Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SUNDOWN 1000D כמה שאלות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

FIQ-2000????

אני לא הייתי אומר שהוא פותח אותו, זה לא נקרה נפתך, הוא עובד, נותן לחץ אוויר של 15' ו...לא מנגן, זה משה אני אוהב.

עוד פעם, אפשר לקנות גם ב-2000 חדש עם אחריות ויהיה רשום שהוא פורק 5000 RMS ב-0.5 HOM.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

FI BTL. יש הבדל "קטן" בינהם. זה אח של גיא( שומאכר) מדבר ואתה בטוח לא ישבת אצלי

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אדגר, נראה לי שפספסת את העובדה שהסאנדאון מוצהר ב 12V.

ההספקים שלו הם בסביבות ה 500 - 700- 1200 בהתנגדויות המתאימות ב 13.8 וולט.

אם תשים לב, ההצהרות של הסאונדסטרים הם לא בדיוק מה שאפשר לקרוא להם נצילות, 800 ב 2 אום ו 1000 ב 1 אום?

א. המגבר הזה מאבד חצי מהנצילות שלו במעבר מ 2 ל 1 אום.

ב. יש לו הגבלת הספק, שמגבילה את המגבר ל 1000~ אראמאס. , למה? השקעה מינימלית ברכיבים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו, אין לי זמן להתכתב בשרשור הזה כי שבוע, מה אני יכול להסביר לך אם יש לך את מגבר הזה, ובטוח שאתה לא תלכלך עלב, זה אחד.

שנית, אתם תחליתו כמה הוא נותן ב-4 הום, 450 או 500, עוד שרשור אחד זה יהיה 700. מה יש להשוות המגברים בלי השווה בפועל.

כך ניתן להשוות רק דרך רכיבי שנמצים בתוך במגבר. תראה תמונות, או בדרך אחרת תוכל לדעת איזה רכיבים וכמה ולמה...

ולהשוות שני מותגים אין סיכוי לסאונדובן, למה, כי חברה בכושי יודעת לייצר מגברים, ולהשוות אותה לחברה שקיימת כי יותר מ-20 שנה בשוק, ופונה לכול סוגי ורמות לקוחות....

ואתה מדבר על רכיבים. שאלתי לפני, אך ועם מה מגביר מגבר שאתה מדבר עלב, אם 500,700,1200 אם התנגדות לא יורדת פחות מפי שתים??? והוא מגביר יותר מפי 2 ומעלה, אך???? (כי לפני זה היה פי 3 ומעלה, עכשב קצת ירד)

פורסם

אדגר, בניגוד לסאונדסטרים, שעובדת כבר 20 שנה, ופה ושם מרשה לעצמה לקצץ פינות [או לקצץ ברכיבים]

סאנדאון היא חברה שכמעט כל חצי משדרגת את המגברים, רכיבים טובים יותר, פיזור חום טוב יותר, בניגוד לחברות וותיקות, שכבר יושבות על כריות, ואומרות "יאללה, זה היה טוב לפני 10 שנים, זה יחזיק עוד כמה"

סלח לי, אבל לא הבנתי את השורה האחרונה שלך.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

רצית על הנייר אז הינה:

המגבר שלך נותן 500 ב4 אום 800 ב2 אום ו1000 ב1 אום ב13.8v

הסאנדאון נותן 300, 600 ו1000 ב12v

במכת באס חזקה אצל 99% מהאנשים הוולטז באוטו יורד ל12 ואולי פחות(הספקים שבין 600 ל1000 rms)

כך שהנתונים של סאונסטרים לא חשובים בכלל זה מה שאלי התכוון. ה800 rms של המגבר שלך ב2 אום יהיו ב12v שווים או אפילו פחות מה600rms שהסאנדאון מוציא ב2 אום.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני יכול להגיד שבתור אחד שהיה לו את הסאונדסטרים הייתי מאוכזב ממנו מאוד הוא היה די חלש ועבדתי איתו ב2 אום הגיין אצלי היה עד הסוף ועדין היה חסר לי עומצה בהתחלה חשבתי שזה הסאב אבל אחרי שהחלפתי מונו היה הבדל של שמים וארץ ושניהם עבדו על אותו סאב.

IBIZA 20vt

פורסם
רצית על הנייר אז הינה:

המגבר שלך נותן 500 ב4 אום 800 ב2 אום ו1000 ב1 אום ב13.8v

הסאנדאון נותן 300, 600 ו1000 ב12v

.

שומאכר, אם מתח שלך יורד לפחות מ-12 יש לך בעיה, זה לא אמור להייות כך, לא טוב למערכת חשמל של רכב....

בדיוק, מורדים התנגדות לפי שנים, והוא מעלה ספק פי 3 ומעלה, יש לזה הסבר???

tzahi85, אני לא יודע איזה מגבר הייה לך, איפו קניתה, ומה פרתים, ולמה וכמה...????.

