Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל התחיל לא מזמן כאשר הופיעה לי יללת אלטרנטור מהרמקולים. עשיתי כל מה שרשום בפורום ולא עזר. אחר כך שמתי לב שהאזעקה הפסיקה לצפצף, למרות שהאוטו ננעל ונורית האזעקה מהבהבת. אחרי כמה זמן הציפצוף חזר אבל הסטריאו הפסיק לעבוד לגמרי, ועכשיו זה מתחלף, פעם הסטריאו עובד (עם יבבת האלטרנטור) ופעם האזעקה מצפצפת אבל הסטריאו לא עובד. בנוסף אתמול האוטו בכלל לא רצה להניע אחרי 8 שעות של עמידה, פשוט סובבתי את המפתח וכלום. בדקתי והמצבר היה בסדר, אז הנעתי מתנועה. מה זה יכול להיות? קצר? נתק? משהו אחר?

• ספונסר פורום
פורסם

לגבי הרעשים וכו ,אין לי מוסג .

לגבי ההתנעה ,לדעתי או שהמצבר חלש

או שיש לך תקלה עם מתג ההנע (זה שכיח באיביזה)כאשר

הרכב לא יניע תנסה לסחוט מעט את המפתח לכיוון ההתנעה

ותראה מה קורה .

בגדול יש לי תחושה שיש לך בעית מצבר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

לא בטוח ש"הרמקולים והאזעקה מפריעים זה לזה".

יש להתחיל באיתור בעיית ההנעה, יתכן וכבר אז "תסתדר" בעיית היללות והאזעקה.

לחילופין, לא ציינת מתי החלה התופעה, לא ציינת מהם מרכיבי המערכת, האם יש מגברים, איזה "הד יוניט" וכו.

לגבי האזעקה, יתכן ומדובר בסירנה תקולה בסך הכל.

שוב, יתכן והכל קשור לבעיית ההנעה, מפלי מתח ניכרים ועוד.

יש להתחיל בפתרון בעיית ההנעה, משם להמשיך בפתרונות, ככל שידרשו, אם בכלל.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

במערכת יש לי מגבר וHU של פיוניר, ראיתי כל מה שקשור לרעשים בפיוניר ועשיתי לא עזר, עכשיו כשאני אומר שהאזעקה מפריעה לרמקולים אני מתכוון לכך שכאשר האזעקה מצפצפת המגבר לא נדלק, כלומר הHU דולק ואין צליל כלל, בדקתי את זה כמה פעמים וזה ככה. כשאני רואה שהאזעקה שוב מפסיקה לצפצף אז אני מגלה שהמגבר חוזר לפעול אבל עם רעשי אלטרנטור. אני יודע שרעשי אלטרנטור קורים בגלל מינוס לא טוב, אז אולי כל הבעיה קשורה למינוס. לפני זה הכל עבד כשורה.

פורסם

יש לבדוק מצבר של הרכב, זליגה וטעינה. אני מניח שאז תתגלה בעיית ההנעה, או בעצם חוסר ההנעה של הרכב, לאחר מכן יש להתייחס לבעיות אחרות, אם אכן ישארו הבעיות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...