Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 181
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

eternity575 אם תמשיך להזניח את הרכב ככה עוד כמה שבועות מאז שזה התחיל אז באמת שתהיה לך חלודה, וכמו שזה נראה לי אם לא תיקנת את זה עד עכשיו אתה יותר מחפש להתעסק פה בעקרונות מול סוזוקי בגלל ההזנחה (ובנתיים המצב של זה מחמיר) שלך מאשר לטפל ברכב.

אם בבדיקה יראו שצבעו את הגג ומכסה המנוע זה לא מעיד על תאונה, כי אם היתה תאונה בגג ישר ימצאו ריתוכים לא מקוריים, ואם רק מדובר בצביעה אף אחד לא ינסה להוריד לך במחיר בגלל שצבעת מחדש את הגג בשביל לשמור על הרכב, אל תשכח שרכב שתמכור עם צבע מקולף כי הזנחת אותו יראה הרבה פחות טוב מרכב שתנסה למכור ותגיד שעשית תיקון צבע.

פורסם

רועי..

בוודאי שאני כלשונך "מתעסק בעקרונות" מול סוזוקי..

אתה באמת חושב שאני צריך עכשיו לגשת ולהוציא כמה אלפי שקלים על צביעה של גג+מכסה מנוע לאוטו בן 8 חודשים בגלל שחרבנו עליו ציפורים? נשמע לך הגיוני?

אוטו בן כמה שנים, הייתי אומר ניחא, או קי, הצבע כבר עשה את שלו.. אבל לא כשהוא חדש.. מצטער מאוד..

ועם כל הכבוד לאוטו ולסוזוקי, יש אנשים שיכולים להרשות לעצמם לבזבז יום שלם בנסיעות לסוכנויות רכב ויש כאלה שלא... אני מאלה שלא..

אז כן, לקח לי בערך שבועיים עד שהצלחתי לסדר לעצמי זמן לנסוע לסוזוקי בפתח תקווה..

רוצה לשמוע משהו יותר יפה? כשלאבא שלי היתה בעיה בטויוטה שלו, וכן, בעיה של צבע, הגיע עד אליו לעבודה נציג של טויוטה..

אז כן, אני "מתעסק בעקרונות" שלך הם נשמעים טפשיים, אבל כמו שאמרתי, אצלי הכסף לא גדל על עצים..

וולף לשאלתך, לרגע אחד לא טענתי שהבעיה היא לא מחרא של ציפורים, לכן, אני לא רואה טעם לגשת לקבל חוות דעת מעוד גוף, לגבי התיקון, אולי, אבל קודם כל בוא נשמע את סוזוקי עצמם.

פורסם

גם הסוזוקי החדש של חברה שלי סובל בדיוק מאותה בעיה,

איכות הצבע בדגמי סוזוקי סויפט החדשים ירודה מעבר לסביר ושום הודעה

מגמטית לטובת היבואן לא תגרום לי לחשוב אחרת.

אני ממש לא אתפלא אם איזה ילד מחוצקן שעובד באולם הסוכנות בתור גי'לדה אנושית לשמשות

מעלה הודעות תומכות בסברה "שלשלת ציפורים מאכלת צבע של כל מכונית ביום אחד..." וזאת בתקווה שיקודם למחלק פליירים באולם התצוגה...

מחר אשלח תמונות הנזק לפותח השרשור ונפעל לקידום היוזמה לקבל תגובה הולמת מצד היבואן

בכל האמצעים החוקיים העומדים לרשותיינו.

פורסם

eternity575 הסתכלתי שוב על התמונות שהעלת ואני מסכים איתך שהצבע שלך נפגע בצורה לא הגיונית תוך 8 חודשים ועוד מכמה ימים שחפלפו עד שניקית את הרכב, על זה אני מסכים איתך.

על זה שתהיה לרכב ירידת ערך אם יצבעו לך את הגג והמכסה מנוע אני לא מסכים, כי זה עדיין לא תאונה ובבדיקת רכב לפני קנייה הם יודעים לזהות תיקון צבע לעומת תיקון של תאונה.

פורסם

אני מקווה בשבילך שהם יצבעו לך אותו במוסך המרכזי במסגרת האחריות.

כמו שאתה רואה לפי הסמלון גם לי יש רכב כזה חצי שנה ולאח שלי יש סוויפט כבר שנה אבל לא נתקלנו בבעיות עם הצבע לשמחתנו.

תעדכן אותנו בהמשך מה תהיה התגובה שלהם, לדעתי בסופו של דבר הם יקחו אחריות ויצבעו לך את הרכב, כי לא שווה להם שיהרס המוניטין של החברה בגלל דברים כאלה, זאת לפחות דעתי.

פורסם

פותח השרשור שלום.

האם אתה/מישהו אחר יודעים על בעיות צבע בסוזוקי ג'ימני ?

אני רכשתי לאחרונה סוזוקי ג'ימני שחור, חדש מהסוכנות, השרשור שלך גרם לי לבטים לפני ההזמנה וגורם לי לבטים כעת.

אני כבר במצב שאני רוצה ללכת לעשות סיבוב בת"א לסרוק ג'ימני מהשנים של 06-07-08 (יש כמו זבל בת"א) כדי לראות אם התופעה קיימת.

תודה, אור.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תופעה מעניניית, אנחנו גם בעלי סוזוקי סיוופט חדשה , ואנחנו מחנים את האוטו מתחת לעצים של הגינה שיש עליהם ים ציפורים וכל שבוע שוטפים את האוטו מח***ה של ציפורים , אבל בחיים לא התקלף לנו הצבע בגלל זה .

האוטו בצבע אדום שגם עליו רואים כל סימן וכל לכלוך הכי קטן.

פורסם

מרגע לרגע זה נהיה יותר ויותר מעניין..

או קי אז ככה..

בקשר לג'ימני.. אין לי שמץ של מושג, אבל אם כבר קנית, תהנה וזהו, אם עדיין לא.. תעשה את הסיבוב.. אי אפשר לדעת..

והנה, משהו יותר מעניין, האם הצבע האדום יותר עמיד? שאלה טובה..

אני רוצה רק להבהיר דבר אחד, אין לי שום דבר נגד סוזוקי באופן עקרוני, אף פעם לא היה לי סוזוקי, ואני מאוד אוהב את הסוויפט (למרות שהספורט היתה יכולה להיות רכב מרענן).. די הרגיז אותי לראות היום על הגג, עוד עשרות של קילופים כאלה, ואני בטוח במאה אחוז שלא כולם מ"לשלשת" ..

פורסם

אני פה, פשוט אין לי כרגע איך לצלם לו את הבעיה בצבע, אבל יש עוד שלל בעיות עם הרכב שכוללות בלמים שנגמרו אחרי 17 אלף ק"מ (לטענת המוסך ק"מ תקין בהחלט), חלון שעולה עד הסוף ואז נשמע רעש קצר של הרחבת פלסטיק בדיפון, רעש מייסב מאחורי הדשבורד בזמן הפעלת מזגן, ובטח יש עוד מה ששכחתי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר, מדוע אתה לא ניגש אליהם??

נ.ב, אם אתה צריך מצלמה - יש לך את שלי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לגשת באיזה עניין בדיוק?

הברקסים הם טוענים שזה תקין שהם נגמרים אחרי 17 אלף ק"מ, הצבע הם טוענים חרא ציפורים, כל השאר יטופל בטיפול הקרוב מאוד (כנראה בשבוע הקרוב או בזה שאחריו), זה פשוט להשאיר שם יומיים את הרכב כי יש צורך בפרוק הדשבורד.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...