Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SUNDOWN 1000D כמה שאלות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע טוב מאוד משה כתבתי, ומה רשמתה.

אני לא השוותי את BTL ל-IDMAX, אם אתה אולי התכוונתה לזה.

בדבר של 300$, לא חשב שהתכוונתה להיפניקס, מגברים "שיודעים" :-D

לגבי כול הנתונים של 12V, ו-13.80V שבהם מגבר SUNDOWN 1000D מספק , איפו זה רשום, ומי בדק את זה???

ולא דיברתי על פיזור חום, אם בעיה הייתה רק בזה, אז הייו פותרים אותה בצורה אחרת, יותר פשוטה.

אני מדבר על רכיבים בתוך המגבר, שזה קבלים, תרנזיסטורים, סלילים, פלטה, הלחמה....

על איכות של כול אחד מהם, ועל כל ביחד. עד כמה זה מבטיח עבודה לאורך הזמן, ומה תוצעות?

לגבי לאמפרטרג'ים, לא דיברתי איתך על 100A קבוע, הצריכה של מערכת ביקער זה בבאסים, וכשה יש צריכה כזות זה רק לשנייות קטנות ,וגם פחות, שזה זמני ביותר ולא קבוע, משה כן אלטרנטור שלך נותן 50-60 אמפיר קבועה, וזה לא אומר שכול משה הוא נותן מערכת מקבלת את זה. אפשרי לעשות חישוב, כמה מערכת צריכה חשמל בשעה, וכמה אלטרנטור שלך נותן בשעה. ולא כול מערכת דורשת 60A בשעה, היא יכולה לדרוש בפיקים (במה שאני התכוונתי) יותר מ-100A בקלות, ומי כן נגזרים את עוצמה של מקבלי זרם.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם תרצו תזכירו לי באחד המפגשים הקרובים , יש לי מכשיר שמראה בדיוק כמה אמפר המערכת צורכת .

כך תראו בדיוק כמה אמפר בפועל המערכת אוכלת בקטעים רגילים וכמה הפיקים .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני לא מדבר על מולטימטר סטנדרטי ובכל מקרה מה שמעניין אותנו זה לא כמה אמפר נמשך בשעה אלה כמה נמשך ברגע נתון ואת זה אפשר לראות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

xxxagxxx,בחיים אל תשווה id max ל btl :lol::lol:

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

• תוכן חדש...