Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אוראל אני עכשיו באמצע הפרויקט CARPC שלי ואשמח לעזור לך לא מזמן אני גם פתחתי נושא על מנת להעזר בחברה המנוסים כאן, היו הרבה תגובות ואני ממליץ לך לדפדף קצת. זה מה שאני עשיתי וגיליתי כמה חברים שכבר סיימו בהצלחה פרויקטים כאלו בעבר.

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בגלל שדיפדפתי הסתבכתי עכשיו אני לא מבין מה אני רוצה מעצמי ומה אני צריך בגלל זה פתחתי נושא שיוכלו לעזור לי בכל השאלות שלי כדי שאני יבין בדיוק מה קורה בנושא הזה וידע מה לעשות.

פורסם

הפרוייקט של עתיד:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=198918&highlight=%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91

התקנת מחשב בסונומה פרויקט בחלקים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=167599&highlight=%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91

הפרוייקט של פוקליסט:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=163237&highlight=%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91

כשמדיה סנטר ומחשב כף יש נפגשים

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=143909

יש עוד..

פורסם
אם תוכל למקד את השאלה שלך לבעיה העיקרית, אני אשמח לעזור לך..

אני מתכוון לבנות מחשב לרכב אין לי בעיה של כסף ושל זמן אבל אני לא כל כך מבין בנושא והייתי שמח לכל עזרה כלשהי.

ואם אתה מחפש שאלה ספציפית אז בוא נתחיל באיך אני אמור לחבר את המחשב לרכב בלי שיהיו נפילות מתח?

(אני לא יכול לחבר עם ממיר DC-DC כמו שעתיד עשה כי המחשב שלי צורך יותר חשמל מהמחשב של עתיד).

פורסם
מה עם שלי :(

קודם כל כתבתי שיש עוד אבל ספיישל פור יו השקעתי בחיפוש:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=147013&highlight=%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91

מה שכן, חייב לציין שכמו שאר החברים לפני שנה וחצי, גם אני לא הבנתי מה בדיוק עשית שם. אמרת חיברתי לפטופ למסך מתקפל והעלת כמה תמונות חשוכות. חבל, תעזור גם לאחרים באיך עשית, מה עשית וכו'. יאללה בפרוייקט הבא שלך..:wink:

הלינקים שהבאתי זה חברים שהשקיעו בפירוט עד כדי המדריך המלא לחובב הCAR-PC

פורסם
אני מתכוון לבנות מחשב לרכב אין לי בעיה של כסף ושל זמן אבל אני לא כל כך מבין בנושא והייתי שמח לכל עזרה כלשהי.

ואם אתה מחפש שאלה ספציפית אז בוא נתחיל באיך אני אמור לחבר את המחשב לרכב בלי שיהיו נפילות מתח?

(אני לא יכול לחבר עם ממיר DC-DC כמו שעתיד עשה כי המחשב שלי צורך יותר חשמל מהמחשב של עתיד).

בנוגע לציטוט אתה אמור לעבוד עם רכיבים "חסכנים" בחשמל..

זה בכל זאת רכב שהחשמל שהוא מקבל מגיע ממצבר + אלטרנטור ולא תחנת כוח..

יותר מ150w לא כדאי ואתה גם לא אמור לצרוך

ובכלליות

תקשיב בשביל לבנות דברים כאלה אתה צריך קצת יותר מידע...

דבר ראשון נראה כאילו אין לך ידע בכלל באלקטרוניקה ולא הרבה במחשבים - שני דברים בסיסיים מאוד פה..

קצת בעייה מה שאתה מבקש

זה כמו שתגיד אני הולך לבנות חללית בלי ידע בכלל במכונאות , תעופה או אלקטרוניקה..

אם טעיתי ויש לך את הידע הבסיסי אז כל מה שבעצם אתה צריך לעשות זה להתחיל לקרוא בmp3car.com

יש שם פורומים שמכסים ה-כ-ל

אם יש משהו שלא הבנת ישמחו לענות לך פה על שאלות ספיציפיות אבל לבוא עם שאלות כלליות כאלה זה קצת בעייתי - לא חושב שמישהו ינסה להסביר לך משהו מורכב כשאתה לא מבין את הבסיס בכלל ( קח לדוגמא את הקטע עם הac-dc שזה בסיסי מאוד בחשמל.. )

זאת דעתי לפחות , מצטער אם פגעתי או העלבתי או משהו בסגנון...

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

לא העלבת ולא כלום פשוט אני יסתבך סתם בפורמים באנגלית אז חשבתי לבקש פה עזרה, LIRAN017 עוזר לי בפרוייקט כי הוא גם עושה כזה והוא אמר לי שהמחשבים ששנינו נבנה יהיו יותר מ120 ויותר מ150 וואט אז חשבנו אם אפשר לחבר את המחשב לספק רגיל ומשם לאל פסק ואת האל פסק לרכב על ידי יציאה של 220W שהבנתי שאפשר לעשות בזול ובלי בעיות זה אפשרי כל זה?

