Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כרגיל - את הביקורת על IRDA ישים בפורום מישהו לא מזוהה עם 2 הודעות קודמות לכל היותר.

ופנייה גלוייה לטל שביט:

האם העיתונאי המכובד פנה ל IRDA לקבל תגובה טרם קביעותיו הנחרצות? לא שידוע לי - אולי יאיר את עיננו - הרי הוא מקוראי וכותבי הפורום.

נהוג הרי כשמאשימים מישהו - לפנות לקבל תגובתו - טרם הפירסום - לאור הפירסום... האם טרח מר שביט לעשות כן? - אולי היית מגלה מר שביט כי אתה טועה - וגרוע מכך - מטעה!

האם אתה מעל משרד הספורט?

נניח, רק נניח כי ל IRDA טענות מוצדקות מול מר מלמד - ומשרד הספורט ימצא שטענות אלו צודקות - אז לא תקבל קביעת המשרד? האם אתה יודע מה הטענות? האם בדקת אותן? ואם יש בהן אמת?

מר שביט, קל להטיח טענות - קשה למחות אותן....

יפה שלמען הגילוי הנאות אתה מודה שאתה חבר בצוות המייעץ למשרד הספורט - בטח יושב הרבה גם עם יובל - אז את הצד שלו אני מניח ששמעת... אתה בטוח שאתה אובייקטיבי? אובייקטיביות היא הבסיס של עיתונאי (אחד העיקריים לפחות)?

למען גילוי נאות - אני חבר ועד IRDA - אבל דעותי בנושא הספורט המוטורי עיקביות עוד מלפני סיפור הפורשים - הם לא השתנו גם היום! אני מניח לציבור הקוראים לשפוט. בכותבך כתבה לא מאוזנת כזו - שמת יושרך המקצועי על הכף - לפחות בעיניי.

למען הסר ספק והפרחת השקרים (אי הדיוקים -אם תרצו בלשון מעודנת יותר) הכתובים בכתבה שצורפה לעיל:

1. עמותת IRDA לא ביקשה ואינה מבקשת הדחת היועץ יובל מלמד מתפקידו.

2. עמותת IRDA השעתה את יובל מלמד מפעילותו בעמותה עקב פעילות שביצע לכאורה נגד העמותה עוד בהיותו חבר בה וזאת לאחר ששמעה טענותיו של יובל. עניינו יובא לאסיפה הכללית של העמותה - שם גם יוכל לטעון טענותיו.

3. בעקבות השהייתו, והכעסים שיש והיו ליובל על העמותה ולעמותה על יובל "ואובדן האמון בין הצדדים" כדבריי יובל - נוצר מצב בעצם בו ליובל יש בעייה אמיתית להיות אובייקטיבי בעניינים הקשורים לעמותה - כמו גם המצב שהיה קורה לכל אדם אחר במקומו.

4. לאור האמור לעיל IRDA הציגה לרשות הספורט המוטורי את הסתייגותה באשר להתערבות יובל בנושאים הקשורים ל IRDA כגון ההתאחדות - נושאים שממילא יובל מלמד לא אמור לעסוק בהם במסגרת תפקידו כיועץ. IRDA ביקשה מהרשות לבחון ולוודא עניין זה - ולמרות זאת הודיעה IRDA רישמית ובכתב כי כל החלטה של מנהל מינהל הספורט ד"ר שפר תהיה מקובלת על IRDA - גם אם יקבע כי ההתאחדות תמסר לידיו של גורם אחר שאינו ראוי בעיניי IRDA.

מר שביט - אילו טרחת לשאול - היית מקבל תשובה זו ומבין - כי אם יחליט משרד הספורט להפסיק להסתייע בשירותי מר מלמד הוא יעשה זאת בגלל סיבותיו שלו (מוצדקות או לא, אני משאיר לך לקבוע - שהרי אתה מורם מעם זביי החוטם) ובשום פנים ואופן לא בגלל IRDA. האם יש עובדה אחת ש IRDA מסרה לרשות הספורט בעניין יובל מלמד שהיא איננה נכונה? - בוודאי לא תוכל להשיב - ואיך תדע? הרי לא פנית ל IRDA. העיקר להכפיש!

לי יותר מפריע שמי שאישר את הכתבה לפרסום - לא טרח לבדוק את הדברים.

