Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון קל:

מכשירי תנועה החליטו שלא להגיב, סוזוקי יפן קיבלו את המכתב ללא תגובה עד עכשיו.

לנציג אמון הציבור הם אמרו "זה לא כלול באחריות וזהו!".

אז עכשיו, אני צריך את עזרת כל מי שיש לו כאן בעיה עם הצבע של הסוויפט.

באמון הציבור, החליטו להעביר את הטיפול לדובר שלהם, ולהעביר את זה הלאה לעיתונות.

כדי שהענין יהיה אפקטיבי, כל מי שיש לו בעיה עם הצבע, צריך לפנות אליהם.

בלי תירוצים! אני לא מבין את האנשים ש"ברחו" בשניה שזה הפך להיות יותר "רסמי" מול היבואן. בסופו של דבר, אתם אלה שתפסידו מזה.

אז, פניה דרך האתר שלהם, או ישירות בטלפון במספר שאני אשלח חזרה בה"פ (אני לא יודע אם אפשר/כדאי/צריך לפרסם את המספר הישיר שלו כאן בפורום).

תודה על עזרתכם.

• תגובות 181
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאן יש לברוח, מה אתה מצפה שכל אחד מאיתנו ילך לאמון הציבור ויתלונן על אותה הבעיה?

מספיק אדם אחד שמתלונן ושהתלונה שלו מוצדקת, מה גם שאמון הציבור הוא גוף שלא יכול לחייב את היבואן לפצות אותך ככה שהם לא דבר שיכול להטריד את היבואן ולכן אני בספק אם הם יכולים לעשות משהו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה באמת לא יאומן. זכור לי מקרה דומה בדגמים מסויימים של קרייזלר נאון שהיתה חדשה הצבע התקלף מהיסוד עקב גילוון "טוב מדי" במפעל. הם עשו RECALL וצבעו הרבה מאוד מכוניות מחדש. לא נשמע דבר כזה צבע מתקלף אחרי 7 חודשים? אפילו אם היה חונה בחוף היום לא הייתי מצפה לדבר שכזה.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

קראתי את הכל.

ונזכרתי שכשידידה שלי רצתה לקנות רכב חדש, היא פנתה לדוד שלה, שעובד במכשירי תנועה והוא אמר לה בפירוש שלא תקנה את הסוויפט כיום ושתחכה כמה חודשים כי הגיע לארץ משלוח של סוויפטים שחטפו גשם חומצי על האוניה או משהו כזה.

זה קרה לפני שנה + -

אני לא מתכוון לתת פרטים על הדוד או על הידידה.

אבל, לידיעה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
קראתי את הכל.

ונזכרתי שכשידידה שלי רצתה לקנות רכב חדש, היא פנתה לדוד שלה, שעובד במכשירי תנועה והוא אמר לה בפירוש שלא תקנה את הסוויפט כיום ושתחכה כמה חודשים כי הגיע לארץ משלוח של סוויפטים שחטפו גשם חומצי על האוניה או משהו כזה.

זה קרה לפני שנה + -

אני לא מתכוון לתת פרטים על הדוד או על הידידה.

אבל, לידיעה.

גשם חומצי באוניה ??

תעשה טובה, זו שטות מוחלטת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא שטות בכלל, בשנת 87' קיבלנו אולדסמוביל CUTLASS CIERRA חדשה לגמרי, שהגיעה עם פגמים קשים בצבע על הגג והמכסים כי ישבה על הסיפון וחטפה משהו בזמן ההובלה.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
לא שטות בכלל, בשנת 87' קיבלנו אולדסמוביל CUTLASS CIERRA חדשה לגמרי, שהגיעה עם פגמים קשים בצבע על הגג והמכסים כי ישבה על הסיפון וחטפה משהו בזמן ההובלה.

אחלה סיפור, רכבים מגיעים בבטן האוניה ולא נקשרים על הסיפון..

פורסם

לא נכון יש אפשרות :idea:

בזמן ההובלה לנמל , באחסון במגרש בנמל לפני ההעמסה לאוניה , באוניה אזורי האחסנה מאווררים ויש אפשרות לכניסת אויר

מלוח וחומצתי .

ראה גם דיון שהיה לגבי חלודה , התחמצנות מכללי ברזל ב פורד פוקוס חדשה .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=228008&highlight=%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%93%D7%94

מאחר ואין לנו מידע מלא על "עלילות הסוויפט בדרכים" לארץ הקודש, האפשרות קיימת :wink:

ואולי היתה בעית צביעה במפעל , לסדרה מסויימת

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ומאיפה הוא יודע שהמשלוח פגום ?

סוזוקי הודיעו ליבואן ששלחו לו רכבים עם פגמים ואו היבואן כבר נתקל בתופעה זו והמשיך למכור רכבים פגומים ??

בכל מקרה מדובר על מעשה חמור.

פורסם

אני קבלתי מגאן II מהראשונות בתוצרת הסדאן בארץ עם כתם לבן על הגג. מכיוון שפניתי לקראסו אחרי פחות משבוע הם לא באו אלי ביציאה של אין מה לעשות, אבל משכו אותי נרבה זמן בסיפורים ששלחו לרנו שאילתה לגבי הבעיה והוראות תיקון.

בסוף עשו לי פוליש ווקס על כל האוטו ונאמר לי שהדבר נגרם בפרוש מפיח של הערובה באוניה. בטן, לא בטן. כולו הפלגה של יומיים מטורקיה.

פורסם
ומאיפה הוא יודע שהמשלוח פגום ?

סוזוקי הודיעו ליבואן ששלחו לו רכבים עם פגמים ואו היבואן כבר נתקל בתופעה זו והמשיך למכור רכבים פגומים ??

בכל מקרה מדובר על מעשה חמור.

שוב, מאיפה לי לדעת?

זה מה שהוא אמר לה וזהו.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

את הסיפור של קריזלר אני חושב שבזמנו הראו בכולבוטק ואז החברה פיצתה את לקוחותיה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לכל מי ששכח איפה המכוניות עומדות בהגעה לארץ, סעו לנמל אשדוד ותראו כמה דונמים טובים מלאים במכוניות כשליד יש תחנת כוח של חברת חשמל אשדוד ושאר המפעלים שמזהמים באזור ותבינו מה עובר על הצבע של הרכב עד שהוא מגיע אליכם.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...