פורסם
לא העלבת ולא כלום פשוט אני יסתבך סתם בפורמים באנגלית אז חשבתי לבקש פה עזרה, LIRAN017 עוזר לי בפרוייקט כי הוא גם עושה כזה והוא אמר לי שהמחשבים ששנינו נבנה יהיו יותר מ120 ויותר מ150 וואט אז חשבנו אם אפשר לחבר את המחשב לספק רגיל ומשם לאל פסק ואת האל פסק לרכב על ידי יציאה של 220W שהבנתי שאפשר לעשות בזול ובלי בעיות זה אפשרי כל זה?

אנגלית זה חלק ענק מהעניין כי את רוב המידע תהיה חייב להשיג משם

ואם נגיד יש לך תקלה במוצר כלשהו שום דבר לא יפתור לך אותה חוץ מלהתחיל לחפש באינטרנט ובשביל זה חייבים אנגלית

לגבי זה כן אפשר ואני בזמנו הזמנתי מamazon ממיר מתח ל220v ( ולא 220w - זה משהו אחר ) של 300w ועלה לי כולל משלוח משהו כמו 300 שקל עד כמה שאני זוכר

אבל עדיין המחשב שלך לא צריך לצרוך כל כך הרבה - האלטרנטור שלך פשוט לא יעמוד בזה לדעתי כולל מערכת ( צריך לחשב את זה כדי לדעת במדויק... )

לוח mini/micro + מעבד נורמלי + הארדיסק + כרטיס מסך ( שאין צורך במשהו רציני ) + זכרונות + כמה כרטיסי pci ומתאמי usb = לא אמורים לקחת יותר מ150w בעומס לפי הזכרון שלי ( שוב , ההתעסקות שלי עם זה הייתה לפני שנתיים בערך ככה שיכול להיות שאני טועה )

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

לשים מחשב של בית ברכב, זה פתרון לאנשים שיש להם קצת בעיה של כסף..

מאחר ולך אין בעיה כזאת, אז או שתקנה את ה VIA שמישהוא גם מוכר פה נראה לי, שהוא מתחבר בפשטות למצבר.

או שתקנה את המחשב לרכב Double Din שזה מסך מחשב עם כל המחשב בפנים..

ואני חייב לציין שמחשב ברכב זה לחולי אלקטרוניקה ומחשבים, אם אתה חושב שזה יותר נוח אז אתה טועה..

עדיף לקנות DVD שמשמיע MP3 ולשים דיסקים עם 9G זה הרבה הרבה יותר נוח.

עם זה תקנה לך GPS של MIO ואתה מסודר...

אם בכול זאת אתה בעניין של המחשב, ראה את כל השורות האחרונות בטלות..

פורסם
לשים מחשב של בית ברכב, זה פתרון לאנשים שיש להם קצת בעיה של כסף..

מאחר ולך אין בעיה כזאת, אז או שתקנה את ה VIA שמישהוא גם מוכר פה נראה לי, שהוא מתחבר בפשטות למצבר.

או שתקנה את המחשב לרכב Double Din שזה מסך מחשב עם כל המחשב בפנים..

ואני חייב לציין שמחשב ברכב זה לחולי אלקטרוניקה ומחשבים, אם אתה חושב שזה יותר נוח אז אתה טועה..

עדיף לקנות DVD שמשמיע MP3 ולשים דיסקים עם 9G זה הרבה הרבה יותר נוח.

עם זה תקנה לך GPS של MIO ואתה מסודר...

אם בכול זאת אתה בעניין של המחשב, ראה את כל השורות האחרונות בטלות..

מזה VIA ? ומחשב בילד אין זה מעפן ביררתי לגבי כמה חברות וכלום לא שווה, באחת אי אפשר לחבר את הטלפון בשניה הGPS לא בנגיעה אלא בשלט בשלישי איטי מידי.

ואין לי בעיה של כסף אני פשוט לא יודע מה לעשות? נראה לי אני פשוט יוותר על התענוג יחבר את המערכת שיש לי למכשיר הבילד אין שהגיע מהחברה וזהו. למרות שאני מת שיהיו לי את כל ה60 גיגה שירים באוטו וגי פי אס ולא הייתי מתנגד למצלמת רוורס וגם לאינטרנט שיכול להיות מאד שימושי שמשעמם לפעמים שאני מחכה למישהו או שאני מחפש משהו דחוף ואני לא בבית.

פורסם

לזה היתכוונתי, וזה מחשב לכל דבר רק שהוא מיועד לרכב.

ויש לו USB זה כל מה שצריך ממחשב..משם אפשר לחבר דנגל בלוטוט' כרטיס קול 5.1עכבר אלחוטי. מאוורר (!?)

ותאמין לי תקנה DVD אפילו בלי מסך בשלב ראשון וזהו.. הפנטזיה העיקרית שלך לפי מה שאני רואה זה נפח, בשביל זה אפשר אפילו לחבר IPOD למערכת ולחסוך הרבה כאב ראש

media.jpg

• תוכן חדש...