Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן שירשור הזוי.

אם הוא היה כותב משהו כזה עלי, הייתי מנסה להפנים ולהבין לפני שהייתי רץ החוצה לבכות לחברים ...

בברכה

ניב

ניב

כל שכתבת 100% נכון וגם אני מסכים עם כל מילה , אבל :על המשפט האחרון (המצוטט) לא הייתי רוצה לעורר שוב את האמוציות ואענה לך במשפט חז'ל ידוע - "אל תדון את חברך עד שלא תגיע למקומו" !!

מישל

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני פעלתי המון במיסגרת IDRO בעיקר מאחורי הקלעים בנושאים טכניים כמו אירגון המרוץ ,תירגום ויישום התקנות ויבוא ציוד המדידה היקר לארץ ביחד עם Eריק מכספנו האישי, מיותר לציין שהציוד באמת מעלה אבק .

IDRO התחילה במגמה סופר חברית למען מכנה משותף, בשפה הכי פשוטה רצינו למסד את ענף הדראג, להוציא את המרוצים הלא חוקיים מהכבישים ולתת קול לספורט העממי שהוא אחד אם לא הכי פופלארים בעולם כבר משנות ה 50.

כאשר פעלנו לבדנו כגוף עצמאי השגנו רבות, תקנות אירגון מרוץ\הפניג מוטרי בשיתוף ערית ערד , נסיון לאיחוד והכשרת נהגים והכרה בענף דראג בארץ.

IDRO נפלה ביום התחילו ה"פולטיקאים" שעוסקים ב"קידום" הספורט המוטרי בארץ להבין את הפוטצייל והכוח שיש במספר כזה גדול של חברי עמותה פוטנציאלים והכניסו ויברציות לא טובות לעמותה, כאשר מובלי העמותה וחבריה אינם פולטקאים מנוסים אלה רק אנשים פשוטים בעלי מטרה משותפת, העמותה פשוט קרסה לה.

IDRO לא נפלה בגלל חוסר יכולת או בגלל חוסר רצון ו סיכסוכים פנמיים היא נפלה בגלל אותם עסקנים שהחליטו לשחק משוך בחבל כאשר IDRO באמצע

גם בסבב השני המאמצים של גיא מילוא וליאור ברוך לא הועילו בגלל שכל "התאחדות" משכה לצד שלה..

בגדול אני לא חושב שלמישהו מאנשי IDRO המקוריים יש חשק או טעם או עניין בכלל לקדם את הספורט

בנימה אישית אני חושב שזה מזוכיזים לשמו, ביזבוז של זמן ואנרגיה וכסף מול בירקורטיה ממשלתית ויותר גרוע מול עסקניי הענף.

עדיף להתחרות ברחוב או בשדה נטוש...

נ.ב אחרון וזהו.. הציוד למכירה למי שמועניין בפרטים ה"פ

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

במסגרת היות השרשור הזוי, להלן הזיה אחת משעשעת (או עצובה): מצורף ציטוט של דני לוי מלפני שלוש שנים, בנושא אשקלון (השארתי רק את החלקים המעניינים, ההדגשה לא במקור):

...התחלתי לנהוג את הויזה ב-1989 ...ב1990 ....המועדון פוצל וחלק מהחברים הקימו מועדון חדש מסלולים שמו, אלה היו ימי שירת הברבור של המועדון המוטורי הישראלי.

כולי תקוה ואני נלחם על כך היום, שנפיק לקחים מאותם טעויות שהביאו לקליקות ולהרס האחדות במועדון, היום זה קל יותר כי בגרנו הבנו וראינו גם איך מתמודדים בעולם נגד תופעות כאלה,בקיצור אופטימים אין ברירה... שבוע טוב לכולם והחזיקו אצבעות לועדת הכלכלה מחר בירושלים.

רבותי ההיסטוריה חוזרת.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

ולכן אני כל כך כועס על הפורשים! אין כזה דבר לפרוש. - משנים דברים מבפנים. בייחוד במקום דמוקרטי. הפסדת בבחירות? לא קיבלו את דעתך? קבל את החלטת הרוב!

