Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. נשמע לי פגם בייצור או משהו. מאוד לא הגיוני שהפרשות ציפורים יורידו ככה את הצבע (אני מודע לזה שרושמים תמיד שזה חומצי וכו' וכו'). מהניסיון שלי, אף פעם לא ראיתי אוטו עם צבע כ"כ רגיש.

2. בסיאט איביזה הראשונה שלנו (משנת 2000) אחרי שנה ומשהו הידיות של הדלתות החלו להתקלף, והחליפו לי אותן עם האחריות (וגם הן התקלפו לקראת סוף התקופה שהאוטו היה אצלנו). תמיד צחקנו על זה שהאוטו ידידותי לסביבה, והוא מתחיל להתמחזר כבר כשהוא אצל הלקוח. :-P :-P

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תגובות 181
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

או קי..זה מתחיל להיות מענין.

פה בארץ מצאתי עוד 2 חברה שזה גם קרה להם, גם בסוויפט חדשות.

בנוסף, בפורום בעלי סוויפט באנגליה, גם נמצאו מספר אנשים שמתלוננים על אותה התופעה..

אותו שכן שלי (ממש שני בתים לידי) מחנה את הסוויפט שלו יחד עם האיביזה של אישתו (אותו צבע בדיוק!) היא חטפה, הוא חטף..אבל אצלה לא התקלף ואצלו כן..

לדעתי, יותר ממקריות..

דרך אגב, היבואן עדיין לא טרח לענות לי, למרות שחברת UPS אשרה קבלה על ידי X בחברה שם..

נו טוב, לא כולם עובדים מהר... נחכה לשבוע הבא..

פורסם

כמות האנשים אינה מלמדת על בעיה בצבע, כיוון שהיצרן מראש מיידע שלשלת ציפורים מאכלת את צבע הרכב.

אי קילוף הצבע ברכבים מתוצרת אחרת אינה אומרת דבר כיוון שכול יצרן משתמש בחומרים שונים , ובאיכות שונה .

כל פיתרון שיציע לך היבואן באם יציע יהיה בגדר מחווה של רצון טוב, ולא הודאה באשמה כלשהיא.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

קודם כל, אני שוב חייב לציין, שלא מצאתי בנספח האחריות דבר לגבי צבע..מה שמאוד מוזר לי..

רגע.. ואם יש הבדל בין החברות השונות באיכות הצבע, זאת אומרת שכן יש "פאק" בייצור...

אם (טויוטה + איביזה + סובארו + פג'ו + פיאט) + חרא של ציפורים + שבוע = בלי נזק

אבל סוזוקי + חרא של ציפורים + שבוע = נזק שכזה

מצטער, אבל לדעתי זו סיבה טובה מאוד לפנות ליבואן, ואולי, בדיוק כמו שעשיתי ביאריס, לפנות ליצרן ישירות.

גם כשהיתה לי את הבעיה ביאריס היצרן טען ש "אין אחריות ולך חפש את החברים שלך" מעניין שאחרי מכתב אחד בUPS ישירות לטויוטה יפן הכל השתנה.

פורסם

מציע לך להנפיק סטיקרים בזו הלשון

חרא ציפורים + סוזוקי סוויפט = חרא אוטו

ולחלק אותם בכניסה לסוכנויות של החברה , יבואן - זה יפתיע אותך לראות כמה מהר הענין שלך יטופל .

פורסם

יפתיע אותך לגלות שקיבלת זימון לבית משפט על הוצאת דיבה, לשון הרע או הפצת תעמולה שקרית.

תעבוד בדרך השקטה ותשיג תוצאות יותר טובות.

נשמח לשמוע עדכונים.

פורסם

גם אצלי בפג'ו שהייתה לי (בצבע כחול מטאלי מאוד רגיש) עד לא מזמן לא היו נישארים כתמים מלשלשת של ציפורים ואני עוד החנתי את הרכב רוב הזמן מתחת לעץ או לעמוד חשמל והציפורים חגגו .

מה שכן הייתי מנקה את הרכב לעיתים קרובות ועושה ווקס אבל אצלך זה ניראה ממש חמור ולא סביר בעליל שנזק כזה לצבע יקרה לרכב חדש.

אתה רוצה להזיז עניינים מהר? פנה לעיתונות ולאתרי חדשות באינטרט זה אוכל בשבילם ותיראה איזה מהירות פתאום היבואן התיחייס אליך .

