Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לזה היתכוונתי, וזה מחשב לכל דבר רק שהוא מיועד לרכב.

ויש לו USB זה כל מה שצריך ממחשב..משם אפשר לחבר דנגל בלוטוט' כרטיס קול 5.1עכבר אלחוטי. מאוורר (!?)

ותאמין לי תקנה DVD אפילו בלי מסך בשלב ראשון וזהו.. הפנטזיה העיקרית שלך לפי מה שאני רואה זה נפח, בשביל זה אפשר אפילו לחבר IPOD למערכת ולחסוך הרבה כאב ראש

רגע אבל מזה המחשב הזה אני יכול לחבר אותו למסך מגע ולהתקין עליו וינדוס ואינטרנט ואת כל הדברים האלה שרציתי?

אם כן כמה הוא עולה ?

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

הנה יש פה מישהוא שמוכר, לא פרסם מחיר, אז תתווכח איתו, עד כמה שראיתי מוכרים יד שניה בסביבות ה 2300 נדמה לי...

חדש עולה בסביבות ב 3K, זה היה מזמן שבררתי על זה, אז קח הכל בערבון מוגבל.

וכן..זה מחשב לכל דבר ווינדוס, GPS, DVD.

חיבור למסך מגע.. כרטיס רשת..

אפילו יש לו יציאות RCA - ישר למגבר

נישאר רק לאחל בהצלחה, וגלישה נעימה..

עריכה: כן פרסם מחיר, הייתי קרוב..:)

פורסם

הנה יש פה מישהוא שמוכר, לא פרסם מחיר, אז תתווכח איתו, עד כמה שראיתי מוכרים יד שניה בסביבות ה 2300 נדמה לי...

חדש עולה בסביבות ב 3K, זה היה מזמן שבררתי על זה, אז קח הכל בערבון מוגבל.

וכן..זה מחשב לכל דבר ווינדוס, GPS, DVD.

חיבור למסך מגע.. כרטיס רשת..

אפילו יש לו יציאות RCA - ישר למגבר

נישאר רק לאחל בהצלחה, וגלישה נעימה..

עריכה: כן פרסם מחיר, הייתי קרוב..:)

אני מעדיף לקנות חדש עם אחריות אבל העניין אם אני ירצה לחבר סידירום זה אפשרי? ומאיפה קונים כזה חדש?

פורסם

יודע מה אחרי שקראתי על המחשב הזה קצת אני מבין שהוא מעפן ולא שווה את הכסף אז עדיף לבנות בבית אבל מה אפשר לעשות עם החיבור שלו לרכב? מישהו יכול למצוא את הפיתרון האידאלי?

פורסם

אני (וזה רק אני) החלטתי בסוף לשים לפטופ וקניתי מטען אוניברסלי כזה לרכב, עלה לי 370 ש"ח..

ובמרקום חיבור למצת חיברתי אותו יששר למצבר, יש לו כבר מייצב מתח, אם תשים לפטופ אז זה לא בעיה..

אם אתה מתעקש על מחשב של בית אז אין מנוס מלקנות ממיר מ 12 ל 220

למרות שלפי דעתי זה מיותר להמיר 12 וולט ל 220 AC ולחבר למחשב כדי שימיר את זה ל 12DC חזרה..

ולכן חייבת להיות שיטה למצוא את הנקודה בספק אחרי המיישר זרם והסליל שמוריד ל 12 ולהיתחבר ישר אליה..

לא נראה לי שזה נוסה בעבר...אבל בהצלחה.

פורסם

עכשיו שמתי לב מה קראת שביעס אותך...

זה ישהוא שלא רצה לקנות מסך מגע...

אז הוא קנה מסך רגיל, וחיבר אותו למחשב כף יד שישלוט על העברת השירים והווליום..

אם תקנה מסך מגע ותחבר אותו למחשב אז יהיה לך פנטיום 2 לכל דבר, שזה מספיק לכל מה שאתה צריך...

אולי יתקשה קצת פה ושם, אבל בעיקר שמים שירים במחשב, עם ה GPS וקצת סרטים הוא יתמודד יופי...

לא תצטרך להוציא על שטויות מסביב.. כמו שהיה כתוב בט'רד שקראת..

תאמין לי שאם תברר יותר תראה שיש למחשב הזה הרבה יותר יותר יתרונות מחסרונות.

אם אין לך כוח להרים את היד למסך..כתבתי כבר שאפשר להפוך כמעט כל פלאפון לשלט על המחשב, ואז זה בדיוק כמו מערכת רגילה, בלי לקנות כלום..

