Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצל יצרנים שונים עובי לכה שונה, תוסיף רגישויות שונות של יצרני צבע שונים וסוגי שאריות ציפורים שגורמים לנזק במועדים שונים.

יש חשיבות רבה לתקופות השנה, אקלים, האם הרכב עומד תחת כיפת השמים או בצל.

עוד פרמטר הוא האם הרכב חיצונית מתוחזק כנדרש.

בכל מקרה בשלב מסויים הצבע יפגע וזהו אחד המפגעים הבולטים ביותר שמוצאים היום בצבע הרכב.

• תגובות 181
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לעניות דעתי, ויכול להיות שהעניות שלי לא הכי נכונה, אין אדם בעולם שהרכב שלו לא ספג (ותסלחו לי על המילה) חרא של ציפורים..

לפי מה שרוב הדעות פה אומרות, אסור לבן אדם לנסוע לחו'ל בלי לדאוג לכיסוי של הרכב? אסור לעזוב את הרכב יותר משבוע (סליחה יומיים) בלי השגחה?

אז יודעים מה? אולי הגיע הזמן שזה ישתנה קצת..

אם כולם היו אומרים לי "כן, גם לי חרבנו על האוטו וזה הוריד את הצבע" הייתי אומר "ניחה, בעיה שלי, לכולם זה קורה" אבל כשכל מי שאני מספר לו על זה נדהם, וכל כך הרבה תגובות שלאף אחד זה לא קרה (כולל לי עצמי ולאף אחד מבני המשפחה שלי)..

ואלוהים יודע, שאמא שלי מנקה את האוטו שלה פעם ב3 חודשים וגם זה בשביל לעשות לשכנים טובה, ועדיין לא נגרם שום נזק (ואילו אותן ציפורים בדיוק!) ..אלא אם כן מרחק של 2 בניינים נחשב למשהו... אז יש פה משהו דפוק!

היום התקבלה התלונה שלי במכשירי תנועה, ונחכה כמה ימים ונראה מה קורה..

אני מעריך שהתשובה הראשונית תהיה ש"זה לא מכוסה במסגרת האחריות".. אבל את האמת, חיפשתי בהמון פורומים בחול, ברכבים ישנים, אכן נתקלתי בזה, אבל אף פעם לא ברכב חדש..

עם כל הכבוד ל"ליקוק הרכב" אולי אני גם צריך לעצור בצד הדרך ולנקות את החרא של הציפורים עם הלשון בשניה שהן מחליטות לחרבן? יש גבול לכל תעלול!:-P

פורסם

הנזק הוא אדיר ובלתי פרופורציונאלי

לי יש צבע מטאלי והיו שבועות שלמים של חרבונים על הצבע

ולא ניגרם נזק כזה

אצלך ממש יש חורים גדולים

פורסם

אני לא מכיר רכב (גם דו"ג) שנגרם כזה נזק מלשלשת של ציפורים.

האופנוע שלי חנה ימים שלמים מתחת לעץ פיקוס ולהקות של עטלפים ויונים, ולא הגיע למצב כזה.

לדעתי יש 2 אפשרויות:

1.ציפורים שהוזנו בצורה לקוייה, וכנראה פלטו "גואנו" חומצי ביותר .

2.הסוזוקי שלך נצבע בצבע גרוע בעל עמידות לקוייה .

האם נפלת שולל לציפורים שאכלו משהו ממש לא טוב?!

כנראה שלא .

תבקש שהחברה תיקח אחריות על הרכב , ותבקש פיצוי על ירידת ערך-

אני לא רוצה לחשוב מה יקרה לצבע של הרכב שלך עוד 3 שנים, כשתצטרך למכור אותו.

נ.ב.

עם כל הכבוד לאלו שראו "הכל" ,

האם גם אתם הייתם שותקים אם הרכב שלכם היה מוכתם?!

לפני שאתם עונים , תחשבו שמדובר באקזמפלר בן 8 חודשים , ומחירו מעל 100K ש"ח .

מידן.

ZZR

פורסם
לעניות דעתי, ויכול להיות שהעניות שלי לא הכי נכונה, אין אדם בעולם שהרכב שלו לא ספג (ותסלחו לי על המילה) חרא של ציפורים..

לפי מה שרוב הדעות פה אומרות, אסור לבן אדם לנסוע לחו'ל בלי לדאוג לכיסוי של הרכב? אסור לעזוב את הרכב יותר משבוע (סליחה יומיים) בלי השגחה?

אז יודעים מה? אולי הגיע הזמן שזה ישתנה קצת..

אם כולם היו אומרים לי "כן, גם לי חרבנו על האוטו וזה הוריד את הצבע" הייתי אומר "ניחה, בעיה שלי, לכולם זה קורה" אבל כשכל מי שאני מספר לו על זה נדהם, וכל כך הרבה תגובות שלאף אחד זה לא קרה (כולל לי עצמי ולאף אחד מבני המשפחה שלי)..

ואלוהים יודע, שאמא שלי מנקה את האוטו שלה פעם ב3 חודשים וגם זה בשביל לעשות לשכנים טובה, ועדיין לא נגרם שום נזק (ואילו אותן ציפורים בדיוק!) ..אלא אם כן מרחק של 2 בניינים נחשב למשהו... אז יש פה משהו דפוק!

