Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני שים לב למה שעופר רשם: " אני רואה לנכון להגיב במטבע דומה לדבריו באשר לתרבות העיתונאית של כתבי הרכב לכאורה במאבק בין עיתוני הרכב "הגה" ו"אוטו"".

כלומר איך היה מרגיש טל אם מישהו היה בא ומפרסם משהו לא אובייקטיבי ולא מבוסס, עליו ועל העיתון שלו.

והוא שמח שהגבת כמו שהגבת כי עכשיו אתה מבין איך אנחנו מרגישים על הכתבה של טל.

שחף

E.s.o הנדסת חשמל.

יעוץ, תכנון והקמת מערכות חשמל, תאורה ואוטומציה

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עם זאת - אני מאמין שאין זה נכון להתנגח במגזין עצמו רק בגלל שמשהו ספציפי בו עצבן אותך (משהו שנכתב, אגב, בתוך טור אישי חודשי של טל ועל כן, מן הסתם, מציג את דעותיו האישיות ולאו בהכרח את דעתו הקולקטיבית של המגזין - אם למגזין בכלל הייתה דעה בנושא הזה).

רוני,

מסכים עם כל מילה.

זו בדיוק דעתי לגבי טל.

אם הוא לא מסכים עם דיעה של אדם כזה או אחר בIRDA אך בוחר להשתלח בכל העמותה.

כידוע בעמותה יותר מ-80 חברים הפועלים במסגרות שונות:

חלקם נהגים, חלקם נווטים , וחלקם תומכים מהצד, בעזרה בניהול באחזקה ובאירועים.

העמותה היא היחידה כיום המתנהלת בדמוקרטיות מלאה - זכות התבטאות ויצוג גם למיעוט, אך החלטה של הרוב ! - לא של קול אחד מוביל.

גם אם זה טור אישי לעורך הירחון יש אחריות מלאה על המתפרסם, ולכן איני מקבל את ההתעלמות מתוכן המאמר באופן מוחלט.

לגבי מכתב - בהחלט עונה לאתגר ואנסח משהו השבוע למערכת ואליך.

לגבי תשובות עניניות, היו לי ולכן הפסקתי לקרא בתדירות גבוהה את העיתון, ועברתי לעיתון אחר. אני ממש לא זוכר אותן כרגע ולכן איני יכול לעזור (בכדי לתקנם). הם היו רלוונטיות ביותר בשעתן.

לצערי כנראה שהאנלוגיה שביצעתי עדיין לא ברורה כ"כ ואנסה שוב - דברי מוצגים בהתאם לדברים שטל כתב בירחון.

בברכה.

עפר שורץ

פורסם
רוני שים לב למה שעופר רשם: " אני רואה לנכון להגיב במטבע דומה לדבריו באשר לתרבות העיתונאית של כתבי הרכב לכאורה במאבק בין עיתוני הרכב "הגה" ו"אוטו"".

כלומר איך היה מרגיש טל אם מישהו היה בא ומפרסם משהו לא אובייקטיבי ולא מבוסס, עליו ועל העיתון שלו.

והוא שמח שהגבת כמו שהגבת כי עכשיו אתה מבין איך אנחנו מרגישים על הכתבה של טל.

שחף

לא הכל בעיתונות הוא אובייקטיבי - למשל טורי דעות של כתבים או פרשנים, כתבות של מבקרי קולנוע וטלוויזיה וכולי. במקרים כאלו מותר וראוי להגיב לנושא ולהביע דעות סותרות. קורה גם שכתבים טועים (לא שאני יודע אם זה המקרה כאן). בכל מקרה תגובה כמו של עפר לא תורמת לנושא אלא רק מלבה את האש לכיוון הלא נכון, ומכאן התרעמותי. אגב, כאמור אין לי מושג באשר לנושא המדובר, אך מהיכרות עם טל הוא מאוד יסודי ולרוב לא אומר דברים חסרי ביסוס (אלא רק אם הוא צוחק עלי, כי אז אל תאמינו לשום דבר שהוא אומר). שוב - אין לי דרך לדעת מי צודק (אם יש צודקים) מלבד לחכות כמוכם לתגובה של טל (אם תופיע).