אכן... עבודה עיתונאית במיטבה... או שמא עבודה בעיניים?

אלון חלווה

נ.ב.

כשראיתי אותך מנחה את אירוע סובארו במגרש באלטרנתיבי (סובארו - הספונסר הראשי של יובל מלמד נשוא כתבתך) - צרם לי הנושא במעט - שכן עיתונאי רכב אובייקטיבי - האם יכול להיות שיקשור עצמו ליבואן רכב באירוע כזה שכל תחליתו שיווקית? אבל, בלעתי את הדברים לעצמי - בכל זאת - אתה נתפסת בעיניי כמקצוען בתחום ותמיד ישנה האפשרות שהדברים נעשו בהתנדבות... חשבתי אז לעצמי "קטונתי מלבקר גדולים ממני" - כנראה שהפחתתי בערך עצמי לשווא או שמא הפרזתי בערכך.

אבל עכשיו כשאני רואה סנגוריה כל כך להוטה על יובל מלמד מבלי לבחון בכלל את הצד השני - מבלי טיפת אובייקטיביות אני לא יכול שלא לתהות לעצמי אם יש משהו מעבר, שפוגע באוביקטיביות שלך. (אולי חברות אישית?)

כדי שלא יהיה ספק - אני - לא מכוון למשהו אחר. אחרים? - ישפוט כל אחד בעצמו את העובדות.

אלון

נ.נ.ב

אם משהו בעובדות שמסרתי לעיל לא נכון - אתה מוזמן לתקן.

אם עשית טעות בתום לב (אני רוצה להאמין שזה המצב) - אתה גם מוזמן לתקן.

אלון

פורסם

פשוט לא להאמין.

חוצפה שאין כדוגמתה.

ועל זה נאמר שכרון הכוח.

רק מוכיח את שכתבתי מספר שרשורים לאחור.

הכתבה המסולפת, המופרכת וחסרת היסוד גובלת בהסטה,

ואני מקווה שינקטו צעדים לגבי עיתונאים משוחדי דעה,

שמוציאים דיבתם על ארגון הפועל לפי נורמות וכללי המנהל התקין.

טל. הגיע הזמן להחזיר את התיק.

אתה יכול לכתוב עד מחר, ולשרבט שטויות בלי סוף.

מה דעתך עכשיו על גילוי נאות?!

ואני חצוף...:roll:

שיהיה לך רק טוב.

פורסם

TShavit vbmenu_register("postmenu_1689105", true);

נהג שודים (> 1000 הודעות)

helmet_ranks_1s.gifhelmet_ranks_1s.gifhelmet_ranks_1s.gifhelmet_ranks_1s.gifhelmet_ranks_1s.gif

בעניין: חוק הספורט המוטורי

אני לא מעורב בתהליך עצמו. מפעם לפעם פונים אלי להתייעצות בתחום מקצועי כזה או אחר, ומפעם לפעם אני מנסה להתעדכן.

סוף ציטוט של טל שביט.

וההתייחסות שלי:

בשרשור לא מזמן כותב מר שביט את הדברים לעיל (מתעדכן מידי פעם...לפעמים מייעץ כשפונים אליו) - בכתבה כבר הוא "יודע מבפנים" והוא "משמש כיועץ"....

אולי תאיר את עיננו מי פונה אליך בבקשת עצות?

אני יכול לנחש? יובל מלמד אולי?

אלון

נ.ב.

אני יכול להמשיך ב"עבודת מחקר" אינטרנטית קטנה למצוא עוד ועוד - אבל אין טעם.

מול "תותח" כמוך, טל - אני מוותר! מראש נדונתי לכשלון.

טל - הפעם נכשלת - ובגדול!!! חבל!!!

לילה טוב,

אלון

פורסם

אני לא ממש מבין על מה אתם רבים? עוד אין ספורט מוטורי בארץ העיקר לריב על מי ינהל אותו כשיהיה.

תנסו לרכז את המאמצים במקום בריבים בינכם יותר בעזרה להקמה של הספורט.

אחרי שכבר יהיה אחד כזה תתחילו לריב מי ינהל.

2 נהגים ו5 עמותות שרבות מי יעשה להם תחרויות.