פורסם

יש כאן שתי נקודות שפועלות ל"רעת" הרכב שלך לעומת כל הרכבים הגיבורים של החברים האחרים שלהם זה לא קרה:

1. הרכב שלך שחור.

2. הרכב שלך מטאלי.

משתי הסיבות האלה רואים את הנזק הרבה יותר מהר.

פורסם
יש כאן שתי נקודות שפועלות ל"רעת" הרכב שלך לעומת כל הרכבים הגיבורים של החברים האחרים שלהם זה לא קרה:

1. הרכב שלך שחור.

2. הרכב שלך מטאלי.

משתי הסיבות האלה רואים את הנזק הרבה יותר מהר.

ייתכן שהנזק בולט בגלל הסיבות שציינת אבל, הנזק לא אמור לקרות (קילוף של הצבע ראה מספר תגובות של אנשיפ שממש מופתעים כמוני מגודל הנזק).

רכב שיוצא את שעריי המפעל עובר ציפוי בלכה מטאלי או לא מטאלי שאמור לשמור בפני פגיעה בצבע.

איזה כייף לי :)

פורסם

מה הקשר שהאוטו שחור? זה עדיין לא אומר שהוא צריך לההרס כל כך מהר. כמו שכבר כתבתי, לאבא שלי יש פולו בצבע כחול כהה מאוד, (כמעט שחור) ומטאלי, האוטו חונה מתחת לעץ גדול ומקבל חירבונים ודבק של עצים כל הזמן. לפני זה הייתה שמה פז'ו 307 בצבע זהב מטאלי.

- מיותר לציין שלא קרה לאף אחת מהמכוניות כלום, גם מתי שנסענו לחו"ל והאוטו נשאר בחנייה לשבוע ויותר.

לפי דעתי, גם אם מבחינת האחריות הם יכולים להתנער מלפצות אותך, אתה צריך לדרוש את זה מהם. אני אישית גם לא הייתי מסכים לצבוע אוטו חדש, מצדי שיקחו אותו לעצמם.. אבל זה כבר החלטה שלך.

אם הם לא מסכימים פשוט תפנה לאחד מכתבי ynet רכב, או יותר טוב- לערוץ 22, ותראה איך פתאום אתה מקבל פיצוי, ואיך פתאום המכירות של האוטו הזה ירדו.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

שורה תחתונה, מדובר בנזק ממפגע חיצוני שידוע לכל בעל מקצוע מהתחום כגורם לפגיעות האופיניות בדיוק כפי התמונות.

האמת, התמונות האלו יכולות לשמש reference guide לצבעי רכב...:wink:

עכשיו ללכת להוכיח שהצבע הרכב לא תקין והנזק נגרם גם משהות קצרה של המפגע החיצוני על הצבע זה ענייין אחר.

פנה בצורה ישירה למח' השירות של יבואן הרכב, במידה ותתקל בקשיים ואתה משוכנע שתחזקת את צבע הרכב כנדרש, פנה לשמאי רכב מקצועי לקביעת טיב הצביעה המקורית של הרכב.

כבר היו דברים מעולם שצבע רכב יצא מהמפעל לא תקין מסיבות שונות ומשונות.

פורסם

חזרת הבעיה אצל לקוחות רבים שוללת את הסיכוי שהרכב נצבע בארץ לאחר שניזוק.

לפי התמונות, ברכב הזה ממש מקמצים בשכבות צבע (לדעתי).

כשהיתה לי פולו 16V בצבע כחול כהה מטאלי, היתה תקופה מסויימת באמצע 5 שנות הבעלות,

שהייתי טרוד בעניינים אחרים, והרכב עמד כמעט חודשיים עם נסיעות קצרות אבל בלי נקיון, ואכל ערימות של חירבונים ושאר צרות (גנבו את הכיסוי) - לאחר ביצוע רחצה לא נשאר שום סימן , היה מדובר אז ברכב בן כמעט 10 שעמד רוב חייו בחניה לא מקורה.

אז כנראה שיש רכבים שצבועים באיכות פחות טובה, כמו ה306 כחול מטאלי שהיתה לי שכל שטות קטנה גרמה לפגם בצבע,

ומרוב שניסיתי לבצע פולישים ווקסים - הגג הפך להיות לבן כמו של סקודה פאביה (אפשר לקרוא לי ממציא הז'אנר? :))

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...