Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תמהר להציע לאנשים לעשות פוליש כי אם הצבע במצב לא טוב שכבת הלכה יכולה להתקלף בקלות (בפוליש עדין) והצבע יכול להיפגע.

הדבר היחיד שאפשר להציע, בנוסף ללהמשיך ולנסות להוציא מהיבואן צבע חדש, זה לעשות ווקסים בתכיפות על מנת שתהיה שכבת הגנה בין הלשלשת לצבע (הכנראה רגיש מאוד) של הרכב.

• תגובות 181
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים בקיצור ולעיניין הצבע של הרכב באיכות מאוד ירודה והחברה אינה מוכנה להכיר בכך

יש לנו מיציבושי בחנייה כבר שנים שלא חסר עליה שלשלת של ציפורים ומעולם לא נראו עליה סימני קילוף כמו בסוזוקי

ולכן הרכב ממש לא ממולץ לרכישה למי שמעוניין :)

פורסם

הצבע אולי רגיש, אבל בתמונות אפשר לראות שמצבו של הצבע ממש לא טוב!!!

לא נראה לי שהוא ראה ווקס אחרי חצי שנה שעמד בשמש הקשה של ישראל,

אני חוזר בי בעניין הפוליש, בתמונות נראה שהצבע אכול מאד ויכול להיות שפוליש לא יהיה טוב לאוטו, הציפוי כבר אכול, ופוליש צריך להיות הברירה האחרונה,

מומלץ להקפיד לנקות את הרכב ולעשות ווקס פעם בחצי שנה או 4 חודשים, על אחד כמה וכמה בצבע כהה,

המיצובישי שלך בחניה כנראה במצב כזה נוראי שהלשלשת של הציפורים כבר לא יכולה להחמיר את מצבה.

ליעד.

פורסם

לידיעתך המיציבושי במצב מצויין ושמורה היטב

ולכן שלשלת הציפורים לא פגעה בה

בנוסף אני לא היחידה שטוענת כי הצבע בסוזוקי סוויפט האיכות ירודה מאוד ולכן שלשלת הציפורים מזיקה לו אפילו אם היא נמצאת עליו מספר מצומצם של שעות

פורסם

יש לי במשפחה סוויפט 07 כבר 3 שנים מנקים אותה פעם בחודש והצבע במצב מעולה.

הצבע בסוזוקי הוא לא באיכות ירודה,אם כך היה המצב,בכל דגמי החברה היו בעיות בצבע,אז במקום להשמיץ ולעורר מהומות,לחשוב טיפה לפני.

לדעתי ולדעתי בלבד קרה משהו לרכבים באוניה והיבואן מסתיר את הדבר מהלקוחות.

שוב,אם הצבע באמת היה באיכות ירודה,היו מתלוננים על הדבר בכל העולם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מישהו יודע איפה מייצרים אותם?

אולי חלק מהם הגיעו מפס יצור אחר? אולי במדינה אחרת?

שמתי לב שבחלק מהדגמים הארץ יש הבדל בג'נטים, יש 2 דגמים של גלגלי מגנזיום וגם בפנסים האחוריים יש הבדל.

פורסם

זה שנתון שונה.

ב07 הבקליט הייתה אדומה לגמרי,ב08 היא קיבלה ריבוע בגוון וורוד לאור רוורס.

גם ב08 השתנו הג'אנטים.

לפי מה שאבא שלי אומר,הרכב שנתון 07 יוצר ביפן,זה מה שאמרו לו בסוכנות.

אחרכך אם אני לא טועה בהונגריה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כתוב לי בטבלה למעלה מתחת למספר שלדה תוצר מנוע: סוזוקי יפן אבל לא כתוב לגבי התוצר שלדה.

אני זוכר שבמיצובישי כריזמה שהיתה לנו היה כתוב ברישיון סעיף של תוצר שלדה בניפרד ותוצר מנוע בניפרד.

יכול להיות שהפסיקו לציין ברישיון איפה יוצרה השלדה?

פורסם

אני ממש לפני קניה של סוויפט חדשה מהחברה.

ובשבועיים האחרונים רק חיפשתי מכוניות ברחוב על מנת לבדוק את העיניין, אני גר ליד דיזנגוף בת"א וכל מטר יש פה סוויפט ואני חייב לציין שלא ראיתי אצל אף אחת נזק בצבע אני אפילו השתמשתי בחלק מהמקרים עם מגבונים על מנת לא לטעות ובכולן הצבע היה בסדר גמור אז אני כבר לא יודע מה להגיד לכם בדקתי דגמים מכל השנתונים ואפילו 2 מכוניות של שכנים שיש להם סוויפט 2007 שכל היום שלשלת של עטלפים ויונים ממלאות את רכבם והם מנקים אותם אחת לשבועיים אצל שניהם הצבע בסדר גמור אז לא נראה לי שהבעיה היא אצל כל הסוופטים

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ראיתי אתמול סוזוקי שנת 2008, כנראה שייש משהו לא מושלם בגימור הצבע על מכסה המנוע, הצבע התקלף במספר מקומות, נראה כמו לשלשת ציפורים, או פירות מעצים.

פורסם

עבור הסטטיסטיקה שלך -

הרכבים שלי ושל בת הזוג עלו על הכביש לפני שנה וחצי ושנה ותשע -

לי יש בצבע לבן, לה יש בורדו - שני הרכבים צבועים בצבע מטאלי -

שניהם חונים בשמש -

לשניהם הצבע במצב מעולה.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני לא אוכל לעדכן לגבי מכתבים, אך חבר לעבודה שהגיש תביעה בבימ"ש לתביעות קטנות

לאחר שבסוויפט שלו התקלף הצבע קיבל לאחרונה פס"ד כנגדו, והוטלו עליו עלויות המשפט.

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...