Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירה והמלצה של רכב (c-5,406,megan,optra)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלום.

בקיצור האופציות (בגלל מחסור במזומן) הקיימות הן:

סיטרואן c-5 1.8sx 2005 כרגע הבחירה המועדפת

רנו מגאן ביזנס 1.6 2005

פיג'ו 406 1.8st 2004

שברולט optra 1.6ls 2005

מה שאני צריך זה את הרכב הכי אמין כאן, במיוחד לאשר או להזים שמועות

על בעיות חשמל (חלונות) במגאן, מה ששמעתי לפחות משניים.

ודבר שני זה איזה רכב הכי פחות יקר לאחזקה.

הארות והערות נוספות אני יקבל בברכה.

תודה מראש.

פורסם

לעניות הרכב הזול לאחזקה ברשימה זו הוא המגאן.

"אמינות" מאד קשה להגדיר, והיא תלויה בעיקר ברמת התחזוקה של הרכב.

אישית מה שהייתי בוחר מרשימה זאת היא המגאן.

אם בכל זאת אתה רוצה שאני אתייחס למוניטין של הדגמים הללו? אף אחד לא יקבל מדליה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה הדרישות שלך לרכב? אולי מכונית קטנה תתאים במקום משפחתית, היא גם חסכונית יותר תהיה.

1.8 ל-C-5 זה לא קצת מאט?

אולי יש לך אפשרות לקנות רכב טוב יותר אם תרד בשנתון, למשל מזדה לנטיס, הונדה סיויק וכד'.

מה התקציב?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אף אחד לא אמר מילה על דייהו או אופטרה - רק שזה לא אוטו בכלל - זו סתם קופסת פח על 4 גלגלים.

אין להשוות בטיחות כוללת של 406 \מגאן \C5 מול אופטרה.

לגבי אמינות כל הרכבים מעל 2003 מאוד מאוד אמינים כמובן שהכל תלוי ברמת הטיפול וההשקעה של הבעלים הקודמים.

אני אישית הייתי הולך על המגאן שבסך הכל הכולל מציעה את החבילה הנכונה ביותר למשפחה עם ילדים

שאלה: למה לא הכנסת פוקוס05 לתקציב? או אפילו מונדאו 2003? שתיהן ב50K

פורסם
מה הדרישות שלך לרכב? אולי מכונית קטנה תתאים במקום משפחתית, היא גם חסכונית יותר תהיה.

1.8 ל-C-5 זה לא קצת מאט?

אולי יש לך אפשרות לקנות רכב טוב יותר אם תרד בשנתון, למשל מזדה לנטיס, הונדה סיויק וכד'.

מה התקציב?

1. 1800 ל-C5 זה באמת חלש מדי. ה-2 ליטר עדיף בהרבה.

2. לנטיס וסיויק נופלות בכל פרמטר מכל המועמדות מלבד האופטרה, שהיא זבל אמיתי. גם לרדת בשנתון וגם לקבל פחנוע יפני עלוב?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

במידה ומחיר תחזוקה משמעותי לך קח בחשבון שאגרת הרישוי של הC5 וה 406 יקרות יותר עקב קבוצת רישוי יותר גבוהה במקור.

כל הרכבים הנ"ל לא שיא האמינות אבל הC5 וה406 מתגמלות בדברים (כל אחת ומעלותיה)אחרים שלטעמי שווים כל שקל.

פורסם

הכל באמת תלוי על איזה רכב אתה נופל. אחד יכול להיות מלא תקלות , והשני יכול לנסוע בלי בעיה.

בכל מקרה, החלקים הזולים ביותר הם אלו של האופטרה .

פורסם

בגיר הזה נמצא גם במגאן וכמדומני גם באופטרה.

C5 2005 הרכב שלפני מתיחת הפנים או זה שאחרי?

לפי התקציב נדמה לי שזה לפני מתיחת הפנים והוא מעט פחות אמין מזה שהגיע אחריו. אבל המחשול היחיד הוא זה מנוע 1.8 שהוא חלש. עם תמצא C5 2.0 יהיה הרבה יותר.

לפי דעתי לך על מגאן או עם אתה רוצה רכב גדול יותר קח 406.

נ.ב- המגאן יותר זול בביטוח.

פורסם

את החולשה היחסית של מנוע ה 1.8 ב C5 מרגישים בעיקר בזינוק הראשוני.

שהמכונית בתנועה, ביצועיה סבירים בהחלט גם אם לא מדהימים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...