גם אם זה טור אישי לעורך הירחון יש אחריות מלאה על המתפרסם, ולכן איני מקבל את ההתעלמות מתוכן המאמר באופן מוחלט.

לגבי מכתב - בהחלט עונה לאתגר ואנסח משהו השבוע למערכת ואליך.

לגבי תשובות עניניות, היו לי ולכן הפסקתי לקרא בתדירות גבוהה את העיתון, ועברתי לעיתון אחר. אני ממש לא זוכר אותן כרגע ולכן איני יכול לעזור (בכדי לתקנם). הם היו רלוונטיות ביותר בשעתן.

לצערי כנראה שהאנלוגיה שביצעתי עדיין לא ברורה כ"כ ואנסה שוב - דברי מוצגים בהתאם לדברים שטל כתב בירחון.

בברכה.

עפר שורץ

עורך המגזין לא מסוגל תמיד לחקור בצפונותיהם של כל הטקסטים המתפרסמים בו - במיוחד אם הכתב הספציפי מבצע את המחקר או אוסף את המידע בעצמו. יש גם עניין של שיקול דעת ואני מניח שבמקרה הזה הוא היה ראוי, במיוחד כשמדובר בטור אישי שכאמור לא חייב לקלוע לדעה המערכתית (אם יש כזו). גם אני כתבתי בעבר טורים אישיים שלא תמיד הסכימו איתם לחלוטין כל חברי המערכת או אפילו העורך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שלום לכולם ורוני שלום לך גם ומה שלומך?

רוני מה שלא הבנתי עד עכשיו היכן טל שביט? הוא קרא כל מילה שנכתבה פה היכן הוא ??? מה קרה הכניסו לו בעיטה ? או שהוא הכניס אותה לעצמו? רוני מי כמוך יודע שלפרסם שקרים זו עבירה על האתיקה המקצועית של העיתונות וזה בדיוק מה שהוא עשה בכתבה הזו. אז אולי רוני צור קשר עם טל ובקש ממנו לסיים את חופשתו בים המלח ושיענה לכולם רק כך יתבהרו העניינים שהו יצר.

ורוני אני כן קורא את מגזין האוטו:shock:

כל טוב ומהשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

אני מציע לעזוב... הכל...

נאמר כל מה שהיה צריך להיאמר.

אם יהיה צורך אפשר תמיד להעלות את הפנייה המקורית לרשות וכן דברים שפורסמו פה בעבר.

אני רוצה להתייחס לזה כטעות נקודתית ובזה שם לזה סוף לפחות מבחינתי.

אלון

פורסם
אלון

מינהל תקין אומר שאחרי שוך העצבים יש צורך לצאת בהודעה מוסמכת ע"י דובר העמותה.

כל השאר הגיגים.

דני לוי

מחר נקבעה ישיבת ועד - ללא קשר לכתבה - דווקא בעניינים אחרים - סרוגו, מלמד, שליט, התאחדות ואנחנו.

אני מעריך שתצא תגובה מסודרת בנושא.

אלון

פורסם

זהו, גמרתם להוציא קיטור? נרגעתם קצת?

חשבתי די הרבה איך להגיב. נכתבו כאן לא מעט שטויות ברמה האישית לגבי, אבל הגעתי למסקנה שהן נכתבו בלהט הרגע ולא ממש שוות התיחסות.

מה שאתם צריכים לקבל, רבותי, זו קריאת-השכמה רצינית. סטירת-לחי דחופה שתעיר אתכם. לכן גם אני מרשה לעצמי להשתמש במלים בוטות.

אתם פשוט משחקים בקקה.

אתם צריכים להוציא את הראש מהתחת, ולתת מבט טוב-טוב סביב, ובמראה. מרוב שאתם עסוקים בכבוד העצמי שלכם, אתם לא מסוגלים לראות יותר מחצי מטר לפני האף שלכם.

