Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלה רצינית למר מיקי יוחאי!

,אפילו אני מנסה להתגבר על משקעי עבר נגד "חבריך".

אתם הבנתם את זה ???:oops:

רק מי שעושה לא טוב טועה................

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה לא הבנת דני...?

האיש מחרחר מלחמה ומלא באינטרסים.

הוא מארגן...(בעבירות, לא?)

הוא נווט של יובל (אז הוא חייב לצדד בו, לא?)

הוא היה חלק ממהלך הפורשים (זוכרים את ההתבטאויות שלו ברשות הספורט?)

והוא "לא רוצה להגיב" רק "להראות מה קורה מאחרי הקלעים".... (בוודאי - סמל היושר הכנות וההגינות)

צביעות - במקרה הזה - היא לא מילה גסה!

הדבר היחיד שאני לא מבין, זה איך באמת הנושא הזה משרת את סובארו ואיך עדיין לא התעוררו שם...

כתב האדון - "או שאתם איתנו או ש..." - כאילו רמז להשהייות (שעכשיו ברור כמה הן היו מוצדקות) - אז אני אמשיך על אותו משקל - מה עשו חבריו? (שהיו מיעוט - מיעוט משמעותי, אבל מיעוט) - "או שאתם איתנו או ש..."

נפרוש ונחתור תחת העמותה?

נשמיץ?

מה עוד, מר מיקי יוחאי?

לפני שאתה מצביע על גיבנת - תסתכל בראי. זו תהיה התנשאות וטפשות לחשוב שמי שקרא את ההודעה שפתחת וננעלה לתגובות (אתה נעלת - דרך אגב? - מה היו אומרים אם הייתי חוסם אותך פה?), לא יבין מה קורה פה.

אבל כנראה שזלזול ברמת האנשים מסביבך היא תכונה שקשה לך להתגבר עליה.

תמשיך להתנהל ככה - זה רק חושף את אופייך האמיתי.

אלון חלווה.

פורסם

אלון כתב:

א היה חלק ממהלך הפורשים (זוכרים את ההתבטאויות שלו ברשות הספורט?)

מכיוון שלא הייתי אז שותף למהלכים במשרד הספורט אתה מוכן לפרט?

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

בקצרה כן... כי כבר אין לי כוח לשרשור הזה (אילו לא הייתי חבר IRDA הייתי נועל את השרשור על הנושא הזה ממזמן כמו שעשה האדון הנ"ל בשרשור שפתח ומייד ננעל אחרי הודעתו בג'יפולוג - בחזקת אמרתי את שלי - שאף אחד לא יגיב - אבל אני מחמיר עם עצמי שלא יהיה פתחון פה למבקרים).

בכל הפגישות שמיקי ישב שם - למיטב הבנתי ישב כנציג ספורט העבירות. (דרך אגב - פעם היו שם המון ספורטאים - בשנתיים האחרונות לא שומעים משם כלום, לא?). אבל בכל הדיונים הוא הציג קו תומך בפורשים (להזכירכם הוא היה חלק מהתארגנות הפורשים הראלי רייד והעבירות) כאילו ממקום ממלכתי, כאילו אין לו כלום עם הפורשים הוא בכלל בעבירות (כשבפועל הוא חלק מההתארגנות המשותפת שלהם ונווט של יובל מלמד שגם תמך בהתארגנות הזו - וזו לא דעתי האישית - יש את זה בכתובים!)

בנוסף, לפחות באחד האירועים הוא זרק לחלל החדר (ולאוזני יוסי ניסן) - שכאילו במקום הספורטאים (שכל הזמן רבים בינהם) הוא בכלל היה נותן את כל הניהול לברוך שליט - "אני במקומכם הייתי נותן לברוך שינהל לכם את הכל" - ציטוט אחד לאחד או קרוב לזה! בקיצור - מארגן העבירות ממליץ לשים את הספורט בידי אחד ממארגני הראלי.

הרי זה עובד בעבירות - אז למה לא בראלי... (נראה מה יקרה שתהיה בעבירות כמות ספורטאים רצינית עם ליגה מסודרת שירצו לדאוג לעצמם!).

בקיצור - וזו כן דעתי האישית - שגובשה אחרי מספר מפגשים עם האיש:

1. הוא לא אובייקטיבי (וזו זכותו) - אבל הוא מתיימר להציג את עצמו כאובייקטיבי וזו בעיניי צביעות.

2. כל עוד האינטרסים שלו אינם חופפים לטובת הספורטאים (כפי שהיא נתפסת בעיניי) - אני אישית שומע כל מה שהוא מוציא מפיו - במשנה זהירות.

אלון.

נ.ב.

כמה חבל ששפר לא חתך את הדברים כמו אז כשהתחייב לתאריך מסויים - אפילו היה נותן את ההתאחדות לפורשים - כבר הכל היה מאחרינו. אבל, מצד שני, אני לא מקנא בו או ביוסי ניסן - כל היום - כל העולם - חופר להם בראש. חלק ממנו (ודעתי ידועה איזה חלק) - גם מטעה אותם. חבל...

מה שבטוח על אפינו ועל חמתנו (של הספורטאים משני הצדדים) נשב בסוף כולנו בהתאחדות אחת - אין דרך אחרת!!!

רק שהסוף הזה לא יהיה בעוד חמש שנים - זה כל מה שאני מקווה.

אלון

פורסם

שלום לכולם

דני אלון אני לא מבין למה אנו מתעסקים בשטיות? עונת הנחשים מסתיימת לה בקרוב :twisted: מה שאני לא מבין שהבן אדם מחרחר וכותב שטויות וחוסם את השרשור בעצמו משונה לא ? מה שאומר שמנהלי גיפולוג נותנים לו יד חופשית לעשות כך. אבל שיהיה תנו לו במידה והוא מרגיש נוח בזה? ומה שיותר מעניין שאני רואה אותו בפורום של אירדא נכנס בשקט בשקט לקרוא מה שקורה:roll: מה הוא מחפש להכיש מישהו? יאלה חברים מספיק בסופו של יום כולם ידעו מי זה מי וממי להתרחק .

כל טוב ושבת שלום וסעו בזהירות בסוף שבוע זלמן

פורסם

זלמן

תפסיקו לחמם את האוירה זה לא מוסיף לנו כבוד

סה"כ האיש נשאל שאלה ולא השיב, זכותו

אנחנו לא צריכים להמשיך בנושא

לדעתי אלון כדאי שתנעל

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

אתה יודע מה - גם לדעתי.

אבל כדיי שלא יגידו שצינזרתי - כל מי שעדיין רוצה להתפרק פה יכול לפתוח שרשור חדש ואני אמזג אותם ואפתח מחדש...

אני מקווה ששמנו לזה סוף!

בינתיים...

אלון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...