Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי פוקוס 2005 בצבע שנהב, הצבע מבריק ויפה ושמתי לב שיש כתמים כתומים-אדומים של 3-5 מ"מ , הכתמים יורדים בשיפשוף עם סמרטוט רטוב במים, אבל הבעיה היא שהכתמים חוזרים!!!

אציין שהאוטו לא נמצא מתחת לעץ. זה ממש מוזר וחזר כבר כמה פעמים וממש אין לי כוח כל פעם להוריד את זה. נראה לי שברחיצה רגילה זה לא ירד.

שאלתי בחברת הליסינג שקניתי ממנה והם אמרו שזה בעיה ידועה במכוניות לבנות ושניקוי עם פוליש וקס יעזור.

האם מישהו מכיר את התופעה?

האם כדאי לעשות למכונית שהצבע שלה ממש מבריק וחדש פוליש וקס?

תודה

פורסם

זה יכול להיות מכמה וכמה סיבות,

לי כלפני 4 שנים היה רכב מודל 02 והוא גם היה בשמש , לא הפעלתי ראש מספר פעמים ושתפתי אותו בשיא החום והשמש , לאחר כשנתיים שמתי לב לחריגה בצבע הרכב כמו הכתמים שהינך מצויין וקילופים שונים בצבע.

או שבנוסף , בן אדם לאחר שמוכן רכב ויש לו כמה מכות פח הוא הולך לפחח זול , זורק לו כמה מאיות שיכסה לו בעבודה ערבית את המכות האלו , כאשר עושים כך רואים את הכתמים ואת השאריות של המכה לאחר ניקוי הרכב או לאחר פולישווקס..

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

רציתי לציין שהכתמים מוסרים יחסית בקלות עם סמרטוט רטוב במים, אבל צריך דיי לשפשף וזה ממש לא לעיניין לעשות את זה לכל כתם. יש רבים כאלה בגג המכונית, במכסה המנוע ובמכסה הבגז'.

האם פוליש או וקס יכולים למנוע תופעה כזו שתחזור?

IMG_0308.jpg

פורסם

מאז שהמכונית נקנתה (לפני שבוע) המכונית באזור השפלה כל הזמן, והשאלה שלי היא כזו-

מה ניתן לעשות כדי למנוע את התופעה? האם יתכן שזיהום אויר + לחות יוצר תופעה כזו? אם כך אני אשים לב אולי יש את זה לעוד מכוניות שבאזור שלי.

הרי ניקיתי את זה כבר 3 פעמים וזה חוזר.האם פוליש או וקס יעזרו?

תודה רבה לכל העונים.

[להבא נא לכתוב בפורמט ברירת המחדל של הפורום. שינויים נועדו להדגשות נקודתיות. קרא את כלי הפורום ואת ההכרזה שבראש הפורום הטכני למען הישנות הדברים].

[הנהלת CF]

• תוכן חדש...