טוב לכם, רבותי, עם המקום אליו הגעתם? אתם גאים במה שמתרחש סביבכם? נהנים ממצבו של ספורט הראלי הישראלי? אתם חיים טוב עם זה שלמירוץ האחרון התייצבו רק 11 משתתפים? נראה לכם טבעי שחלק מהדמויות כאן היו דווקא מרוצות מכך שהיו כל כך מעט משתתפים? האם השרשור שבא בעקבות אותו מירוץ מוסיף כבוד לכם או לספורט המוטורי בכלל? איך נראה לכם שיגיב אדם מבחוץ שיקרא את אותו שרשור? האם תגובתו הלעגנית של אלון חלווה (תגובה מס' 29) באותו שרשור, למשל, נמצאת שם למטרה אחרת פרט לניגוח?

ולמען הסר ספק: כשאני אומר "לכם" אני לא מתכוון רק ל-IRDA.

תראו לאן הביאו אתכם הפלגנות והריבים והמתקפות האישיות הבלתי-פוסקות שלכם. אתם כל כך מסוכסכים בינכם לבין עצמכם, כל כך דואגים לכבוד שלכם ושחס-וחלילה השני לא יצליח, שאיבדתם כל פרופורציה, כל חוש כיוון. אתם באמת חושבים שיובל מלמד הוא הסיבה שעוד לא קיבלתם הכרה כהתאחדות? ואללה? באמת מזל שיש אותו, אחרת לא היה את מי להאשים (חוץ מאשר את התקשורת העוינת, כמובן). הרי אם לא הייתם רבים עם כל העולם ובמקום זאת יושבים כמו בני אדם ומקימים גוף מאוחד - של נהגי הראלי, של כל הנהגים, של כל הנהגים והרוכבים, לא משנה - כבר מזמן היתה לכם התאחדות מוכרת. ואני די בטוח שאתם יודעים את זה היטב כמוני.

והרי זה לא שאני אומר את הדברים מהיום. לא אחת הפצרתי בכם, גם מעל גבי פורום זה, להפסיק את המתקפות האישיות ושזה לא יכול להביא לשום דבר טוב. טעיתי, לדעתכם? חושבים שהתקדמתם מאז?

אז במצב ענינים כזה, באמת זה מה שנראה לכם הכי חשוב? שטל שביט כתב עליכם דברים לא נחמדים? אוי ואבוי! כמו ילדים קטנים, בחיי. אז תכתבו מכתב מלא זעם קדוש למערכת 'אוטו'. זה מה שיוציא את העגלה שלכם מהבוץ? זה מה שיפתור את הבעיות?

אלוהים אדירים, כמה עוורים אתם מסוגלים להיות?

הפניה האומללה שלכם למנהל הספורט היא המשך קוצר-הראייה שאפיין את פעולות IRDA עוד משלב כתיבת החוק עצמו. לא היה אכפת לכם איזה נזק יכולה פניה כזו לגרום לכלל נושא הספורט המוטורי, לא עצרתם לרגע לשאול את עצמכם האם זו באמת הבעיה שאתם צריכים לטפל בה ואם זו הדרך בה צריך לנקוט. וכן, עופר, הצעד הזה נעשה על-ידי IRDA, כגוף, לא על-ידי "אדם כזה או אחר", ולכן כתבתי את מה שכתבתי על IRDA, כגוף. הפניה למנהל הספורט היתה רשמית מטעם IRDA, לא מטעם אדם פרטי.

לסיכום, אני אומר שוב: תנו מבט טוב מסביב, ובמראה. אתם גאים במה שאתם רואים? טוב לכם עם זה? אם התשובה שלכם היא "כן", אתם עוד יותר עוורים ממה שחשבתי.

את כל הדברים הללו רציתי לכתוב מזמן, אם כי לא באותה לשון. ראיתי מהצד ומבפנים את מה שקורה, התבטאתי כאן בפורומים, אבל נמנעתי מלהוציא את הכביסה המלוכלת החוצה מתוך אמונה שתחום הספורט המוטורי לא יצא נשכר מכך. חשבתי כי עדיף שהציבור הרחב לא ידע כיצד מתנהלים הדברים בין העוסקים בתחום, ובעיקר (גם אם לא רק) בין נהגי הראלי לבין עצמם.

עד שהגיע הצעד האומלל והמיותר, הפניה למנהל הספורט בענין יובל מלמד. כאן כבר לא יכולתי יותר לשתוק.