אגב סתם שאלה.. איזה פעולות "מבצעים נגד העמותה" שגורמות להשעייה?

to finish first first you have to finish

פורסם

טל בזמנו שאלתי את הבוס שלך מי אתה, אמר לי הבוס שלך שאתה איש ישר ואמין, טל בכתבה שלך הראת שאת לא אמין וממש לא ישר. ולא משנה שאני איש אירדא כל אחד שהיה יודע את האמת בקשר ליובל ולמעשיו היה מבין למה אירדא שלחה את המכתב. טל שאלה לי אליך אם אתה חותר תחת הנהלת האוטו מה היו עושים לך ??? מטיסים אותך לכל הרוחות תוך שניה ולא היה זכות בכלל לקשש. עכשיו הבינו כולם שאתה חברו הטוב של יובל ושאתה חשבת שברגע שתכניס את הכתבה הזו היא תעזור במשהו אז את טועה בגדול. שם הכתבה שלך היה צריך להיות במקום מקלות בגלגלים, מקל ב ת** שלך טל. וטל בפעם הבאה לפני שאתה מפרסם כתובות תבדוק את העובדות ופרסם אותן כמו שהן, תתבייש לך טל עיתון האוטו הוא עיתון מכובד ואתה הורדת אותו לריצפה ולא בגלל מה שפרסמת, בגלל שאף אחד לא טרח לבדוק אותך לפני פרסום הכתבה השקרית והעלובה הזו.

שבת שלום לכולם וכן אני כועס זלמן

פורסם

אלון, אתה יודע מה זה מזכיר לי...?

את מקרה שלי יחימיוביץ', שממש לפני שהצטרפה לפרץ

עשתה לו ראיון תומך ונלהב והשמיצה את כל מתנגדיו.

מעניין אותי אם מחר מר שביט הנכבד מצטרף לסוברו או הופך לסוג של יועץ משני לרשות?

או...שבעצם הוא כבר אחד כזה, לא?

פורסם
אני לא ממש מבין על מה אתם רבים? עוד אין ספורט מוטורי בארץ העיקר לריב על מי ינהל אותו כשיהיה.

תנסו לרכז את המאמצים במקום בריבים בינכם יותר בעזרה להקמה של הספורט.

אחרי שכבר יהיה אחד כזה תתחילו לריב מי ינהל.

2 נהגים ו5 עמותות שרבות מי יעשה להם תחרויות.

אגב סתם שאלה.. איזה פעולות "מבצעים נגד העמותה" שגורמות להשעייה?

יואב שלום,

בארץ יש ספורט מוטורי. יש כ 40 נהגים שהשקיעו בין עשרות למאות אלפי שקלים כ"א.

יש ספונסרים שמשקיעים עכשיו מאות אלפי שקלים - יש אנשי עסקים שבונים על רווחים עתידיים - מתכננים מסלולים ומגרשים וקורסים. ישנם מארגנים שבונים על רווחים מהתחום.

בתוך כל הקלחת הזו - הנהגים רוצים לשמור על כך שלא ינצלו אותם - על הדרך לכך יש מחלוקת! לשאלתך אילו פעולות מבצעים נגד העמותה שגורמות להשהייה - אני אתן דוגמאות:

1. בתור חבר בעמותה - לעודד פרישה של חברים ומעבר לעמותה אחרת או לגוף אחר.

2. לעודד את אותו גוף לגשת לרשות ולהציג עצמו כמייצג הספורטאים ובכך למנוע הקמת התאחדות - אין יותר גוף נהגים אחד - יש שניים והרשות לא יכולה להחליט.

3. לפנות לעמותות אחרות ולבקש למנוע מהנהגים שלהם להגיע לאירועים ומרוצים של IRDA.

4. להתערב בישיבות בהן דנים הצדדים על ההתאחדות ולהציג תמיד דעה המביאה לכך שמי שאמור להחליט יעקב את החלטתו ולא ייתן את ההתאחדות לידי הנהגים.

אלו רק דוגמאות.

אלו פעולות - שאם לא היינו מתייחסים אליהן - הן היו ממוטטות את העמותה.

הדברים נעשו אחרי שימוע. הם מועלים גם לאסיפה הכללית - בקיצור - מינהל תקין - ולא כמו שגורמים אינטרסנטים מנסים לצייר פה. אני אבקש אישור מועד IRDA להעלות פה את המכתב שהופנה לרשות - תוכל לראות בעצמך ולהחליט.

