Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אחרי נסיעה מואמצת נגיד שעתיים נסיעה . אפשר יהיה לפתוח את מיכל העודפים נגיד בתחנת דלק כשרוצים לתדלק,

או שחייב להמתין כמה דקות כדי שלא יצאו מים או אדים?

פורסם

למה לפתוח מיכל עודפים כאשר אתה רוצה לתדלק? :shock:

אם הכוונה למיכל דלק, אפשר לפתוח אותו כאשר מנוע מכובה, הרי יש לו נשם ואדים יכולים לצאת.

שאלה הזוייה למדי. נסה לנסח בדרך ברורה יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תלוי במע' הקירור ברכב שלך.

אם המיכל הוא מיכל שלא תחת לחץ, עם פקק פשוט לא מתברג, אתה יכול לפתוח ללא בעיה.

אם זה מיכל תחת לחץ עם מכסה מתברג, זה יותר בעייתי, ואם זה חייב להיעשות אז בזהירות יתרה, שלא יתפרץ לך נוזל רותח ו/או קיטור לפרצוף.

פורסם

מכסה של מיכל עיבוי הוא עם הברגה. לא פגשתי מיכל שהוא ללא הברגה.

אחרי נסיעה ארוכה ניסית לפתוח את המיכל בשלבים לאט ואחרי דקה או שתיים ראיתי שהוא ממש חם ויצא קצת מים אז סגרתי

ולא ניסיתי לפתוח שוב. חום מנוע היה רגיל לאורך כל הנסיעה על חצי.

האם זה מצב תקין או שבגלל הנסיעה הארוכה הייתי צריך לחכות קצת יותר.

והקשר לתחנת דלק כי הם שואלים אם לבדוק מים איך אפשר לבדוק אם נסעת 150 קילומטר כמו שנסעתי?

פורסם

המיכל אמור להיות שקוף, אם כי עם השנים הוא הולך ומאבד תכונה זו, ואתה אמור להצליח לראות את רמת הנוזל מבחוץ, במיוחד עם הוא נוזל בצבע, כמו שאמור להיות, ולא מים שקופים.

עזוב את המתדלקים שיעשו מה שהם אולי יודעים, לתדלק.

בדוק את רמת הנוזל בבוקר, כשהמנוע קר.

פורסם

אני רואה את הנוזל בלי לפתוח . השאלה אם המצב שתיארתי אמור להיות תקין . לאחר נסיעה ארוכה עם עליות כדי לחכות עם פתיחת מיכל עודפים . או שבמצב תקין אני יכול לפתוח בהדרגה (כלומר לפתוח את המכסה בשלבים) ללא בעיות?

• תוכן חדש...