זו תגובתי הראשונה והאחרונה בענין זה. אין לי כל כוונה להכנס להתנצחויות.

לצורך הבהרה ולמי שתהה: מוניתי ב-2005 לחבר בועדת ההיגוי שהיתה מיועדת ללוות את שלב כתיבת התקנות, על ידי שוקי דקל שהיה אז ראש מנהל הספורט במשרד המדע, התרבות והספורט. מינוי זה נעשה הרבה לפני שיובל מלמד חשב בכלל להגיש מועמדות לתפקיד יועץ-בשכר. המינוי המדובר שלי אינו נושא תשלום (וגם לא החזר הוצאות...), וכל מה שעשיתי במסגרתו – כמו התפקידים שמילאתי במסגרת התאחדות הכידונאים – היו ללא תמורה כלשהי, והגעתי אליהם שלא ביוזמתי. במחצית השנה האחרונה (אפילו יותר, בעצם) ועדת ההיגוי הנ"ל חדלה למעשה לפעול, אך מפעם לפעם אני מתבקש להשתתף בדיונים ספציפיים, לחוות דעתי על מסמכים כאלו ואחרים, להעיר הערות וכן הלאה. בשום שלב לא היה לי ואין לי גם היום אינטרס כלשהו, כלכלי או אחר, בתחום, למעט כמובן השאיפה האישית ועתיקת-היומין שיהיה כאן כבר ספורט מוטורי חוקי.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

תגובותיי בכחול,

אלון חלווה.

זהו, גמרתם להוציא קיטור? נרגעתם קצת?

חשבתי די הרבה איך להגיב. נכתבו כאן לא מעט שטויות ברמה האישית לגבי, אבל הגעתי למסקנה שהן נכתבו בלהט הרגע ולא ממש שוות התיחסות. - תירוץ טוב כשאין תשובה עניינית לטענות ענייניות! (כמו למשל: למה לא פנית ל IRDA לקבלת תגובה טרם כתיבת המאמר? - אין לזה תשובה טובה ממש - אז עדיף לא לענות - נכון?)

מה שאתם צריכים לקבל, רבותי, זו קריאת-השכמה רצינית. סטירת-לחי דחופה שתעיר אתכם. לכן גם אני מרשה לעצמי להשתמש במלים בוטות.

אתם פשוט משחקים בקקה.

אתם צריכים להוציא את הראש מהתחת, ולתת מבט טוב-טוב סביב, ובמראה. מרוב שאתם עסוקים בכבוד העצמי שלכם, אתם לא מסוגלים לראות יותר מחצי מטר לפני האף שלכם.

טוב לכם, רבותי, עם המקום אליו הגעתם? אתם גאים במה שמתרחש סביבכם? נהנים ממצבו של ספורט הראלי הישראלי? אתם חיים טוב עם זה שלמירוץ האחרון התייצבו רק 11 משתתפים? נראה לכם טבעי שחלק מהדמויות כאן היו דווקא מרוצות מכך שהיו כל כך מעט משתתפים? האם השרשור שבא בעקבות אותו מירוץ מוסיף כבוד לכם או לספורט המוטורי בכלל? איך נראה לכם שיגיב אדם מבחוץ שיקרא את אותו שרשור? האם תגובתו הלעגנית של אלון חלווה (תגובה מס' 29) באותו שרשור, למשל, נמצאת שם למטרה אחרת פרט לניגוח? - מה בדיוק לעגני בתגובה, מר שביט? ציון העובדה שברוך משחק בנתונים כדי להאדיר את האירוע. האם להצביע על הצגה שקרית של פני הדברים זה לעגני?

ולמען הסר ספק: כשאני אומר "לכם" אני לא מתכוון רק ל-IRDA. לא מתכוון רק ל IRDA? על מי אתה בא לעבוד? איפה בכתבה שלך הוזכרה טיפת ביקורת על הפורשים? על העובדה שהיו מי שפעלו בחתרנות והובילו כמעט לפירוק העמותה רק בגלל שדעתם - לאחר שנשמעה - לא נתקבלה?