אילו היינו דיקטטורה - זה משהו אחר.... אז הייתי מבין פרישה.

הדוגמא הטובה ביותר לכך בעיניי היא - דני לוי. דני לוי שגם ממני חטף ביקורות קשות בשעתו - לא עזב - יושב בשקט כבר שנתיים ומקבל את החלטות העמותה גם כשהן לא לרוחו. היות ואני היום בועד - אני יודע את זה ממקור ראשון.

אבל הכל כבר היסטוריה ישנה.

אני רק מקווה שכשתקום ההתאחדות (ואין ספק שתהייה בהתחלה התאחדות ראלי אחת והיא תכלול את כולם) - לא יהיה מי ששוב יפרוש ויחליט על התאחדות מתחרה.

אלון

פורסם

בעקבות ההודעה של אלון מעלי, למען הסר ספק, אני הבאתי את זה פשוט כי נתקלתי במקרה בשרשור הישן וזו נראתה לי אנקדותה משעשעת, אני לא בקיא בסכסוכים הנ"ל ואין לי צד או דעה בעניין. מצידי תאכלו אחד את השני.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

כמו שנראה לא אוכלים אחד את השני.... אלא מקיאים.......

רק מי שעושה לא טוב ..... טועה......

פורסם

חבל שאתם לא יכולים לראות או לשמוע שיחה שלי עם יובל מלמד או גבי סרוגו - לא הייתם מבינים על מה הויכוח בכלל.

האמת - לפעמים גם אני לא מבין.

אבל אני מדגיש -

שנאה - אין! כעס יש... - אני עדיין בטוח שזה יפתר מהר יותר משכולם חושבים (רמז)...

ואני יודע על מה אני מדבר!

אלון

פורסם
מועדוני פיג'ו ,ו - STI הוזמנו לשבת בכפיפה אחת עם עמותת נהגי המירוצים,בפועל איני יודע מה ההמשך (אינני פעיל כיום ). ושוב ,

דני לוי

ושני המועדונים יושבים מאחוריכם וממתינים :oops:

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

כמעט מאז שהוקמה IRDA כל שרשור פה בפורום מלא בהתנצחויות, ויכוחים, משחקי כוחות ופרישות

אין לי קשר ואני לא חלק מהעמותה (למרות שפעם עבדתי מולה, וגם זה לא הלך טוב) אבל באמת, כשלאנשים יש את אותו אינטרס לא הגיוני שדברים יזוזו יותר חלק?

לא יודע עד כמה טל שביט צודק בטור שלו אבל באמת, כמו שזה נראה מהצד, ורק מהצד, נראה כאילו חלק מהמטרות של IRDA זה להוציא רפש החוצה ולא לקדם את הספורט.

פורסם
כמעט מאז שהוקמה IRDA כל שרשור פה בפורום מלא בהתנצחויות, ויכוחים, משחקי כוחות ופרישות

אין לי קשר ואני לא חלק מהעמותה (למרות שפעם עבדתי מולה, וגם זה לא הלך טוב) אבל באמת, כשלאנשים יש את אותו אינטרס לא הגיוני שדברים יזוזו יותר חלק?

לא יודע עד כמה טל שביט צודק בטור שלו אבל באמת, כמו שזה נראה מהצד, ורק מהצד, נראה כאילו חלק מהמטרות של IRDA זה להוציא רפש החוצה ולא לקדם את הספורט.

v6,

באמת שנמאס שכל מי שלמד עברית ולהקליד משהו במחשב יאמר משהו בגנות עמותת

נהגי המרוצים.

חלאס. באמת נמאס. ישנם כאלה שחושבים להפוך את IRDA לסוג של שק חבטות,

נו באמת. תהיו רציניים.

טל שביט חטא לאמת בגדול, וחטא לעבודתו כעיתונאי, מקום בו לא אימת את העובדות

הלא נכונות שבידיו.