אצלי הגיין פחות מחצי, והוא מגביר סאב היותר חזק משלך ב-1 HOM מספיק טוב, כך שמגבר מעביר יותר מ-100 אמפיר.

לפני עבדתי עם ATLAS (ב-1 900 RMS), היה עובד פצצה, נפתח כמו שצריך.

וגם נסינו עם גיין על 25% את L7 של קיקר, ב-2 HOM, סאב היה ב"שוק", בן אדם שהגביר אותו עם HIFONICS (לא זוכר איזה דגם, הוא הייה מספק לו יותר מ-800 ב-2 HOM) הוא לא המין שסאב שלו עובד כך.

פורסם

אדגר בוא נסכם ככה

אני מוכן לשים את הסאב שלי על 4 אום(400 rms) ושלך יהיה על 1 אום אצלך(1000rms) ואני מבטיח לך שאצלי ישמעו לפחות חזק כמו אצלך אם לא יותר.

שיהיה לך זמן נערוך ניסוי קטן..:lol:

ZOOM-ZOOM

פורסם

tzahi85, אני לא יודע איזה מגבר הייה לך, איפו קניתה, ומה פרתים, ולמה וכמה...????

שבוע שלם מדברים פה על מגבר ואתה לא יודע לאיזה מגבר אני מתכוון אז בשביל להזכיר לך היה לי את אותו המונו כמו שיש לך עכשיו. אתה אומר שאתה מגבר איתו סאב יותר חזק משלי אבל אני עבדתי אם שלי ב2 אום והייתי ממש מאוכזב!

לא סתם מכרתי אותו אחרי חודשיים.

כיום אם אני יתלבט בין המונו שהיה לי לסאנדאון ללא ספק שאני יקח את הסאנדאון בלי לחשוב פעמים,תגיד חברה אם מוניטין של 100 שנה תגיד מה שאתה רוצה במבחן התוצאה המגבר שלהם איכזב!

IBIZA 20vt

פורסם
שומאכר, אם מתח שלך יורד לפחות מ-12 יש לך בעיה, זה לא אמור להייות כך, לא טוב למערכת חשמל של רכב....

בדיוק, מורדים התנגדות לפי שנים, והוא מעלה ספק פי 3 ומעלה, יש לזה הסבר???

tzahi85, אני לא יודע איזה מגבר הייה לך, איפו קניתה, ומה פרתים, ולמה וכמה...????.

אצלי הגיין פחות מחצי, והוא מגביר סאב היותר חזק משלך ב-1 HOM מספיק טוב, כך שמגבר מעביר יותר מ-100 אמפיר.

לפני עבדתי עם ATLAS (ב-1 900 RMS), היה עובד פצצה, נפתח כמו שצריך.

וגם נסינו עם גיין על 25% את L7 של קיקר, ב-2 HOM, סאב היה ב"שוק", בן אדם שהגביר אותו עם HIFONICS (לא זוכר איזה דגם, הוא הייה מספק לו יותר מ-800 ב-2 HOM) הוא לא המין שסאב שלו עובד כך.

ידידי,

הIDMAX ממש לא יותר חזק מהBTL , ובטח ובטח שהמגבר שלך לא צורך 100 אמפר, גם אם היה לך אלטרנטור של סוואנה, עדיין לא היית מגיע לתצרוכת של 100 אמפר.

בכל מקרה, הדיון הזה נמרח והגיע לנושאים לא קשורים.

הSUNDOWN מגברים מצויינים, הם פשוטים, חזקים מאוד, יעילים בתצרוכת,במידות נורמליות של גודל והכי חשוב במחיר סביר.

אם כל הכבוד לחברות כמו סאונדסטרים שקיימות לא מעט שנים בתחום, כמו רוקפורד ודומיו, מדובר על מגברים בזבזנים באמפרז' והם נמכרים היום רק בגלל המוניטין שנצבט לזכותם עם השנים, הם היום מייצרים מגברי מיין-סטרים בינוניים שסה"כ מספקים את הסחורה.

השאלה היא, מה לגבי המחיר.

כבר לא מדובר על מגברי SOLID STATE תוצרת ארה"ב אלא מגברים סיניים עם לוגו בעל מוניטין.

בדיוק כמו PPI ו אוריון וJL ועוד חברות גדולות אחרות.

גם היפוניקס שלא תטעה אדגר, היא חברה ענקית וותיקה מאוד בתחומה שמציע מגברים זולים,פשוטים וחזקים ונותנים תחרות יפה מאוד, גם אם ההספקים שלהם מעט מנופחים או מוצהרים ב14.4V שכמעט לא קיים באף רכב בעל מערכת חשמל סטנדרטית, עדיין קשה יהיה למצוא מגברים שיודעים לתת 1000-1500 וואט RMS בפחות מ300 דולר.

under construction..

פורסם

לא אמרתי שIDMAX יותר חזק מBTL. זהת בעיה שקורים לא מהתחלת השרשור :wink:.