והרי מי גרם לפירוד הזה אם לא ראשי הפורשים? מי עודד אותה אם לא מי שאתה מסנגר עליו בכתבה? - אבל כתבת מילת ביקורת על כך? אתה בכלל יודע מה קרה? שוב - התשובה היא חד משמעית לא! כי איך תדע - שמעת את מי שעל אוזנך ובהתנשאותך העיתונאית אפילו לא טרחת לבדוק מה אומר הצד השני.

תראו לאן הביאו אתכם הפלגנות והריבים והמתקפות האישיות הבלתי-פוסקות שלכם. אתם כל כך מסוכסכים בינכם לבין עצמכם, כל כך דואגים לכבוד שלכם ושחס-וחלילה השני לא יצליח, שאיבדתם כל פרופורציה, כל חוש כיוון. אתם באמת חושבים שיובל מלמד הוא הסיבה שעוד לא קיבלתם הכרה כהתאחדות? ואללה? באמת מזל שיש אותו, אחרת לא היה את מי להאשים (חוץ מאשר את התקשורת העוינת, כמובן). הרי אם לא הייתם רבים עם כל העולם ובמקום זאת יושבים כמו בני אדם ומקימים גוף מאוחד - של נהגי הראלי, של כל הנהגים, של כל הנהגים והרוכבים, לא משנה - כבר מזמן היתה לכם התאחדות מוכרת. ואני די בטוח שאתם יודעים את זה היטב כמוני. - מר טל שביט היודע כל - מי שתמך בגוך אחד גדול של כולם כולל כל הנהגים והפורשים הייתה עמותת IRDA. הייתה לכך הסכמה עקרונית של כולם (יש בידינו המיילים להוכיח זאת!). מי שהתנגד היו הפורשים. על כך שהועד הנבחר ב IRDA החליט לבחון הקמת התאחדות גדולה של כ-ו-ל-ם ולא רק של הראלי רייד העבירות ו IRDA - פרש מר סרוגו והוביל אחריו את שאר החבורה בעידודו של המסונגר שלך מר יובל מלמד! (אהה... לא ידעת את זה? או שידעת ולא רצית לכתוב ביקורת על המהלך הזה? - בשני המקרים נכשלת!)

והרי זה לא שאני אומר את הדברים מהיום. לא אחת הפצרתי בכם, גם מעל גבי פורום זה, להפסיק את המתקפות האישיות ושזה לא יכול להביא לשום דבר טוב. טעיתי, לדעתכם? חושבים שהתקדמתם מאז?

אז במצב ענינים כזה, באמת זה מה שנראה לכם הכי חשוב? שטל שביט כתב עליכם דברים לא נחמדים? אוי ואבוי! כמו ילדים קטנים, בחיי. אז תכתבו מכתב מלא זעם קדוש למערכת 'אוטו'. זה מה שיוציא את העגלה שלכם מהבוץ? זה מה שיפתור את הבעיות? - את הבעיות שלנו נפתור כנראה בלעדיך. לא נראה שממקום מושבך הרם אתה רוצה לעזור. אולי רק להשמיץ. אם היית נוכח היום בישיבת הועד (מחר מחרתיים תוכל לקרוא כמו כולם את ההחלטות שנתקבלו שם) היית רואה כמה אחריות יש בהתנהלות הועד של IRDA. כמה ויתור על "כבוד" (כפי שהגדרת זאת) ומחשבה רק על טובת הספורטאים. אבל אוייה... הלשון (במקרה שלך המקלדת) מהירה מהמחשבה.

אלוהים אדירים, כמה עוורים אתם מסוגלים להיות?

הפניה האומללה שלכם למנהל הספורט היא המשך קוצר-הראייה שאפיין את פעולות IRDA עוד משלב כתיבת החוק עצמו. לא היה אכפת לכם איזה נזק יכולה פניה כזו לגרום לכלל נושא הספורט המוטורי, לא עצרתם לרגע לשאול את עצמכם האם זו באמת הבעיה שאתם צריכים לטפל בה ואם זו הדרך בה צריך לנקוט. וכן, עופר, הצעד הזה נעשה על-ידי IRDA, כגוף, לא על-ידי "אדם כזה או אחר", ולכן כתבתי את מה שכתבתי על IRDA, כגוף. הפניה למנהל הספורט היתה רשמית מטעם IRDA, לא מטעם אדם פרטי. - ואתה יודע מה נכתב בפנייה? אולי תאיר את עיננו? - יובל מלמד היה רק אחד משלושה נושאים שהועלו ובשום מקום לא ביקשנו או דרשנו הדחתו (כמו שטרחת לציין בחומר הפירסומי השקרי שהפצת!).

