Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוויפט בת 7 חודשים, צבע מתקלף יש לי מה לפנות למכשירי תנועה?

eternity575
שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הי כולם..

TSPORT כבר אין לי.. :(

אבל אחרי הטריוס החדש שלא התחברתי אליו.. החלפתי לסוויפט החדשה..

לפני 3 ימים בערך, היונים אצלנו בגינה החליטו לחר*** על האוטו.. או קי קורה..

כששטפתי אותו היום ביום שישי, גיליתי שהצבע התקלף בכמה מקומות (כמו שאתם רואים בתמונות)I על המכסה מנוע במספר מקומות ועל הגג כנ"ל.

כמו שאמרתי, הרכב בן 7 חודשים, לפי דעתי צבע של רכב אמור לעמוד בפני חרא של יונים, רוצה לדעת את דעתכם לפני שאני פונה ליבואן..

תודה :)

suzuki-1.jpg

suzuki-2.jpg

suzuki-3.jpg

suzuki-4.jpg

suzuki-5.jpg

suzuki-6.jpg

suzuki-7.jpg

suzuki-8.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 181
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

לשלשת צפורים הנה חומצית ומאכלת צבע.

היית צריך מיד לשטוף זאת ולנקות המקומות שלוכלכו וכמובן שאף יבואן או יצרן רכב לא יהיה אחראי לנזקים כאלו.

כמובן שפנה בכל זאת אל מוסך היבואן ונסה מזלך.

בברכה - רפי לין :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק שתדע חרא של יונים הוא כמו חומצה! אני דואג לנקות ישר איך שאני שם לב , כמה שיותר מוקדם ככה יותר טוב.

אני חושב שאתה צריך לפנות ליבואן כי בן אדם לא יכול 24 שעות להיות ליד הרכב ולהשגיח,וצבא של רכב חדש אני מאמין אמור להיות עמיד לדברים כאלו,בשנים הראשונות .

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק שתדע חרא של יונים הוא כמו חומצה! אני דואג לנקות ישר איך שאני שם לב , כמה שיותר מוקדם ככה יותר טוב.

אני חושב שאתה צריך לפנות ליבואן כי בן אדם לא יכול 24 שעות להיות ליד הרכב ולהשגיח,וצבא של רכב חדש אני מאמין אמור להיות עמיד לדברים כאלו,בשנים הראשונות .

ומה אתה רוצה, שהיבואן ישב ליד הרכב וישמור לך עליו ?

כל יצרן רכב רושם בפירוש בספר הרכב שצבע הרכב אינו עמיד בלשלשת יונים, מה לעשות מדובר בחומצה מאכלת.

יש מצב שהיבואן כאות לרצון טוב יבצע תיקון על חשבונו ואו בעלות סימלית , אבל לא מדובר פה על פגם יצורי כלשהוא.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל יצרן רכב רושם בפירוש בספר הרכב שצבע הרכב אינו עמיד בלשלשת יונים, מה לעשות מדובר בחומצה מאכלת.

יש מצב שהיבואן כאות לרצון טוב יבצע תיקון על חשבונו ואו בעלות סימלית , אבל לא מדובר פה על פגם יצורי כלשהוא.

מצטער מאוד, אבל אני לא מכיר אף רכב.. כולל הרכבים הקודמים שלי, וכל רכב שאני רואה ברחוב שלא חרבנו עליו ציפורים..

ומעולם, אבל מעולם, לא התקלף צבע בצורה כזו..

לא, אני לא רוצה שהיבואן יבוא וישמור לי על הרכב, ומצד שני אני גם לא אמור לעשות את זה.. :evil:

דרך אגב, ספר הרכב מונח לפני, ואין שם שום איזכור לצבע כלל (מוזר ..אם יש למישהו ספר רכב של סוויפט ורואה משהו אחר צרו קשר - ד"א ניסיתי גם באנגלית וגם בעברית)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ובעתון כזה מכובד טועים בכתיב וכותבים לעכל שפרושו עיכול של אוכל במע' הקיבה.