מה היה קורה אם 3 חברי גמלאים היו פורשים ומקימים סיעה וחוברים אולי לגאידמאק? הם עדיין היו מייצגים את המצביעים שלהם??? אהה.... זה קרה. גם בספורט המוטורי. אני רק מקווה שאצלנו זה קרה בגלל אגו או באמת דעות שונות ולא בגלל שיש איזה גאידמק שאנחנו לא יודעים עליו - כי זה הפחד האמיתי שלי.

7-8 פורשים אליהם הצטרף נהג או שניים (ביחד מהווים היום שליש או רבע מכלל הנהגים) גרמו לכך שלרשות יש סיבה לאמר היום - לא ניתן בינתיים התאחדות לאף אחד - יכול להיות שבצדק - אני חושב שלא.

מפה ועד ההתקפה חסרת השחר של מר שביט על IRDA - יש תהום פעורה.

מר שביט אולי עיתונאי רכב מכובד - אני אומר אולי, כי עדיין יתכן שהוא טעה/הוטעה, אבל - פה הוא חטא ובגדול!

אמרתי הוא מוזמן לתקן - הוא קרא פה את הדברים מאתמול - ונראה באיזה קו יבחר:

להגן על טעותו ולהמשיך בקו השיקרי הזה...

או אולי לתקן אותה.

אלון

נ.ב.

עוד דבר שמר שביט לא ידע הוא: ש IRDA בקשר עם הפורשים במטרה לפתור את הפלונטר הזה לטובת הנהגים עצמם ולא גורמים אחרים. יתרה מכך, יש ב IRDA מי שבקשר גם עם יובל מלמד - כדי לפתור גם את המצב שנוצר (הרבה באשמתו לתפיסתי) מולו. IRDA זימנה אסיפה כללית שלא מן המניין בין היתר לבקשת יובל מלמד ע"מ לפתור את כל המחלוקות שנוצרו.

אבל, כאמור, איך ידע מר שביט והוא עסוק בהשמצות במקום לשאול שאלות עיתונאיות? מותר לאדם למעוד - חשוב שידע לתקן טעויות שגורמות לאחרים נזק!

אלון

פורסם

שלום לכולם,

אני מופתע לחלוטין מדהדברים החד צדדיים המוצגים באופן "אובייקטיבי" לכאורה במאמרו של טל.

טל שביט, לצערי, כשל ובאופן נחרץ, באופן התבטאותו וחוסר יכולתו לראות או לפחות להראות את התמונה המלאה.

חבל שהעיתונות לא טרחה לקדם את הנושא או לעזור ואילו במקביל להשמיץ את אלו שכן פועלים ובהתנדבות.

טל אולי שכחת אבל יובל מקבל שכר בעבור עבודתו. אנחנו מתנדבים.

אישית, מוזר לי, טל, שבחרת לנקוט בעמדה זו, ולהכפיף את האינטרסים הפוליטיים לטובת "אובייקטיביות" עיתונאית לכאורה. אולי שוב זה היה הצורך למלא את העמוד ולא היה לך מידע איכותי אז בחרת ל"הצהיב" את הכתבה.

אני רואה לנכון להגיב במטבע דומה לדבריו באשר לתרבות העיתונאית של כתבי הרכב לכאורה במאבק בין עיתוני הרכב "הגה" ו"אוטו".

הסיכסוכים הקיימים מביאים אותנו לרמה נמוכה מאוד של כתבות העשירות בתמונות יפות אך מידע המבוסס על שותפות בין הכתבים ובין "ספקי הרכב או המידע" המובע לעיון הקוראים. כמובן שאין לפסול את ה"הנאות" הקשורות בדבר, שמקבלים כתבים ואני מדגיש כי ואין כוונתי לכל הכותבים במגזין "אוטו".

לטעמי מצב מביש שלא מכבד את כותביו ולכן לדעתי ראוי ונדרש כי רוב האנשים יבחנו לאמיתו של דבר את עיתון "הגה". ע"י כתיבה פשוטה, אמיתית וכנה שאינה "מתואמת", דואגים ליצירת בסיס מידע חיוני לכל חובב רכב, מקצועי ומתחיל כאחד, במחיר שווה לכל נפש בעיקר בהבט המנויים.

