Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני מצטרף לאלו שלא קרה להם המקרה הזה בחיים

ולי יש אונו משנת 95 בצבע בורדו מטאלי .

יכול להיות שזה בגלל שאני עושה ווקס פעם בכמה זמן , אבל בכל אופן אני מאמין שגם רכב שיצא מהחברה עובר איזשהו סוג של ווקס או משהו שאמור להגן על הצבע.

• תגובות 181
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עשיתי גם וואקס לרכב, זה לא עזר, ואפילו פחח בעל שם מוכר אמר שבשנה הראשונה אין צורך לעשות בכלל וואקס לרכב חדש

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שוב פעם אני חוזר ואומר..

ווקס נעשה לרכב לפני חודש וחצי בערך..

תומר, האם פניתם ליבואן? האם תוכלי לשלוח לי תמונות של הנזק על מנת שאוכל אולי קצת "לחמם" את כתבי הרכב?

פורסם

לפנות ליבואן? לא

במוסך טוענים שזה לא פגם בצבע, והם גם טוענים ש-20 אלף ק"מ זה סביר להחלפת ברקסים. אידיוטים מטפלים לנו במכוניות.

in the face

with a chair

פורסם

ברור שזה לא פגם בצבע!

וברור שהם צודקים!

וברור שהכל לטובתם!

הרי מה.. שילמנו הרבה כסף על הרכב? מה פתאום!

רק 100K זה הכל..

מה זה כלום..

פורסם

גש למקומות חניה אזוריים כמו ליד הרכבת , חפש סוזוקי סוויפט דומה ותצלם. קח את מספרי הרישוי לצורכי תיעוד והוכחת רצינות לתביעה עתידית. לדעתי צבע לא אמור להפגם תוך זמן כל כך קצר. הלשלשת הזו משאירה כתמים אבל לא אמורה להחריב את הצבע לגמרי. ותמיד אפשר לעשות נסיונות ולבדוק.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

או קי... מצטער שלא עדכנתי אתכם כל הזמן הזה, שירתתי את המדינה שלנו..

אז ככה, קיבלתי את תגובת סוזוקי.. כצפוי.. הנה היא:

suz11.jpg

כצפוי, זו התגובה ה"הגיונית" מבחינת סוזוקי.. לא ציפיתי למשהו אחר..

אה כן, הם שלחו לי "התייחסות היצרן".... לא יודע מה אתכם, אבל קראתי את הענין כמה פעמים, ולא מצאתי שום דבר שאומר שם

שלשלשת ציפורים לא מכוסה באחריות היצרן, אלא רק תיאור של הגורם והפתרון.. אשמח לתיקון.. הנה ה"מסמך"..

suz12.jpg

suz13.jpg

דרך אגב, אני ממש מתנצל על התמונות הענקיות, משום מה אני לא מצליח להקטין אותן בעורך כאן.. אם אחד מהמנהלים רוצה לעשות את זה.. הוא מוזמן..

בכל מקרה, התשובה שלהם לא נראית לי, אז הוצאתי להם שוב מכתב בUPS כדלקמן:

suz14.gif

נו שויין... אני ממתין לתגובה...

שיהיו יצירתיים, כי כבר מצאתי כמה סוויפטים עם אותה בעיה..

:evil:

פורסם

תאמין לי אין עלינו הישראלים ! תשובה של 3 שורות על נזק ברכב חדש שנקנה במיטב כספך בושה.

אני מאחל לך שתצליח במאבק איתם. בדרך כלל העקשנות משתלמת במיוחד כאשר מעורב ייצרן הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם
הי כולם..

TSPORT כבר אין לי.. :(

אבל אחרי הטריוס החדש שלא התחברתי אליו.. החלפתי לסוויפט החדשה..

לפני 3 ימים בערך, היונים אצלנו בגינה החליטו לחר*** על האוטו.. או קי קורה..

כששטפתי אותו היום ביום שישי, גיליתי שהצבע התקלף בכמה מקומות (כמו שאתם רואים בתמונות)I על המכסה מנוע במספר מקומות ועל הגג כנ"ל.

כמו שאמרתי, הרכב בן 7 חודשים, לפי דעתי צבע של רכב אמור לעמוד בפני חרא של יונים, רוצה לדעת את דעתכם לפני שאני פונה ליבואן..

תודה :)

לחברה שלי יש אותו רכב מודל 2007 וגם לה הצבע נסדק בדיוק כמו בתמונות שהעלת,

נ.ב לי אישית יש רכב שעבר צביעה כללית לפני שנתיים, גם הוא סובל משלשלת ושאר חולירות, והצבע שלו לא נפגע כלל ובטח לא ברמה שהוצגה בתמונות.

פורסם

זה לא משנה, זאת פשוט מלחמה מול סוזוקי.

גם הברקסים בסוויפט נגמרים די מהר והם טענים שזה לא דבר מיוחד בכלל

in the face

with a chair

פורסם

כמה דברים,

1. אהבתי את הניסוח של המכתב השני. כולל ההפניות לקישורי האינטרנט. כל הכבוד! (פשוט ניסוח מצוין).

2. מאחל לך בהצלחה מכל הלב (קח בחשבון שצביעה מחודשת של הרכב עלולה להוריד מערכו.

3. לא יודע, יש לנו פולו בת שנה וחופשי היונים משאירות עליה צואה (אני מנקה את זה כשאני רואה) ואין עם זה כל בעיה.

4. אני רואה לא מעט סוזוקי סוויפט (אוטו ממש חמוד לדעתי, מבחינת העיצוב והגודל) בלי שום בעיות צבע. אולי מדובר על פגם בסדרת ייצור מסוימת?

ושוב, בהצלחה!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לא צריך צביעה מחדש, צריך שישלמו לנו ירידת ערך על הבעיה שיש בצבע כדי שבזמן המכירה לא נפשוט את הרגל בגלל הבעיה בצבע.

in the face

with a chair

פורסם

יש בעיה לדעתי בכלי רכב השחורים של סוזוקי

אני ממש רציתי להזמין את הסוויפט שלי בצבע שחור ואבא שלי התעקש שאני יבחר צבע אחר באותו השבוע שבסוף הוחלט על צבע אחר, באותו הזמן הגיע למוסך המרכזי שצמוד לסוכנות SX4 בצבע שחור אחרי בערך 8 חודשים על הכביש שהצבע שלו על הגג היה עם כתמים מאוד גדולים מהשמש וצבע מקולף, מה שאמרו לאותו בעל רכב- תחנה תמיד בצל השמש הורסת את הצבע, והוא אמר שהרכב בדרך כלל בצל ומן הסתם שלפעמים האוטו בשמש גם בנסיעה.

• תוכן חדש...