ש"ח, השנה המחיר ירד קצת (ועדיין יותר יקר משלך).

הדבר היחיד שניחם אותי היה כשראיתי כמה משלמים על S2000...

3,900 ש"ח. עצוב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אין מה לעשות....

זה כמו להתלונן למה משלמים ארנונה גבוהה יותר בצפון תל אביב , מאשר בלוד... :D (לא התכוונתי לרדת על לוד , סתם דוגמא ששלפתי עם תושבי לוד הסליחה)

כשאתה עולה ברמת החיים, אתה גם עולה בתשלומים.

טסט בפולו שהיתה לי היה עולה משהו כמו 800-900 ש"ח.... טסט בגולף 1.6 מגרד את האלף מלמעלה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...