למען הגילוי הנאות, אני מנוי של "הגה" ו"הגה בשטח" כארבע שנים, ובכל פעם שאני מקבל לידי כתבות של אוטו אני מבין מדוע בחרתי כך.

נ.ב.

אני מחדש מנוי בחודש הבא.

בברכה,

ובהצלחה לעורכים ומנהלי מערכות הירחונים.

עפר שורץ

פורסם
אני רואה לנכון להגיב במטבע דומה לדבריו באשר לתרבות העיתונאית של כתבי הרכב לכאורה במאבק בין עיתוני הרכב "הגה" ו"אוטו".

הסיכסוכים הקיימים מביאים אותנו לרמה נמוכה מאוד של כתבות העשירות בתמונות יפות אך מידע המבוסס על שותפות בין הכתבים ובין "ספקי הרכב או המידע" המובע לעיון הקוראים. כמובן שאין לפסול את ה"הנאות" הקשורות בדבר, שמקבלים כתבים ואני מדגיש כי ואין כוונתי לכל הכותבים במגזין "אוטו".

לטעמי מצב מביש שלא מכבד את כותביו ולכן לדעתי ראוי ונדרש כי רוב האנשים יבחנו לאמיתו של דבר את עיתון "הגה". ע"י כתיבה פשוטה, אמיתית וכנה שאינה "מתואמת", דואגים ליצירת בסיס מידע חיוני לכל חובב רכב, מקצועי ומתחיל כאחד, במחיר שווה לכל נפש בעיקר בהבט המנויים.

למען הגילוי הנאות, אני מנוי של "הגה" ו"הגה בשטח" כארבע שנים, ובכל פעם שאני מקבל לידי כתבות של אוטו אני מבין מדוע בחרתי כך.

נ.ב.

אני מחדש מנוי בחודש הבא.

בברכה,

ובהצלחה לעורכים ומנהלי מערכות הירחונים.

עפר שורץ

אין לי כוונה להכנס לדיון בנושא שלשמו נפתח השרשור הזה. אם ירצה - יכנס טל"ש ויכתוב תגובה ראויה. מה שמפריע לי הוא (כמובן) ההשתלחות במגזין אוטו עצמו (וזאת מכיוון שאני עובד עבור המגזין). ולכן:

א. אני לא מכיר שום "מאבק" בין הגה לאוטו. להפך. בין המגזינים שוררת אחווה עיתונאית וקשרי ידידות טובים בין הכתבים משני הצדדים. ה"מאבק" היחיד מתרחש על ליבו (וכיסו) של הצרכן ולכן תמוה בעיני השימוש במילה "סכסוכים" לתיאור העניין.

ב. אינני מבין גם כיצד הסכסוכים, כדבריך, מביאים לרמה נמוכה מאוד של כתבות. ואם, נניח, היו עורכי שני המגזינים רבים ביניהם (מה שכלל לא נכון) - אז מדוע הגיוני בעיניך שהסכסוך הזה יגרום לאחד הצדדים לייצר כתבות ברמה נמוכה?

ג. את המשפט "אך מידע המבוסס על שותפות בין הכתבים ובין "ספקי הרכב או המידע" המובע לעיון הקוראים" אינני מבין כלל. האם אתה מתכוון לכך שהסכסוכים שלכאורה קיימים בין צד זה לאחר גורמים לאחד הצדדים ליצור שותפות בין הכתבים לבין היבואנים? (שמספקים את המכוניות). ומיהם אותם ספקי מידע עליהם אתה מדבר?

ד. אנא פרט - לאילו "הנאות" אתה מתכוון, שמקבלים כתבים באוטו לעומת כתבים בהגה, ואם כבר אתה מדגיש שלא מדובר בכל הכתבים - אז במי מדובר? (אני שואל פשוט כי זה לא יפה שהם מקבלים ואני לא :-P )

ה. מבלי לפגוע כהוא זה במגזין הגה (שגם אני מכיר חלק מכותביו אישית) - מדוע נראה לך שהכתיבה שם אמיתית וכנה יותר מבמגזין אוטו? האם אתה רומז/קובע שמגזין אוטו "מתאם" את הכתוב בכתבות ביחס לדרישות כלשהן של גורמים חיצוניים?

