Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני לפני קניה של תמה טורבו.

רכב סטנדרטי בלא שיפורים, היסטוריית טיפולים.

מבקש המלצות היכן לבדוק את הרכב.

מחפש מכונאי/מוסך המכירים את הדגם היטב, וכאופציה להמשיך ולטפל בו אצלם.

לא מעוניין במכוני בדיקה, בזבוז זמן וכסף בעיני.

בשרשורי עבר עלו שתי המלצות - NGS בחולון וחזי טבת.

אשמח להמלצות מעודכנות ולטלפון של חזי.

תודה.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

לטעמי הגישה השוללת מכוני בדיקה על הסף איננה סבירה כשמדובר על הוצאה כספית גדולה ורצינית. ראוי לבדוק את הרכב בציציותיו במכון מקצועי שבנוי לכך ושיש לו מכשור המותאם למשימה זאת. אחרי בדיקה מחמירה שווה להיכנס למוסך רציני המכיר את הרכב לכל צדדיו ולקבל חוו"ד נוספת על סמך עיון בטופס הבדיקה(לרבות הצעת מחיר לתיקונים במידה ויש) ועל סמך בדיקות נוספות. חסכון של כמה מאות ש"ח עלול להתגלות מאוחר יותר כיקר מאוד. כבר היו מי שנכוו אחרי רכישת רכב שנבדק במוסך ולא במכון מקצועי.שווה את הסיכון?

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

בבדיקה תהיה כזאת רשימה של כסת"חים שחבל על בהזמן. מדובר ברכב ישן, כניראה בן 15-16 ועוד מיצרן שמכוני בדיקה מפחדים ממנו. מה שצריך לבדוק - זה שלדה שאין תאונות, קומפרסייה, בלמים ותקינות כללית במוסך שמבין.

מאיזה איזור אתה? אם תגיד, אני מניח שחברים יוכלו להמליץ על מוסך בשבילך.

מעבר לזה, מדובר על רכב טורבו ישן. רכב טורבו יקר לאחזקה משמעותית מרכב אטמוספרי.

במידה ותחליט שאתה רוצה רכב אטמוספרי כזה, אני מכיר מישהו שמוכר תמה 16V ועוד אחד עם אלפא 164 (פנה בה"פ אם אתה מעוניין).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מאיזה איזור אתה? אם תגיד, אני מניח שחברים יוכלו להמליץ על מוסך בשבילך.

צודק, אני מאזור רחובות אבל מוכן ליסוע מרחק סביר בשביל מקצוען.

בגדול - בגבולות השרון - ב"ש.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

אם אתה מחולון,מומלץ טרם הקנייה לפנות ל"אורן שירותי רכב",שממוקם ברח' המרכבה בחולון.

הוא מכיר היטב את הרכב ולדעתי יוכל לייעץ לך לפני קנייה וזה יהיה עדיף מבדיקת מכון שאכן יש סיכוי גבוה שפרט לבדיקת שילדה לא תעשה חסד עם הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...