Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

היום ניגשתי לחדש את פוליסת הביטוח שלי בפעם השמינית מאז רכשתי את הפיאט. חברות הביטוח מסרבות לעשות ביטוח מקיף לרכב מזה כבר שנים רבות ועם זה אני השלמתי ולכן עשיתי ביטוח חובה+ צד ג'.

היום, רגע לפני התשלום אני מגלה שהסוכן הוריד לי את הכיסוי עבור גניבת רדיו דיסק עד 800 ש"ח כמו שהיה כבר שנים אבל המחיר נשאר אותו מחיר. לאחר דרישה להסברים נאמר לי כי רכב שמלאו לו 15 שנים מיום ייצורו מוסר הכיסוי על רדיו- דיסק בגלל שהרכב ישן מידי! לשאלתי מה הקשר בדיוק לא היתה תשובה הולמת.

בסוף נאלצתי לרכוש כיסוי על גרירה, שמשות ורדיו דיסק דרך חברת "נתי שירותי דרך" ב- 350 ש"ח ושילמתי על זה בנפרד.

בנוסף הסוכן הודיע לי חגיגית שהחל משנה הבאה לא יהיה כיסוי על גניבת הרדיו דיסק בשום צורה, והחל מעוד שנתיים לא יהיה כיסוי גם על השמשות מכיוון שהרכב "ישן מידי". לטענתו יש בלאי טבעי לשמשות והסיכוי שהם ישברו גדול משמעותית משמשות של רכב חדש.

לדעתי מדובר בשטויות, אבל לא הבנתי מה האינטרס של סוכן הביטוח לא לבטח את הרכב ולהרוויח עוד כסף. אחרי הכל מעולם לא הגשתי תביעה לביטוח על גניבת הרדיו או על שמשות מנופצות, כל השמשות מקוריות.

האם מישהו נתקל בדבר כזה?

תודה מראש,

גיא.

פורסם

הייתה לי פיאט ולא נתקלתי בדבר כזה אך ההפוך , אף אחד לא מוכן לבטח שמשות לרכב כזה.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

הרכב שלי מודל 87, שנה שעברה הביטוח כלל גרר ושמשות, השנה כשחידשתי הסוכן עשה את זה מחוץ לפוליסה דרך חברת "סטראט שרותי דרך" או משהו כזה, לא כ"כ התעניינתי למה, הנחתי שככה יוצא זול יותר.

הקטע עם הרדיודיסק באמת הזוי. אולי לרכב ישן יש יותר סיכוי לפריצה, זה ההסבר היחיד שיכלתי לחשוב עליו.

פורסם

ברור כי לפני שנה היה יותר קשה לפרוץ לרכב הזה...

הגיע הזמן להחליף סוכן

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מסכים עם המגיבים למעלה. הגיעה זמן להחליף סוכן ביטוח. כלל ביטוח נותנת שרותי דרך בשגריר בפחות כסף.

Spirit In The Dark

פורסם

האם ביררת אצל סוכנים אחרים- ביטוח גם אפשר לבטל אתה יודע או אף ךשנות את הפוליסה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זה הזמן לספר לך שיש עוד סוכנויות ביטוח בארץ... אפילו הרבה מאוד.

גם אני ניגשתי לחדש השנה את הביטוח ל GTI ופתאום נאמר לי שמקיף יעלה לי 11500.... אני לא רוצה לחשוב מה אתה היית עושה במקרה הזה.

אני פשוט החלפתי סוכן וסגרתי על 2500 ש"ח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...