ו. האם אתה איש מכירות של מגזין הגה? אם לא - כדאי שתשקול קריירה בתחום. במיוחד אחרי המשפט "דואגים ליצירת בסיס מידע חיוני לכל חובב רכב, מקצועי ומתחיל כאחד, במחיר שווה לכל נפש בעיקר בהבט המנויים". כל הכבוד.

ז. לסיום, אנא ספר לי על כתבה של אוטו שגרמה לך לאמץ תובנות אלו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שבת שלום

אני מזמין את כולם להרגע קצת ולנשום אויר !!

רבותי , אני מאמין שקרה משהו שלא ברור ולא מובן לאור כתבתו של טל ב"אוטו".

אני מכיר את טל לא מעט זמן והוא די מוערך בתחום הספורט המוטורי ובכל הפוליטיקה שמסביב .

אני חייב להודות , כמו אחרים כאן , שמאוד הופתעתי לקרוא את בקורתו על IRDA הכה חד צדדית ואף מעליבה. אם היתה נכתבת בקרת דומה על ידי עיתונאי זוטר ,לא היינו מייחסים לזה חשיבות מיוחדת , אולם במקרה זה אין לנו אפשרות לעבור לסדר היום , כי טל נחשב כאדם מאוד מחושב , הגון וגם חבר לכמה חברים ב-IRDA והתקפה כזו ללא בדיקה יסודית - כמו יריה בגב של החברים שמרגישים נבגדים ובצדק !!

אני מציע להמתין לתגובה של טל (שבדרך כלל משיב לכל אחד ולעיניין) ובתקווה שיידע להסביר היטב את הסיבות לבקרת הלא מוצדקת שכתב .

אני קורא לכל החברים שהדיון ימשיך להתנהל בכבוד הדדי ולא להגרר לפרובוקציות של כותבים לא מזוהים וכדומה ....

מישל

פורסם

רוני שלום,

שמח על שנענת לכתוב ולהגיב.

תגובתך ממחישה בדיוק את התסכול והמוזרות הקיימת כרגע אצל חברי עמותת IRDA - כשקראו את דבריו של טל שביט.

כפי שאתה חש - כנראה גם חברי עמותת IRDA שפעלו, פועלים, ומנסים לקדם את הספורט מתוך אינטרסים של ספורטאים בלבד ולא כחברים של יבואני ציוד ספורט, מארגני אירועים או עסקנים אחרים.

טל כתב את דיעותיו האישיות (והָזְמָנִיוֹת להיום) - כאובייקיטיביות.

ללא מידע אמיתי - שהרי לא פנה לעמותת IRDA לבדוק אמיתית נכונות או תגובתם לנושא,ו ... כן. גם טל לא מכיר הכל !

כתיבת משפטים ארסיים ומרגיזים ללא כל ביסוס פשוט מוציאה אדם משלוותו.

זה בדיוק מה שטל עשה לצערי.

את אמינות אפשר להוכיח ולהתווכח עלייהם - בדיוק כמו הפעילות של עמותת IRDA, שבינתיים חבריה הם היחידים ששמו מכספם הפרטי להעברת החוק, המשיכו וקדמו את הפעילות בשנים האפורות, וגם כיום עושים מלכתם בהתנדבות.

אם לא היתי מספיק ברור, הרי שכתיבתי הייתה "צינית" ונועדה בדיוק בכדי להראות כיצד ניתן לכתוב דברים מבלי לדעת וליצור תגובת שרשרת מכוערת מרגיזה וצהובה.

לא הייתה לי כל כוונה לפגוע בכתבי עיתון "אוטו", ולכן גם ניסחתי דברי בזהירות.

אשמח אם אתה, ככתב, תוכל להביע זאת בכתבה אחרת.

פרקטית, ניתן גם לשלוח תגובה מסוגננת יותר, ומתאימה, למערכת עיתון "אוטו" בהנחה שתפורסם, אך איני יודע אם העורך שלכם יסכים להתמודדות מול טל שביט ....ולכן איני בטוח בהשקעה.

הפרסום החיצוני של טל בעיתון לכל המדינה, ושימוש בפלטפורמה זו לטובת ניגוח פוליטי לדעתי אינה ראויה, ואני בטוח כי טל יבוא חשבון עם עצמו בבא היום.

אישית, שוחחתי עם טל במספר הזדמנויות והוא לא נראה לי כאדם כ"כ חד צדדי, ולכן התפלאתי מאוד.

