Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני מפעיל את המחשב ממש בתמונה הראשונה שאני רואה זה הודעה CPU FAN EROR !! ולאחר מכן אני חייב ללחוץ F1 בשביל להמשיך, ביטלתי את הלחיצה על F1 דרך הביוס ככה שאני עכשיו לא צריך ללחוץ בשביל להמשיך

אבל ההודעה מוזרה כי לפי מה שאני מבין זה אומר שהמאוור של המעבד לא תקין או לא עובד , ולפי מה שראיתי הוא עובד וכך גם כל שאר המאווררים וגם המחשב עובד כרגיל לא עושה בעיות מיוחד .

למשהו יש מושג , משהו נתקל בזה???

פורסם

תוריד ותתקין את תוכנת ה- EVEREST Home Edition.

לאחר הפעלת התוכנה בדוק מהם הטמפ' של כל אחד מרכיבי החומרה, בנוסף בדוק וכתוב כאן על כמה סל"ד מסתובב מאוורר המעבד.

פורסם

אבל לפני הכל תנקה את המאורר ואת ה"היט סינק" (צלעות הקירור) של המעבד.

נסה לנתק אותו ולחבר שוב, אולי יש בעיה במגע, אם העניין ממשיך, קנה מאורר חדש, מדובר על כמה עשרות שקלים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

החיבור של המעבד הוא יעודי בלוח,ואת החיבור הזה הוא מנתר

כמו שכבר הומלץ פתח את המחשב תבדוק שהמאוורר עובד ותקין,במידה וכן תבדוק שהוא מחובר למחבר הנכון על הלוח,יש סיכוי גבוה שהוא לא ובגלל זה מקבל התראה על כך שהוא לא תקין.

פורסם
תוריד ותתקין את תוכנת ה- EVEREST Home Edition.

לאחר הפעלת התוכנה בדוק מהם הטמפ' של כל אחד מרכיבי החומרה, בנוסף בדוק וכתוב כאן על כמה סל"ד מסתובב מאוורר המעבד.

הורדתי אצלי את התוכנה ומתי שאני נכנס למידע על המעבד המחשב נתקע ,למה?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

הלוח רומז לך שהמאוורר עומד למות בקרוב,

במקום להתעסק בלהציל משהו גוסס[כמעט כל המאווררים שורדים בין 3 ל-5 שנים], אם עוד לא עבר כל כך הרבה זמן, תעשה ניקוי יסודי לכל הפרצלציה שם.

אם אתה מתקרב כבר ל-3 שנים, קנה חלק חדש ותחליף בינהם,

המחיר? מ-30 שקל לקירור סטוק חדש,

עד השמיים ל-3 קומפרוסורים שמביאים את המעבד למינוס 100 מעלות[מיועד לפאנטים פדנטים בעיקר].

----

פורסם

תגיד את זה למאווררים שבמחשב שלי שחוגגים 8 עוד מעט.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש לי מחשב שמדי פעם אני מפעיל אותו והמאוורר אף פעם לא הוחלף והוא פנטיום 2 (!)

זה הכל שאלה של ניקיון המאוורר אצלי אין הרבה אבק כי הוא בקושי מופעל .

לעומת זאת בAMD אטלון 64 נשבר לי המאוורר כולל הבית שלו לפני שנה כאשר רציתי לנקות אותו.

במחשב הזה יש 5 או 6 מאווררים ובאמת השקעתי בקנייה שלו.(ברמה החובבנית כמובן)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

המאוורר,

הוא כמו כל מוצר חדיש,

המאווררים של פעם, הם בני אלמוות, לעומת המאווררים של היום.

באופן המעשי, אפשר לפתוח את המאוורר ולהחליף שמן ולחלוץ לו עצמות, אך כל העבודה הזו לא משתלמת בייחוד כשמאוורר חדש עולה 35 שקל.

----

פורסם

אצלי למשל מאוררים תמיד מחזיקים טוב. הסיבה, כאשר הם מתחילים לעשות רעש או להסתובב, אני שם קצת שמן על ציר (בחלק ממאוררים יש מדבקה או מכסה שסוגר ציר - אלה מאוררים שמאפשרים "טיפול").

מניסיון, אחרי זה הם עובדים עוד כמה שנים.

גם, כל עונה, אני מנקה רדיאטור של מעבד עם לחץ אויר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עשית שינוי כלשהו במקרה במחשב?

סיכוי סביר שהמאוורר אכן מסתובב כי הוא יושב על חיבור של מאוורר,

אך לא על כזה של ה-CPU,

יתכן שעקב כך הוא מקבל קריאה שאין מאוורר למעבד

=

הודעת CPU FAN ERROR.

בדוק את חיבור המאוורר ביחס למה שכתוב על הלוח.

• תוכן חדש...