לסיכום, אני אומר שוב: תנו מבט טוב מסביב, ובמראה. אתם גאים במה שאתם רואים? טוב לכם עם זה? אם התשובה שלכם היא "כן", אתם עוד יותר עוורים ממה שחשבתי.

את כל הדברים הללו רציתי לכתוב מזמן, אם כי לא באותה לשון. ראיתי מהצד ומבפנים את מה שקורה, התבטאתי כאן בפורומים, אבל נמנעתי מלהוציא את הכביסה המלוכלת החוצה מתוך אמונה שתחום הספורט המוטורי לא יצא נשכר מכך. חשבתי כי עדיף שהציבור הרחב לא ידע כיצד מתנהלים הדברים בין העוסקים בתחום, ובעיקר (גם אם לא רק) בין נהגי הראלי לבין עצמם.

עד שהגיע הצעד האומלל והמיותר, הפניה למנהל הספורט בענין יובל מלמד. כאן כבר לא יכולתי יותר לשתוק.

זו תגובתי הראשונה והאחרונה בענין זה. אין לי כל כוונה להכנס להתנצחויות.

לצורך הבהרה ולמי שתהה: מוניתי ב-2005 לחבר בועדת ההיגוי שהיתה מיועדת ללוות את שלב כתיבת התקנות, על ידי שוקי דקל שהיה אז ראש מנהל הספורט במשרד המדע, התרבות והספורט. מינוי זה נעשה הרבה לפני שיובל מלמד חשב בכלל להגיש מועמדות לתפקיד יועץ-בשכר. המינוי המדובר שלי אינו נושא תשלום (וגם לא החזר הוצאות...), וכל מה שעשיתי במסגרתו – כמו התפקידים שמילאתי במסגרת התאחדות הכידונאים – היו ללא תמורה כלשהי, והגעתי אליהם שלא ביוזמתי. במחצית השנה האחרונה (אפילו יותר, בעצם) ועדת ההיגוי הנ"ל חדלה למעשה לפעול, אך מפעם לפעם אני מתבקש להשתתף בדיונים ספציפיים, לחוות דעתי על מסמכים כאלו ואחרים, להעיר הערות וכן הלאה. בשום שלב לא היה לי ואין לי גם היום אינטרס כלשהו, כלכלי או אחר, בתחום, למעט כמובן השאיפה האישית ועתיקת-היומין שיהיה כאן כבר ספורט מוטורי חוקי.

טל

בטח אין לך כוונה להגיב עוד - לא הגבת עניינית לכלום. זורה חול בעיניי הקוראים.

הנה העובדות:

1. טל שביט כותב פה על הצורך ללכת להתאחדות אחת גדולה "של כל הנהגים והרוכבים" כדבריו. מי שהיה מתנגד נחרץ לכך והוביל פרישה בשל כך היו חברי הראלי הפורשים מהמועדון ויובל מלמד שעד היום (למיטב ידיעתי) מתנגד לרעיון זה. אבל עליו אין ביקורת - הוא "חבר". הפורשים? שוב, אין ביקורת... אז מה אם הם גרמו לכל הדבר הזה לפרוץ מלכתחילה.

2.טל שביט כתב בצורה שקרית כי IRDA מובילה מהלך או ביקשה מהלך להדחת היועץ - שקר וכזב. IRDA ביקשה לוודא כי היועץ שאינו ניטרלי (גם לטענתו - יחסיי האמון נשברו לחלוטין) - לא יתערב בהחלטה על ההתאחדות - החלטה שממילא הוא מנוע מלהתערב בה!! אז על מה הצעקה...