לא יודע איך זה נראה מהצד, ובשלב זה אין משמעות לאיך שזה נראה.

נכון זה מאוד מפריע להתנהלות אבל זה לא העיקר.

בניגוד לגופים אחרים הפועלים בנוף הספורט המוטורי המקומי, כמו גם בניגוד לאנשים

בעלי אינטרסים ששמים עצמם לפני הכל, IRDA פועלת למען ספורטאיה וחבריה.

אם תפקח עיניך ותסתכל, תיווכח כי לולא IRDA הספורטאים מזמן היו שקועים בבוץ

שאי אפשר היה לצאת ממנו.

נכון, שהפעולות הללו, לטובת הספורטאים, יוצרות מחלוקות עם מי שמעוניין בדברים אחרים,

אם לקדם את טובתו האישית או משהו דומה, ועל זה בעצם כל המחלוקות סבות.

אתה יכול לאמר על IRDA הכל, גם טל שביט אגב, אבל דבר אחד אתה לא יכול לקחת

מהעמותה - כל מה שמוביל אותה הוא טובת הספורטאים והם בלבד.

אני אומר זאת בכל הזדמנות,אומר זאת גם עכשיו. הדלת פתוחה תמיד לסגור את כל המחלוקות.

הלוואי וזה היה תלוי רק ב- IRDA.

נ.ב.

כאחד שמצהיר כי עבד עם העמותה בעבר אשמח לדעת למי אני מגיב.

ניר לביא

פורסם

אם הוא אכן עבד בעבר מול העמותה - סביר שזה היה מול הפורשים, לא? גבי היה היו"ר....

אז הביקורת שלו על IRDA או על הפורשים? לא הבנתי...

עוד אנונימי....

בא לי לנעול את השרשור...

אח"כ יגידו שאני מצנזר - אז נשאיר פתוח - מי שנהנה מזה שימשיך!

אלון

פורסם

אנונימי? קוראים לי ליאור ואני מנס ציונה, עבדתי מול IRDA בימים הראשונים שהוקמה כמתרגם ספרות.

לא מעוניין לפרט מה היה שם ולמה. בעיקר בגלל שאולי כרגע הנפשות הפועלות אינן אלו שעבדו מולי.

לא יודע איך זה נראה מהצד, ובשלב זה אין משמעות לאיך שזה נראה.

טעות. יש לזה המון משמעות לאיך שזה נראה. אני עזרתי בעיקר בגלל שרציתי לראות התקדמות בנושא. אין מצב שהייתי נוגע בזה עכשיו.

אז היתה מין תחושה שהנה דברים הולכים להשתנות. כנראה שהייתי סתם ילד תמים.

אל תשכח שגם האנשים שיותר משפיעים על הספורט המוטורי ממך רואים את זה מהצד.

אין לי שום אינטרס בכל הסיפור הזה, ואני חושב שאולי זאת הפעם הראשונה בכלל שאני זורק איזו תגובה בפורום ספורט מוטורי, אני גם לא מכיר את טל"ש יותר מאשר עיתונאי טוב וותיק אבל באמת אחרי שנתיים של עבודה צריך להסתכל מסביב ולהגיד אם אתם מרוצים.... (אולי כן, אני לא יודע).

אגב, אתה יודע מה זה מזכיר לי...? דווקא בתקופה כזאת....?

אחרי כל בחירות אתה חושב - הנה אולי הפעם, אולי עכשיו תקום ממשלה, תטפל בזה, תטפל בהוא, תשים סוף לאלה, יהיה קצת יותר קל לחיות פה. לאט לאט אתה רואה את ההסתבכויות, את השחיתויות והקומבינות עד שמגיע הרגע שבו אתה מבין שכבר אין לזה סיכוי....

איזה תמימים היינו.

פורסם

אגב, אתה יודע מה זה מזכיר לי...? דווקא בתקופה כזאת....?