צ"ל כפי שכתבתי איכול (שיתוך) שזה המצב הקיים עקב לשלשת צפורים כמו שחלודה מאכלת ברזל.

יש גם עיקול שזה לקיחת והחרמת רכוש, כסף או טובין בגלל חוב למישהוא וזה מתבצע, לדוגמא, ע"י ההוצאה לפועל.

3 מילים שונות שנשמעות אותו הדבר ופרושן שונה והן נכתבות שונה.

בברכה - רפי לין :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם המדובר בצבע מטאלי, הוא מצופה בלכה מיוחדת ורגישה מאוד ללשלשת צפרים, פרי עצים ושמש. שני הראשונים מכילים חומצות הרסניות ללכה האמורה. מכל מקום יש הבדל באיכות הצביעה בין יצרנים שונים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל אתה מסכים איתי שצבע בן 7 חודשים לא אמור להיתקלף ככה? עם אצלי ברנו שהיא ממש לא חדשה הוא לא מתקלף ככה אחרי לשלשת.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר יקר,

לאחר התיקון, אני ממליץ בחום לבצע ווקס (איכותי) לרכב. הווקס עמיד מאוד למרות שכבתו הדקה ומהווה שכבת הגנה מצויינת. לאחר ביצוע הווקס שטיפת הרכב תהיה קלה מתמיד. יש לחדש הווקס אחת ל-6 חודשים.

בברכה

יובל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל אתה מסכים איתי שצבע בן 7 חודשים לא אמור להיתקלף ככה? עם אצלי ברנו שהיא ממש לא חדשה הוא לא מתקלף ככה אחרי לשלשת.

אבל אתה קורא את ההסברים של האנשים או לא ?

גם צבע בן יום אחד יפגע בצורה כזאת מלשלשת יונים. זה ידוע וזה קיים ואין מה לעשות אלא לשים לב לרכב,

להחזיק איזה שהם מגבונים ברכב או כל דבר אחר שמתאים לכם ולנגב מיד שרואים. זה הכל.

הרנו שלך היא ללא צבע מטלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעייה היא שבאוטו נורמלי החרא צריך להיות לפחות שבוע כדי שיקרה משהו באמת, אם הצבע נהרס אחרי יום אחד או אפילו יומיים זה פשוט לא הגיוני ואי אפשר לשמור על צבע כזה.

לאבא שלי יש פולו באותו צבע בערך וגם יש על האוטו חרא יומיים-שלוש אז לא קורה שום דבר, ועם כל המכוניות המטאליות שהיו בבית זה היה ככה..

אפילו באונו שלי שבכל שטיפה שנייה הסמרטוט הופך לאדום אפשר להשאיר לכלוכים כאלה שבוע על האוטו בלי שיקרה שום דבר, אם כי האוטו מלא בווקס.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לעולם לא ניתקלתי בצבע שיירד/התקלף לאחר שציפורים/כלבים/יונים/עורבים חירבנו לי על הגולף הקודמת והנוכחית.

הרכב שלי חונה לפחות חצי יום מתחת לעצים והלשלשת נשארת לפחות שבוע עד שבועיים ימים על צבע הרכב.

במקרה הגרוע לאחר שטיפה (לא יסודית) נשארים סימנים בהירים שאותם אני מוריד בעזרת ווקס.

תפקיד הלכה החיצונית בין היתר היא לשמור על צבע הרכב מפגיעות של מזג אוויר וחירבונים שונים.

בדוק את העניין מול המוסך ייתכן שיש בעייה בצבע הרכב.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רבותיי, כל צבע של רכב יפגע די מהר מלשלשת ציפורים. רואים את המפגע? קחו מטלית לחה או מגבון של ישבני תינוקות (לא משומש) ותנקו.

לא תנקו? הצבע יפגע.

גם שרידי חרקים יגרמו לתופעות דומות והקפידו לנקות את חזית הרכב (מכסה המנוע במיוחד) לאחר נסיעות מהירות בכבישים פתוחים.

פניה ליבואן זוהי רק שיטת מצליח, כעקרון אין לך קייס כלל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...