Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לעולם לא ניתקלתי בצבע שיירד/התקלף לאחר שציפורים/כלבים/יונים/עורבים חירבנו לי על הגולף הקודמת והנוכחית.

הרכב שלי חונה לפחות חצי יום מתחת לעצים והלשלשת נשארת לפחות שבוע עד שבועיים ימים על צבע הרכב.

במקרה הגרוע לאחר שטיפה (לא יסודית) נשארים סימנים בהירים שאותם אני מוריד בעזרת ווקס.

תפקיד הלכה החיצונית בין היתר היא לשמור על צבע הרכב מפגיעות של מזג אוויר וחירבונים שונים.

בדוק את העניין מול המוסך ייתכן שיש בעייה בצבע הרכב.

יכול להיות שהדיאטה של היונים במקום מגורי שונה מאשר אצלך. לגולף שלי צבע ירוק מטאלי, היא סופגת לשלשת בכמויות ואי ניקוי הכתמים לאחר יומיים שלושה, משאיר קילוף מכוער בדיוק כזה המופיע בצילומים המצורפים לשירשור הזה.
  • תגובות 181
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשום רכב שהיה ברשותיי כולל פיאט 127 משנת 1979 הצבע לא התקלף כתוצאה מחירבון של יונים (אני יכול לראות לך תמונות של הפיאט הזו עם הצבע המגניב שלא ניזוק)

לא צריך להגזים ולהיות עבד של הרכב ולנקות כול חרא של ציפור עם טישיו או מגבון לח.

אכן אני מסכים שזה משאיר סימן שיורד עם ווקס.

לפי דעתי במקרה של פותח האשכול יש פה פאשלה או הנזק נוצר כתוצאה ממשהו אחר.

איזה כייף לי :)

פורסם

אין פה שום פאשלה והתמונות אופיניות מאוד לנזק של שאריות קיבה ציפורית.

לעשות ווקס כל תקופה כי אתה לא רוצה להיות עבד של הרכב ולנקות את החרא של הציפורים מיד הופך אותך לעבד של הרכב.

מה עדיף?

פורסם

ווקס אחת לחצי שנה שומר על צבע הרכב או/גם שטיפה עם סבון המכיל ווקס אחת לשבועיים תשמור על צבע הרכב בפני פגעים כמו שציינת וגם בפני נוזל בלמים DOT 4.

אני בחיים לא ראיתי שצבע התקלף כתוצאה מלשלשת של ציפורים נודדות.

אולי הלשלשת של דוכיפת יותר חומצית מלשלשת של עורב או ציפור שיר...

פורסם

הויכוח איתך מיותר ואין לי שום סיבה להאמין שאתה לא שומר על רכבך יותר מרוב האנשים הפדנטיים בפורום.

כנראה שאתה סתם מנסה להתבצר בעמדה שהצבע של הגולף כזה ייחודי שכלום לא קורה לו (נוזל בלמים לא יתקוף את הצבע אחרי ווקס...)

יהיה מיותר מצידך להוסיף משהו לדיון הזה.

פורסם

או קי..

אני חייב לציין, אחרי שקראתי, שדווקא כן השתמשתי בווקס אם אני לא טועה לפני כחודש וחצי חודשיים..

אמנם בTURTLE האוריגינלי.אבל אמור לעשות את העבודה..

בנוסף, כל שטיפה שלי היא עם איזה סבון נפלא משולב בווקס ...גרמני כלשהוא, עם בקבוק לבן אם מישהו מכיר..

בכל מקרה, עוד בנושא, צמוד לרכב שלי (חניה פרטית) חונות להן RAV4 עם צבע מטאלי, וCOROLLA עם צבע מטאלי..

על שתיהן מחרבנות אותן ציפורים כבדות קיבה... שלחתי היום מכתב למכשירי תנועה, נראה מה יקרה..

לדעתכם אפשר לעשות דיטייל רק לחלקים האלה ולגמור ענין? אני ממש לא מעונין להתחיל לצבוע את כל המכסה מנוע/גג.

אם כן, אשמח לשמוע על המלצות ..עדיף באיזור ראשלצ..

תודה!

פורסם

שלום!

אני מנהל מקצועי במוסך של סוזוקי ובעבר הייתי מנהל שרות בחברת מכשירי תנועה.