אחרי כל בחירות אתה חושב - הנה אולי הפעם, אולי עכשיו תקום ממשלה, תטפל בזה, תטפל בהוא, תשים סוף לאלה, יהיה קצת יותר קל לחיות פה. לאט לאט אתה רואה את ההסתבכויות, את השחיתויות והקומבינות עד שמגיע הרגע שבו אתה מבין שכבר אין לזה סיכוי....

איזה תמימים היינו.

להבדיל אלף אלפי הבדלות ממשלת ישראל, שמבזה את עצמה חדשות לבקרים בשחיתויות

והסתבכויות לאין שעור, אתה לא יכול לומר דבר וחצי דבר על העמותה כאילו היא פועלת

באינטרסים סמויים הנוגדים את טובת הספורט או באינטרסים כלכליים.

אמרנו לא פעם, שכל הרעיון להיות מוכר כהתאחדות, הוא להשאיר את הכוח בידי הספורטאים.

גם לכל מתנגדינו אמרנו זאת, ואף התחייבנו לשריין מקומות לנציגי כל הענפים כשווים מול שווים,

בלי קשר לכמות/איכות. כל המטרה הייתה (ועודנה) התאחדות רחבה לספורטאים, לרבות ספורטאי

הדראג,והספורטאים החברים בעמותות STI ו-PSI. לשמחתנו, מועדונים אלה מביעים תמיכה

בדרך זו - ואנו מלאי הערכה בשל כך.

יותר מזה אומר לך, אפילו רתמנו את עמותת הכידונאים...ולא ניכנס למה זה לא צלח, רק אומר לך

שלא בגלל IRDA ולא בגלל הכידונאים ולא בגלל הדראג/STI/PSI.

משום מה, איפשהו בדרך, קמו אנשים שלא ראו איתנו עין בעין את המטרה הזו.

המצחיק הוא, שטל שביט קורא בכתבה להתאחדות רחבה של ספורטאים...

הלוא זה מה שאנו רוצים ופועלים לקראתו לאורך כל הדרך.... ואנחנו בסוף אשמים :roll:.

כל זה לא משנה. IRDA תמשיך לפעול לטובת הספורטאים כולם.

בשורה התחתונה, לא IRDA מעכבת את כתיבת התקנות, ובטח לא את היכולת

של הרשות להכריז על התאחדות. אני פשוט מתקשה להבין איך מאשימים את העמותה

כי היא יוצרת את העיכובים הללו.

מה שמפליא אותי הוא שממשיכים לכתוב על זה כל שני וחמישי. יש טענות תפנו אותן לרשות.

אם אני לא טועה הראלי רייד כבר קיבלו הכרה כך גם הכידונאים...או לפחות היו אמורים לקבל.

הרשות מעצם היותה כזו יכולה לפעול במסגרת החוק (ולא מתכוון לחוק הספורט המוטורי)

ולהוציא אל הפועל אירועים מוטוריים.

ולמרות הכל, איני בא בטענות אל הרשות. אני יודע שיוסי ניסן עובד מבוקר עד לילה לטובת

הספורט ומערימים עליו קשיים כאלה שאפילו לא תוכל לתאר. אני משוכנע שכך גם יובל מלמד.

אז זה ייקח עוד חודש. עוד חודשיים. עוד חצי שנה. חיכינו 25 שנה נחכה עוד קצת.

העיקר שזה יתבצע בצורה הנכונה והטהורה ביותר לטובת הספורטאים.

ניר לביא

פורסם

שאלה רצינית למר מיקי יוחאי!

מה הטעם או לחילופין הסיבה שאתה מחמם אוירה (שהיא בלאו הכי מתוחה שיש) באותה הצגת הכתבה בפורום הג'פולוג?

מה אתה חושב שהרווחת מכך?

ישנה פעילות היום שקטה מאחורי הקלעים לנסות לאחד שורות, לבלוע גלולה מרה ולהמשיך הלאה,אפילו אני מנסה להתגבר על משקעי עבר נגד "חבריך".

אז מה הטעם? מה זה עוזר לך ולחברך בקבוצת סוברו?

דני לוי

מירוצי מכוניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...