Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אור .ס.

שאלתי על הצבע של הג'מיני, אצל חברה של המשפחה,

הצבע בסדר גמור.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תגובות 181
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה :)

בנתיים ככה גם אני רואה על מכוניות ברחוב, נקווה שלא יהיה אצלי בעיות.

מה קורה עם פותח השרשור, יש עדכונים מסוזוקי או שהוא נעצר בגלל בלאגן ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מכיוון שליד הבית שלי יש עשרות עצים ומיליוני ציפורים אין בוקר שהרכב לא אוכל איזה 30 מנות שילשול עצבני של ציפורים ומהבאסה אין לי כבר סבלנות לנקות את החרא יש זמנים שיכול להיות חרא 4 חודשים על הרכב. אחרי ניקיון אין בכלל סימן כלשהו לחרא או משהו דומה.

פורסם

עדכון קל:

הייתי שם, התשובה הלקונית של "זו צואת ציפורים ואין מה לעשות"..

בכל מקרה, אני צריך עזרה מכם חבר'ה...

אם אתם מכירים מישהו, רואים סוויפט עם בעיה כזו, בבקשה בבקשה צלמו את האובייקט ושלחו לי..

זה חשוב!

לגבי מה מכשירי תנועה עומדים לעשות? לא יודע, אני ממתין לתשובה מהם..

תודה :)

דרך אגב, כל מי שאני מספר לו ומראה לו, אומר שמעולם הוא/היא לא ראו כזה דבר..

נו.. מה לעשות.. חרא צבע כמו שמישהו אמר כאן

פורסם

אצלי ישנן מספר נקודות כאלה בצבע חום\ חום בהיר (של חלודה) על הגג וכנראה שזו רק ההתחלה (לה לה :) ).

אם ישנו מאבק כנגד מכשירי תנועה אשמח להצתרף.

דור.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

גם לי היו נקודות חומות כאלו של חלודה מאחורה מתחת לחלון

הלכתי לפ"ת למרכזי ושם ניקו לי את זה עם חומר מיוחד הם טענו שזה קורה בגלל זיהום אוויר

קשה באימונים קל בים

פורסם

נשמע הזוי, זיהום אוויר פוגע בצבע הרכב?!!

אולי שמש גורמת לדהייה של הצבע ... זה כן.

גם אצלי בחנייה,כמו אצל רבים וטובים כאן, הציפורים לא בוחלות באמצעים ומחרבנות על הרכבים.

האחד דייטסו אפלווז 94 --- הצבע מתקלף לחלוטין במקומות בהם נגעה הלשלשת.

השני מזדה 323 2003 ---- הצבע כמו חדש.

לכי תכיני לי את החליפה של האיומים...!

פורסם

זהום אויר סביבתי בהחלט פוגע בצבע הרכב. יש גשם חומצי ויש איזורים תעשייתים שבהם רכבים שלא נשטפים תקופתית ויסודית ונפגע קשה שכבת הלכה והצבע. ג'ינג'ים על חלקים עליונים ברכב (גג, מכסה מנוע ותא מטען) מקורם בחניה תדירה באיזורים תעשייתים (ארובות של מפעלים, חברת חשמל או מפעלים פטרוכימים).

פורסם

דניאל, אני בטוח שאסף לא חונה כל יום מתחת לכור בדימונה, או ליד המפעלים הפטרוכימיים בחיפה.

אני בטוח שבדיוק באיזור שלו אין גשם חומצי (מתי פעם אחרונה ד"א שמעת על גשם חומצי בישראל?)

ולא נראה לי שכל עובדי חברת החשמל סובלים מבעיות ברכב.

מה שנראה לי שהוא סובל מתסמונת הסוויפטותחת, שאומרת בעצם שהצבע שווה לתחת בסוויפט, וכל מה שיגידו לא ישנה את העובדה שאף אחד לא רואה את זה בשום מקום אחר בשום רכב (חדש) אחר, רק על הסוזוקי סוויפט.

פורסם

לא יודע היכן הוא חונה ולעיתים לא צריך ללכת רחוק כדי להפגע מתופעות זיהום אויר. בערים תעשיתיות בכל העולם יש התגברות פגיעות ופגמים בצבע של רכבים. אלו תופעות שכיחות, בדוקות ולא פרי המצאתי.

יוצא לי לראות פגמים אלו, גם ברכבים חדשים(!), כולל נזקי ציפורים בכל מיני כלי רכב ובכל מיני מותגים והמסקנה אליה היגעתי היא ששום מותג משום יבשת לא חסין, לא בפני לשלשת ציפורים ולא מנזקי תעשייה או טבע בעקיפין.

הצעתי לך בשלב כלשהו בשרשור, תביא מומחה צבע ותבצעו בדיקת עובי ושכבות צבע מקצועית כדי להוכיח האם הרכב נצבע לפי הסטנדרטים המקובלים כיום.

יחד עם כל האמור, אני מאחל לך מכל הלב שתצליח להתקדם ואולי להגיע לעמק השווה מול היבואן.

פורסם

קורבן נוסף ( אני )

http://www.zix.co.il/viewer.php?id=6129924.jpg

http://www.zix.co.il/viewer.php?id=752862464.jpg

http://www.zix.co.il/viewer.php?id=587537081.jpg

http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1310434088.jpg

מעצבן מאוד! , אומנם זה לא קריטי כמו שראיתי שיש פה אבל עדיין אני מצפה שהצבע ישאר נקי ויפה ( בכל זאת לא אוטו של 2 שקל )

התופעה מופיעה רק על המכסה מנוע , שאר האוטו נקי

פורסם

המכתב לסוזוקי יפן יוצא עוד 3 ימים לכיוון שלהם..

כל מי שעדיין לא שלח לי תמונות + שם מלא + טלפון + מספר רכב, כדאי שיעשה זאת מהר.

נא לשלוח לכתובת eternity575 בג'ימייל נקודה קום.

או בהודעה לפרטי.

• תוכן חדש...