3. לכל מואשם - זכות שימוע - זכות השמעת תגובתו. אפילו IRDA (הנוראה והרעה כהצגתו של מר שביט) איפשרה זאת לכל מי שפעל נגדה - אבל לא מר שביט. הוא הקטגור, השופט והתליין. נכבדי, אתה מוסיף חטא על פשע!!! טועה, מטעה - ומסנגר על הטעות! ואותנו אתה שולח לעשות חשבון נפש???

אדון שביט, תעשה לעצמך טובה - אל תסנגר על הטעות שלך - זה פשוט נשמע רע!

איך אמר אחד מהותיקים בתחום לגבי מר שביט: "זיקנתו מביישת את בחרותו".

ועל זה... כל המוסיף - רק גורע!

אלון חלווה

נ.ב.

שים לב - שבניגוד לך - כל התיחסותי הינה עניינית לטענותיך.

המחיר האישי שאני אשלם על ניגוח עיתונאי כמוך כנראה יהיה גבוה בעתיד - אבל בשביל להוציא את האמת לאור - אני מוכן לשלם את המחיר הזה... ואף יותר. חבל שגם לאחר 24 שעות של כניסות לפה וקריאה של כל הדברים אתה עדיין מוצא לנכון להמשיך בכתיבה מתנשאת ולהגן על טעותך שבוודאי תתחבר לך בימים או בשבועות הקרובים (אם לא התחברה עד כה).

ולנו יש בעיית אגו??? (טוב, זה כבר כתבנו בעצמנו ממזמן - לפחות מכירים את הבעייה ומטפלים בה).

אלון

פורסם

"ולמען הסר ספק: כשאני אומר "לכם" אני לא מתכוון רק ל-IRDA."

טל ידידי משכבר הימים

זה המשפט שלמעשה כשלת.

לו היית כותב בעיתון באותו נוסח שאתה משתפך בפורום ניחא, אבל גם אותי קוממת

מבלי להכנס לפולמוס לא ראיתי איך אתה תוקף באותה חמת זעם את ידידיך הכידונאים שגם שם הדרך לא סוגה בשושנים

הרי אני הייתי שם?

לגופו של עניין

לטעמי וזו דעתי האישית בלבד ,כשל חברך כשלון חרוץ בעבודתו ברשות הספורט משני טעמים

האחד זיקתו לחלק מנהגי הראלי שהוא הוביל לפרישתם מהעמותה (עוד לפני אותו מכתב שאתה מצטט)

נסיונותיו הבלתי פוסקים לחרחר ריב ול "משוך" לכוון שהעמותה לא רצתה ללכת.והנסיון להכפיש כל הזמן את נציגיה

בכל מעמד ובתחכום רב עלי לציין.

הטעם השני עבודתו ככל שהיתה מקצועית כשלה בכל הנוגע לדחיפת התקנות למקומות הנכונים.

שום אחריות אישית (הרי הוא בניגוד אלינו מקבל שכר) וככל שהזמן נקף והתקנות נתקעו לא לקח חברך שום אחריות אישית, לפעמים טל צריך לנקוט בצעדים מרחיקי לכת על מנת לזעזע את אמות הסיפים. (למשל התפטרות ברעש רב)

אם התכוונת לכתוב כי "מהרסייך ומחריבייך" אני איתך, אבל כתבתך הבלתי מאוזנת לא פלא שעוררה תסכול.

גם חברך מאושיות הראלי בארץ היה צריך לקחת אחריות לגורל ספורט הראלי לפני הצעדים שנקט,הרי הוא ישב בוועד "אירדא" מיום הווסדה. (הפילוג עזר למישהו?)

למען גילוי נאות,הובלתי את חוק הנהיגה הספורטיבית כ-6 שנים,נבחרתי להוביל את צוות ההיגוי במשרד הספורט,

לאחר שראיתי שזה כסת"ח פרשתי משם (לראייה שום דבר טוב לא יצא משם).