פורסם
אני (וזה רק אני) החלטתי בסוף לשים לפטופ וקניתי מטען אוניברסלי כזה לרכב, עלה לי 370 ש"ח..

ובמרקום חיבור למצת חיברתי אותו יששר למצבר, יש לו כבר מייצב מתח, אם תשים לפטופ אז זה לא בעיה..

אם אתה מתעקש על מחשב של בית אז אין מנוס מלקנות ממיר מ 12 ל 220

למרות שלפי דעתי זה מיותר להמיר 12 וולט ל 220 AC ולחבר למחשב כדי שימיר את זה ל 12DC חזרה..

ולכן חייבת להיות שיטה למצוא את הנקודה בספק אחרי המיישר זרם והסליל שמוריד ל 12 ולהיתחבר ישר אליה..

לא נראה לי שזה נוסה בעבר...אבל בהצלחה.

מהתחלה מה שרציתי זה לחבר לפטופ לרכב אבל פה הבנתי שלא עושים את זה בדרך כלל, איך חיברת אותו ישירות למצבר? והאם המחשב נידלק ישר שמדליקים את האוטו?

עכשיו שמתי לב מה קראת שביעס אותך...

זה ישהוא שלא רצה לקנות מסך מגע...

אז הוא קנה מסך רגיל, וחיבר אותו למחשב כף יד שישלוט על העברת השירים והווליום..

אם תקנה מסך מגע ותחבר אותו למחשב אז יהיה לך פנטיום 2 לכל דבר, שזה מספיק לכל מה שאתה צריך...

אולי יתקשה קצת פה ושם, אבל בעיקר שמים שירים במחשב, עם ה GPS וקצת סרטים הוא יתמודד יופי...

לא תצטרך להוציא על שטויות מסביב.. כמו שהיה כתוב בט'רד שקראת..

תאמין לי שאם תברר יותר תראה שיש למחשב הזה הרבה יותר יותר יתרונות מחסרונות.

אם אין לך כוח להרים את היד למסך..כתבתי כבר שאפשר להפוך כמעט כל פלאפון לשלט על המחשב, ואז זה בדיוק כמו מערכת רגילה, בלי לקנות כלום..

לא ביאס אותו שהוא לא רצה לקנות מסך מגע ביאס אותי שמחשב מעפן ויקר.

פורסם

רציתי לחדד משהו לגבי ממירי מתח למרות שכבר דיברנו למה זה לא פתרון מוצלח.

דיברתי בשבוע שעבר עם בחור שעושה הרבה טיולי שטח בהם הוא מטעין מכשירי קשר ברכב לצורך תקשורת עם רכבים אחרים בטיול.

בנוסף לכל הבעיות שכבר דיברנו עליהם, הבחור טוען שממירי המתח נוטים להתחמם ולהכבות ללא התרעה מוקדמת.

לאחר קירור קל והדלקה מחדש הם יחזרו לעבוד, לא נראה לי שזה מהו שהמחשב שלך ישמח לקבל.

אני בטוח שיש אולי ממירי מתח של חברות טובות יותר שאולי שי להם אפילו מנגנוני קירור.

אבל העומס על המערכת החשמל והמחיר בטח שלא יוסיפו נקודות לפתרון.

אני חייב להגיב לתגובות על הפרויקט העתיק שהיה לי.

הסיבה שלא היה מסך מגע היא גם תקציב וגם נסיון טכנולוגי מעניין ממניעים אחרים (שזכה לסיקור של מיקרוסופט בכנס טק-אד)

המחשב "המעפן" נקנה לפי ארבע שנים ועדיין עובד ביציבות מפליאה ברכב, מנגן סטרי divx, dvd, ניווט ומנגן מוסיקה ללא בעיה. ברור שלא הייתי קונה היום את אותו המחשב, עברו 4 שנים!

מעפן הוא בטח לא ולא היה העובדות מדברות בעד עצמן.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

פורסם

מצטער אם פגעתי שאמרתי מעפן אבל תכלס הוא באמת כזה, מודה שלפני 4 שנים הוא לא היה מעפן.

ובקשר לממירי מתח כנראה שאני יעשה מה שעתיד עשה עם ממיר DC-DC זה גם עושה בעיות? אם כן אני יאלץ לנסות את זה בעצמי כי אין לי הרבה ברירות ומתחיל להימאס עלי כל הבעיות שצצות כל הזמן חח.