לשלשת ציפורים הינה אוייב של הצבע. הצואה מכילה חומצה התוקפת את הצבע. נתקלתי בעבר בהרבה מקרים כאלה בסוגי רכב שונים(גם בכאלה שאינם סוזוקי). לפי התמונות ששלחת אכן מדובר בלשלשת והנזק אינו מכוסה במסגרת האחריות.

מוטי לגזיאל

פורסם
או קי..

אני חייב לציין, אחרי שקראתי, שדווקא כן השתמשתי בווקס אם אני לא טועה לפני כחודש וחצי חודשיים..

אמנם בTURTLE האוריגינלי.אבל אמור לעשות את העבודה..

בנוסף, כל שטיפה שלי היא עם איזה סבון נפלא משולב בווקס ...גרמני כלשהוא, עם בקבוק לבן אם מישהו מכיר..

בכל מקרה, עוד בנושא, צמוד לרכב שלי (חניה פרטית) חונות להן RAV4 עם צבע מטאלי, וCOROLLA עם צבע מטאלי..

על שתיהן מחרבנות אותן ציפורים כבדות קיבה... שלחתי היום מכתב למכשירי תנועה, נראה מה יקרה..

לדעתכם אפשר לעשות דיטייל רק לחלקים האלה ולגמור ענין? אני ממש לא מעונין להתחיל לצבוע את כל המכסה מנוע/גג.

אם כן, אשמח לשמוע על המלצות ..עדיף באיזור ראשלצ..

תודה!

לפי התמונות שצרפת דיטיילינג לא יעזור, הלואי ואתבדה. אם בכל זאת יעזור אשמח אם תשתף אותי במידע.
פורסם
שלום!

אני מנהל מקצועי במוסך של סוזוקי ובעבר הייתי מנהל שרות בחברת מכשירי תנועה.

לשלשת ציפורים הינה אוייב של הצבע. הצואה מכילה חומצה התוקפת את הצבע. נתקלתי בעבר בהרבה מקרים כאלה בסוגי רכב שונים(גם בכאלה שאינם סוזוקי). לפי התמונות ששלחת אכן מדובר בלשלשת והנזק אינו מכוסה במסגרת האחריות.

מוטי לגזיאל

כמנהל מקצועי אנא הסבר לי אחת ולתמיד למה ברכבים שהיו ברשותיי לעולם הצבע לא התקלף כתוצאה מלשלשת ציפורים.

גם פיאט 127 שנת 79' שהייתה ברשותיי מספר שנים הצבע לא נפגע.

מצורפת תמונה של הרכב ללא שום פגמים בצבע גם לאחר 11 שנים.

דניאל, אתה יכול גם להציץ (הרכב הוא לא תוצרת VAG).

Einat-1990.jpg

פורסם

באמת סיפור מוזר , כי גם ב 2 הרכבים שלי חרא של ציפורים לא גרם לשום נזק נראה לעין.

ואני מנקה את הרכב במקרה הטוב פעם בכמה חודשים. ולפעמים זה גם התקופה שהחרא נשאר ועדיין אחרי הניקוי אין שום סימנים לפגיעה.

וכרגע יש לי 205 אדומה .

פורסם

בעבר ברכב שרכשתי היתה תופעה דומה

הורדתי את זה עם סוד מסוים של פוליש אך במקרה שלך הצבע הוא מטאלי למראית העין .

לכן אתה צריך מישהו בעל חוות דעת נוספת ומקצועי גש למוסך אלפא פחחות וצבע בכפר סבא

הם יעזרו לך .

http://www.esekesek.co.il/business.asp?id=1730

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

הייתי הולך לבעל מקצוע מיקצועי ,שיבדוק האם המכסה מנוע עבר צביעה בארץ כתוצאה ממכה באוניה-מהלך ההובלה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

הנושא הזה באמת מוזר משהו,

אצלי לשלשת ציפורים עומדת שבועות על הצבע ומעולם לא התקלף, בטח שלא אוכל. קרה לפעמים שנשאר מן כתם כזה שנאלצתי להסיר בעזרת וואקס או פוליש עדין. זאת בשעה שמצב הצבע אצלי בכי רע והוא דוהה מאד בשמש.

יכול להיות שמדובר בסוג הצבע. אם זה לא זה אוליי אצלי הציפורים צימחוניות... כל דעה גורסת לכיוון אחר.

• תוכן חדש...