עמדתי בראש "אירדא" כ- 5 שנים, התפטרתי בגלל שידידך תקע בי סכינים מושחזות (אך לרגע לא חשבתי לפרוש בגלל שדעתי לא התקבלה,בניגוד לחברך)

הקמתי את ההתאחדות המשותפת שעמדה בפני צעד חשוב להכרה ולתמיכה כספית וקרסה בגלל חברך שהוביל "פוטש"

המשכתי בראש התאחדות הכידונים עד שהבנתי כי אינני מסוגל למנף את הכידונאים לחוד.(אחריות אישית הזכרתי?)

הבאתי ביטוח לכל המירוצים בישראל במחיר שווה לכל נפש, חברך בסיכלותו הרבה הכשיל גם את המהלך הזה.

טל שביט

חברך רחוק מאד מלהיות טלית שכולה תכלת.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

אלון

1. אם הכול בסדר באירדא למה כול הזמן הסברים על הצעדים שאתם עושים? (אין צורך בתשובה)
  2. לגבי המכתב - תפרסם אותו בכדי שכולם ידעו מה כתוב בו (אני יודע) צורת הכתיבה הדברים המועלים בו הם אלו שהיו צריכים "לעשות את העבודה", ברשות הספורט יש אנשים חושבים והם רואים את הדברים אחרת, אמרתי וגם כתבתי מי שנפגע מהמהלכים ש"אירדא" עושה זה בסופו של דבר "אירדא".
  3. לגבי תגובה 29 באירוע שממ"י עשתה, תקרא שוב ותבין על מה אתה עונה, אישית כתבתי שנותרו מעט, נעשה שיקול על המשך הפעילות ניתן זמן נוסף וחזרו לפעילות 75% מכלי הרכב למרוץ, שקר לא שקר אתה לא הייתה שם! אתה ניזון משמועות! הדברים שנכתבו על ידי היו האמת למציאות שהתרחשה באירוע.
  4. לומר על טל שביט שאינו מעורה בנעשה זה לזרות חול בעיניים, טל לקח מספר צעדים לאחור בכדי לא לטבוע בביצה הטובענית וממשיך לעקוב מהצד על המתרחש.

לפני שאתה מגיב בחמת זעם על כול מי שכותב נגד אירדא לפעמים צריך לחשוב חכם ולתת לשירשור להעלם באופק כי כמו כול דבר עיתונאי מחר יש יום חדש ועיתון חדש יוצא, קחו את הדברים בכללותם מכול מקום שנכתב לתשומת לבכם.

ברוך שליט

פורסם

לטל וכל הקוראים שלום,

אני לא יודע מהיכן שאבת את התפיסה שהצגת אך היא מבוססת לבטח על השקפה פסימית ובוססת על הכרות עם הגורמים הלט נכונים.

אפשר לראות תמונה אחרת, אופטימית, המציגה את ההתקדמות בשנה האחרונה.

האם אתה מלין על כך ?

האם על ההתקדמות אתה לא רואה לנכון להגיב ?

עזוב,

באת להאשים לאור הקשר החדש שנוצר, ויצאת מאשים ומואשם.

צר לי אך לאור כתבך אני מטיל ספק גדול באמינות כתבתך.

אולי אם תצא אמירה מאוזנת יותר - אוכל להתרשם מיושרך העיתונאי, אך אל דאגה.

יש עיתנאים ויש עיתונאים.

הרבה עיתונאים הם כאילו המזוהים עם זרם מסויים, ימין שמאל וכד', רק שהם טורחים להציג זאת בתחילה.

אתה שגית בכך שלא אמרת זאת מראש.

באת להאשים את העמותה היחידה המתנהלת באובייקטיביות, דמוקרטיה, ופועלת ללא אינטרסים כלכליים.

נו באמת טל,

איפה ההתיחסות לכך ?

הרי התמונה שלך מעוותת, ואפילו לא טרחת לממש את החובה העיתנאית של הצגה שקופה

חבל,

פשוט חבל,

עפר שורץ

פורסם

ברוך שליט

תעשה בבקשה בדק בית גם אצלך

או בקיצור "מי שלא עובד לא טועה."

בפעם האחרונה באמת

אם לא משלבים ידיים כ ו ל ם, לא יהיה פה ספורט מוטורי

תפיסתי?

בפעם המאה ,ספורטאים פעילים רק נוהגים.

מירוצי מכוניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...