Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרצתי פה כמה חיפושים על סופר לנסר והנה מצאתי כמה עבודות של אנשים פה שהתקינו פנסי ערפל+ כל מיני חארטות:wink:, אז אולי הגיע זמני גם להציג את עצמי ואת העבודות שלי.:lol:

הנה לכם מספר תמונות של האוטו שלי ושל חברים שעשיתי להם עבודה אם זה רשתות ספורט אם זה גרילים, פנסי ערפל, לדים, גבות בעיצוב מותאם,צביעת חלקיקים באוטו וכו.

אשמח לתגובות ופידבקים, אחלה לילה לכולם.

08042008(001).jpg

16042008.jpg

24042008(003).jpg

25032008(001).jpg

25062008.jpg

28052008.jpg

תמונה116.jpg

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממש נחמד ולא רע לעניין (למרות שאני לא אוהב את הדגם הנ"ל של המכונית הזאת).

ראיתי שמותקן לך שם מערכת שמע לא רעה , לפי הכיוונים וכו' , איזה רכיבים עומדים מאחורי ההתקנה הזאת ?

יפה =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

ראיתי שמותקן לך שם מערכת שמע לא רעה , לפי הכיוונים וכו' , איזה רכיבים עומדים מאחורי ההתקנה הזאת ?

יפה =)

יעקב

2 קומפוננטים קדמיים של ZEUS 100RMS מערכת פיוניר די רגילה אחוריות של BOSTON אקוסטיק סאב קיקר ומגבר BOSS די פשוט 800W שיושב על הקדמיות והסאב.

פורסם

ולכל בעלי הסופר לנסרים, תראו לנו מה אתם יודעים לעשות או מה עשו בשבילכם, תעלו תמונות שנראה עוד כוונים לעיצובים, תודה.

פורסם

מה זה הרכב הירוק שמבצבץ בתמונה ?

זאת פיאט אספנות של חבר לא יודע עוד פרטים אבל קח תמונה ברורה יותר

תמונה103.jpg

פורסם

עבודה יפה ומושקעת.

הדבר היחיד שלא ממש אהבתי האמת זה את הצביעה של הקונסולה בצבע המוזהב הזה. צביעה בצבע הרכב הייתה בחירה טובה יותר לטעמי. גם גלגלים במידה שתיים למעלה וצמיגים עם חתך נמוך יתרמו מאוד למראה.

שוב, עבודה יפה.

פורסם

הכל נראה ממש יפה

יש לי רק שאלה אחת, איך עשית את הגבות?

ואם יש למישהו שעון דיגיטלי של סופר לאנסר\קולט שעובד אשמח לרכוש במחיר סמלי כי משום מה שלי כבר הפסיק לעבוד.

אוהד.

• תוכן חדש...