היום התקבלה התלונה שלי במכשירי תנועה, ונחכה כמה ימים ונראה מה קורה..

אני מעריך שהתשובה הראשונית תהיה ש"זה לא מכוסה במסגרת האחריות".. אבל את האמת, חיפשתי בהמון פורומים בחול, ברכבים ישנים, אכן נתקלתי בזה, אבל אף פעם לא ברכב חדש..

עם כל הכבוד ל"ליקוק הרכב" אולי אני גם צריך לעצור בצד הדרך ולנקות את החרא של הציפורים עם הלשון בשניה שהן מחליטות לחרבן? יש גבול לכל תעלול!:-P

שלשום לאחר שראיתי את האשכול והופתעתי מהנזק שנגרם לרכב שלך פניתי לכמה מבני המשפחה שלי שיש ברשותם רכבים של ייצרנים שונים (שאני מכיר אישית) ולאף אחד הצבע לא התקלף או נפגע בצורה זו או אחרת כתוצאה מלשלשת ציפורים.

הרכבים הם:

טויוטה קורולה שנת 95,אופל אסטרה שנת 2002 צבע לבן ולאחותי בצבע חרדל, גולף שנת 2000 צבע אדום.

איזה כייף לי :)

פורסם
אני לא מכיר רכב (גם דו"ג) שנגרם כזה נזק מלשלשת של ציפורים.

האופנוע שלי חנה ימים שלמים מתחת לעץ פיקוס ולהקות של עטלפים ויונים, ולא הגיע למצב כזה.

ואני ראיתי הרבה נזקים כאלו במגוון של רכבים עם או בלי ציפוי מטאלי, כולם (הלקוחות) טענו שהלשלשת רק יום יומיים היתה על הרכב ולא יותר, אני משוכנע שהרבה יותר.

צביעה לא תקינה זה מהו שניתן לבדוק בקלות באמצעות כלי מדידה לעובי צבע וגירוד הפגיעה להמצאות שכבות הצבע הנחוצות.

פורסם

בתור בעל סוויפט כמו שלך

הופתעתי לגלות היום אחרי שטיפה , שיש לי קילוף קטן על המכסה מנוע

בול כמו שלך רק בקטן

מבאס הדבר הזה..

ומה שמוזר זה שלא זכור לי חרא של ציפורים באזור הזה.

פורסם

הי HAZE..

אולי עבר איזה מישהו נחמד שניה אחרי שהציפור חרבנה, וליקק את האיזור המלוכלך..

...אנשים טובים באמצע הדרך...

בכל מקרה, תגובה אני מאמין שאני אקבל עוד כמה ימים לפחות, אבל בינתיים, הפחד שלי הוא מחלודה ו/או מחלות צבע שונות (שפעת,אקזמה) שיכולות להווצר בגלל מתכת חשופה..

מצד שני, אם אני "אתקן" את הענין, מן הסתם זה יראה הרבה פחות חמור...

דניאל, יבואנים ויצרנים לעולם (ואני מדבר כיצרן ויבואן של מוצרים אחרים) "תחבאו" מאחורי תעודת האחריות והתנאים המגבילים, א-ב-ל יש מקרים יוצאי דופן...ולדעתי, גם אחרי שבוע לא צריך להווצר כזה נזק..

ואם יצרני הרכב לא מסוגלים לייצר רכב שלא עמיד בפני ציפורים (נו באמת) שלא ייצרו כלל.

פורסם

לא יודע איפה אתם חיים, אבל אף פעם לא ראיתי שחרא של ציפורים גורם לצבע להתקלף.

איפה כן ראיתי את זה? בכמה וכמה סוזוקי סוויפט חדשות, יש להם צבע דפוק וכן גם האוטו של אמא שלי כבר מתקלף פה ושם ויש אפילו כתם שחור בטמבון מאחורה.

אילו בפיג'ו שלי שידוע שהצבע שם לא משהו, אין התקלפות מחרא של ציפורים.

פעם ראשונה ואחרונה שאני נוגע בסוזוקי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
תומר..האם תוכל לעזור לי לאתר את אותם אנשים שיש להם את הבעיה הזו?

תודה!

חיפוש מהיר וחפיפי בגוגל עבור: סוזוקי חדשה צבע מתקלף

מעלה את הסיפור הזה שנשמע לי כמו נקודת התחלה טובה

פורסם

אכן כן :)

פניתי לבחור, מקווה שיענה לי..

האם מישהו מכיר עוד אנשים עם סוויפט?

את האמת, די קל למצוא כאלה, הן יותר פופולריות מהלאונה של שנות ה80 :)

פורסם
הייתי הולך לבעל מקצוע מיקצועי ,שיבדוק האם המכסה מנוע עבר צביעה בארץ כתוצאה ממכה באוניה-מהלך ההובלה.

ממליץ מאוד לבדוק את האפשרות הזאת. תיקון צבע מטאלי בארץ, יהיה ברוב המקרים נחות באיכותו מאשר צביעה מקורית אצל היצרן.

• תוכן חדש...