אני ממש לא מתכוון להיכנס לפירגון שהוא נתן - אני בעד לפרגן כמה שיותר גם לכאילו שלדעתי לא רואיים, אבל, מה שכתב על IRDA פשוט מזלזל ולא ראוי לקריאה של קוראים אובייקטיבים.

עפר שורץ

הדברים לגבי "אוטו" נכתבו באותה רמה שטל שביט כתב לגבי IRDA.

בברכת שבת שלום,

וכבוד רב.

עפר שורץ

פורסם

אה,

רוני,

שכחתי עוד משהו,

אני ממש לא עסוק בחיפוש קריירה - שלי מתוכננת לעוד מספר שנים ...:wink:,

אך לגבי שיווק ופרסום, אני מוכן לתת עיצות לכל אחד - ובחינם, כמו שאני פועל במסגרת IRDA.

לגבי הכתבות, אשמח להיפגש עימך ולשוחח לגבי הנושא,

תודה,

ולהתראות.

נ.ב.

אנחנו מחפשים עוד ספונסרים ....מעוניין ?

:lol: ..בצחוק, כן ?

שבת שלום,

פורסם

איזו הפתעה ואיזה נעליים

היה ברור שיום אחד משהו יתעורר ויביא את הדברים לפתח עמותת הנהגים

1. מי שפרש מעמותת הנהגים עשה זו בגלל שנמאס לו מכול התנהלות עמותת הנהגים.
  2. מחר יהיו עוד עמותות וכל זמן שאין התאחדות כול אחד יכול להגיש בקשה להיות התאחדות בתנאי שעומד בדרישות התקנות.
  3. מי שפעל למנוע את השתתפות הספורטאים במרוצים זו עמותת הנהגים.

ישר כוח טל שביט! האמת יוצאת לאור!

עמותת הנהגים "אירדא" העמותה היחדה שגורמת לספורט המוטורי לדרוך במקום ולא להתפתח, הרבה זמן לא כתבתי כי חשבתי שטעיתי לא, לא טעיתי!

פרשנויות מבוקר עד ערב!

ב.א.

חברי עמותת הנהגים "אירדא" תתחילו בירידות! אתם גם כך לא כותבים לעיניין.

פורסם

לא הייתה לי כל כוונה לפגוע בכתבי עיתון "אוטו", ולכן גם ניסחתי דברי בזהירות.

אשמח אם אתה, ככתב, תוכל להביע זאת בכתבה אחרת.

פרקטית, ניתן גם לשלוח תגובה מסוגננת יותר, ומתאימה, למערכת עיתון "אוטו" בהנחה שתפורסם, אך איני יודע אם העורך שלכם יסכים להתמודדות מול טל שביט ....ולכן איני בטוח בהשקעה.

עפר - כמו שאמרתי אני לא מתערב בנושא הספציפי עליו נפתח השרשור מכיוון שאינני מבין בו ועל כן אינני "לוקח צד". עם זאת - אני מאמין שאין זה נכון להתנגח במגזין עצמו רק בגלל שמשהו ספציפי בו עצבן אותך (משהו שנכתב, אגב, בתוך טור אישי חודשי של טל ועל כן, מן הסתם, מציג את דעותיו האישיות ולאו בהכרח את דעתו הקולקטיבית של המגזין - אם למגזין בכלל הייתה דעה בנושא הזה).

אני לא חושב שניסחת את דבריך בזהירות - עובדה שעלו אצלי הרבה שאלות קונקרטיות בנוגע לדברים שלך. אם רק היית כותב "מגזין אוטו לטעמי פחות טוב ממגזין הגה", ניחא. אבל האשמת את המגזין בדברים מאוד ספציפיים שהם בבחינת שקר גמור, וזה מה שהפריע לי.

אגב - אתה יותר ממוזמן לשלוח תגובה מתאימה ועניינית למגזין ואני די משוכנע שהיא תפורסם במגבלות המקום. אם תרצה, אוכל לברר עבורך אצל העורך באם מדור המכתבים למערכת פנוי מבחינת מקום, ואם כן תוכל לשבת ולכתוב בידיעה שמכתבך אכן יתפרסם.

ושוב - האם יש לך תשובות ענייניות בנוגע לשאלות שעלו בתגובה הקודמת שלי?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...