לגבי צריכה, למה לא יכול לייות?

ולא אמרתי שSUNDOWN מגברים לא טובים, בסה"כ הם בסדר. אם יש לך נסיון עם שני המגברים אז תרכיב אולי כמה שורות מה הבדל במגברים לפי הרכיבים בתוך?, ועם מה ניתן להגביר ולהגיע ל-1200RMS בהמגבר של SUNDOWN 1000D כמו שאמרו לפני?, או עם איזה מדע בדיוק חישבו שירידה בהתנגדות ביחידה אחד מגבר מספק יותר מפי שנים?, אולי יש נוסחאות אחרות שאני מכיר?

לגבי מחירים, אתה אומר שמגבר כזה כמו SUNDOWN עולים פחות מ300 דולר, יפה, ומה רווח כן לחברה שמייצרת?, מה הם עבדים בלי כסף?, או שמייצרים אותם בסין? מה ענין כן?

אם כך יכול להיות כמה אפשרויות:

1.חברה עובדת חינם

2.רכיבים על הפנים (אולי רק בתחילת הדרך הם טובים, ועם השנים הם מתיבשים ונשחקים, כי לקבלים וסכמית יש אופי להתיבש, במיוחד בארץ :-D)

3.הם מייוצרים בסין (באר"ב אנשים לא עובדים סתם במינימום, במיוחד לא בחברה קטנה ומצומצמת)

4.איפו רווח כן???

לפני זה איתמר אמר שהם עבודת יד???(יד סינית?)

באיזה מאמר הוא קרה את זה???

אדגר בוא נסכם ככה

אני מוכן לשים את הסאב שלי על 4 אום(400 rms) ושלך יהיה על 1 אום אצלך(1000rms) ואני מבטיח לך שאצלי ישמעו לפחות חזק כמו אצלך אם לא יותר.

שיהיה לך זמן נערוך ניסוי קטן..:lol:

אני בניתי מערכת שלי לא לתחרות, ולא בוודעות לתחרות של SPL, +השווה של 12 ל-15 זה לא השווה.

שבוע שלם מדברים פה על מגבר ואתה לא יודע לאיזה מגבר אני מתכוון אז בשביל להזכיר לך היה לי את אותו המונו כמו שיש לך עכשיו. אתה אומר שאתה מגבר איתו סאב יותר חזק משלי אבל אני עבדתי אם שלי ב2 אום והייתי ממש מאוכזב!

לא סתם מכרתי אותו אחרי חודשיים.

כיום אם אני יתלבט בין המונו שהיה לי לסאנדאון ללא ספק שאני יקח את הסאנדאון בלי לחשוב פעמים,תגיד חברה אם מוניטין של 100 שנה תגיד מה שאתה רוצה במבחן התוצאה המגבר שלהם איכזב!

אז תקרה טוב יותר משה כתבתי. היום מייצרים כול מיני זיופים בסין, לזה התקוונתי.

פורסם

אדגר,

תקרא שוב את ההודעה שלי, עשית סלט "ארומה" מכל מה שכתבתי.

1.אני תמיד קורא את כל התרד' לפני שאני מגיב.

2. מגברים מתחת ל300$ = דיברתי בכלל על היפוניקס.

3. באף מגבר של סאן-דאון אודיו אין יותר מהכפלה בעוצמה בגלל ירידה בעכבה- רק המעבר מ4 אוהם ל2 אוהם (שהוא הכי קל מבחינת המגבר) יוצר הכפלה בעוצמה.

המגברים הללו מוצהרים ב12V, לכן אם ברכבך יש לפחות 13.8V אתה תקבל הספק גבוה מעל המוצהר.

שלא נדבר על העובדה שהם מסוגלים לקבל גם יותר מ14.4V ובכך להעלות את ההספק.

בנוסף, המגברים הללו יכולים לקבל סיגנל גבוה בכוונה, כי כך משתמשים בתחרויות.

ועם זאת, המגברים הללו הם מאוד יעילים = פיזור החום שלהם הוא מצויין, והאמפרז' לא מתבזבז על פיזור החום.

יעילות של מגבר= כמה אמפרז' המגבר צורך כדי להגיע להספקים המוצהרים שלו,בנוסף משקללים גם את כמות האנרגיה המתבזבזת על פיזור החום של המגבר.

בגלל זה מגברים טובים יותר עם רכיבים טובים(כמו סאנקן,JRC,BB וכו') ותכנון נכון של המגבר יביאו לתוצאה של יעילות גבוהה יותר של המגבר.

תבין, אם יש לי ביד מגבר של רוקפורד שיודע לתת 1000 וואט RMS ב2 אוהם, אך הוא יעשה זאת בצריכה של 100 אמפר, זה לא רלוונטי כי ב100% מהרכבים לא יהיה לך אמפרז' פנוי בסדר גודל כזה.

אם מדובר על 50-60 אמפר, זה כבר סרנדה אחרת.

under construction..

• תוכן חדש...