פורסם

צריך לשבת פה ולשכנע אותך במרץ שהמחשב הזה לא כל כך מעאפן..

אבל מישהוא אמר לך שלשים לפטופ זה "לא נהוג" ואתה ישר יורד מזה?

נכון שאולי חלק גדול יותר שמים מחשב רגיל, אבל זה רק כי לדעתי לפני כמה שנים לפטופים עוד נחשבו פסגת הטכנולוגיה והמחיר, והיום כבר אפשר למצוא לפטופים נחמדים במחירים טובים.

זה הרבה יותרהגיוני לשים לפטופ, יש לו חיבור ישר למצת, הוא מיועד לרעידות קפיצות, ושאר היתעללויות, הוא קטן, אפשר לשלוף אותו בקלות במיקרה הצורך..

פורסם

אוראל היקר,

ברשותך, לא אתייחס לעלבון בו התנסחת. אינני מכיר את focalist, אינני העו"ד שלו, אך זה צרם לי אישית. כן.

לגופו של ענין, אתה מצפה מcar-pc שיהיה לך מפלצת מולטימדיה לעריכת וידאו דיגיטלי?! או שמא פלטפורמה תואמת לגיימרים שמשקיעים בכרטיס מסך 1500$ ומשקיעים בקירור שלו עוד כמה מאיות?!

רבאק! מה בנאדם צריך בcar-pc, אם לא שליטה נוחה וזריזה באיזה מאה ג'יגה מוסיקה/GPS/קצת DVD ועוד כמה גאדג'טס חביבים בחבילה אחת/למתקדמים גם כרטיס ודרייבר סאונד מתקדם לשליטה מקצועית בכוונים וחיתוכים. אה, גם אינטרנט.. איזה קונפיגורציה כבר צריך בשביל זה?!

בשביל הספורט, עברתי שוב על הת'רד ההוא ואני משוכנע שאם הייתי מעוניין כרגע במחשב לרכב הייתי רוכש אותו כמות שהוא ומשלב אותו בטאצ'סקרין.

focalist, שלחתי לך בה"פ את ח-ן הבנק שלי בשביל האחוזים:wink:

פורסם

אוקיי אוקיי סליחה, אני מחפש מחשב שיעלה מהר וישמש למה שאמרת אינטרנט GPS שירים קליפים וסרטים לפעמים אני מודע שלא צריך מחשב משהו משהו אבל צריך לפחות משהו שאם אני יפעיל גם שירים וגם בלוטוס וגם יכנס לאינטרנט באמצע הוא לא יתקע לי או שלא יתחיל לפעול לאט, בגלל זה אני צריך משהו יותר מתקדם ודרך אגב יש לי מערכת ב15,000K בבית אז אני צריך כרטיס קול מתקדם.

לגבי הקטע עם המחשב הנייד כל פעם שמישהו אומר לי למה לא מחשב נייד אני שואל את עצמי באמת למה אבל אני לא מוצא את התשובה חחח נראה לי שאני קצת שרוט.

אם אני קונה מחשב נייד זה לא בעיה לחבר אותו למצת של האוטו ולא יהיה בעיה של נפילות מתח? ואם כן יהיו הבנתי שיש אפשרות לחבר ישירות למצבר מה יהיה אז זה יהיה בסדר? כי אם כן אז באמת אני יקנה מחשב נייד שישמש אותי לפעמים לדברים אחרים שאני יוכל להוציא אותו מהרכב.

פורסם
וישמש למה שאמרת אינטרנט GPS שירים קליפים וסרטים... אם אני יפעיל גם שירים וגם בלוטוס וגם יכנס לאינטרנט באמצע הוא לא יתקע לי או שלא יתחיל לפעול לאט

גם שירים גם בלוטוס וגם אינטרנט? זה כבר אתה צריך מחשב באמת חזק:-D, עכשיו הבנת אותי? תקרא את מה שכתבת שוב..

יש לי מערכת ב15,000K בבית אז אני צריך כרטיס קול מתקדם.

:screwy:

פורסם

תעיין בתמונות בחתימה שלי, פרוייקט פשוט, ועובד כמעט בלי שינויים כבר 3 שנים.

לפני שקניתי לפטופ אחר זה היה הלאפטופ שלי, היתי מוציא אותו במקרה הצורך עובד עליו ומחזיר.

היה USER שנקרא "רכב" ו USER שנקרא "בבית" ובכל אחד היו הגדרות שונות.

רק תקנה כבר משהו!!

• תוכן חדש...