Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב. הסתדרתי עם הנורטון כרגע. הוא מצא לי כמה טרוייאניים, אבל איך אני בודק שהוא באמת מחק אותם?

תגיד אתה רציני , אחרי הכותרת הצעקנית שלך על תוכנת ההגנה של נורטון ( ובהמון צדק - נורטון זה חרא ) אתה הולך ומסתדר איתה .

קיבלת קישור לחבילת הגנה מושלמת ESS קלילה כאיילה ויעילה עשרות מונים , שאני עצמי קפצתי עליה בשתי ידיים לפני כשבוע , ואתה בוחר להישאר עם הבהמה המסורבלת .

לך תבין אנשים :roll:

פורסם
רק תסביר לי, מרק, מהיכן הביטחון שלא נידבקת ?

כי אתה לא רואה שום כדור פינג-פונג חוצה את המסך?

הסיכוי שלך לדעת שנידבקת בסוס-טרויאני (שזה היום שם המשחק האמיתי) ללא שימוש בתוכנות הגנה הוא אפס עגול.

רק כדי לסבר את האוזן, אתמול החלטתי, ברגע של קרימינליות, לחפש גרסאות חדשות של AnyDVD ו CloneDVD ב- eMule.

מצאתי את שתיהן, בערך 50 מקורות להורדה, חמישה פידבקים חיוביים של משתמשים.

הורדתי. ברגע שניסיתי לפתוח את הקובץ הדחוס תוכנת האנטיוירוס זינקה ודיווחה שבשניהם סוס-טרויאני.

ודרך אגב, שתיהן היו אכן התוכנות שחיפשתי.

אמנם נגועות, אבל התוכנות האמיתיות, כך שאם לא היה לי אנטיוירוס, הייתי בטוח ששיחקתי אותה, ובאותו זמן המחשב שלי היה (אולי) משמש רשת להפצת חומרי פדופיליה ללא ידיעתי.

ארנון, זה שתוכנת האנטי ווירוס קופצת ומדווחת על מזיק זה לא אומר שבאמת קיים מזיק מכיוון שקראק בהרבה מקרים מזוהה כמזיק.

שכחתי לציין שמותקנת אצלי התוכנה החינמית של מיקרוסופט Windows Defender שכנראה מספקת את הסחורה.

בכול מקרה במידה והמחשב נדבק במזיק מהר מאוד אתה מרגיש זאת, ירידה בביצועי המחשב,תקיעות,חטיפת עמוד הבית ועוד....שניתן לטפל בהם גם ללא עזרת תוכנה ייעודית.

גם אין לי הרבה מה לדאוג יש גיבוי להכול+גוסט של סימנטק.

איזה כייף לי :)

פורסם

המלצה לאנטי וירוס קליל ועושה את העבודה:

AVG FREE

גם חינמית, גם קלילה וגם עושה א את העבודה

הייתי אצל לקוח עם נורטון שלא הבין למה המחשב שלו לא זז.

העפתי את הנורטון, התקנתי לו AVG ב 3 דקות והסריקה שלו מצאה עשרות תולעים וסוסים טרויאנים שלא שייכים לקראקים לתוכנות.

(הבנאדם משתמש בוורד , עוד כמה תוכנות קטנות ואינטרנט והכל חוקי למהדרין - אפילו שילם על WINZIP)

ואת כל הזבל הזה הנורטון לא מצא למרות שהיה מעודכן והוא סרק את המחשב עשרות פעמים.

פורסם
המלצה לאנטי וירוס קליל ועושה את העבודה:

AVG FREE

גם חינמית, גם קלילה וגם עושה א את העבודה

הייתי אצל לקוח עם נורטון שלא הבין למה המחשב שלו לא זז.

העפתי את הנורטון, התקנתי לו AVG ב 3 דקות והסריקה שלו מצאה עשרות תולעים וסוסים טרויאנים שלא שייכים לקראקים לתוכנות.

(הבנאדם משתמש בוורד , עוד כמה תוכנות קטנות ואינטרנט והכל חוקי למהדרין - אפילו שילם על WINZIP)

ואת כל הזבל הזה הנורטון לא מצא למרות שהיה מעודכן והוא סרק את המחשב עשרות פעמים.

ד"א הסרה של הנורטון היא לרוב קשה וכמעט בלתי אפשרית בדרך המקובל של הוספת \ הסרת תוכניות , ויש לא מעט גולשים שמתקשים להעיף אותה .

באתר שלהם אמור להיות כלי להסרת התוכנה , אני לא נזקקתי לו .

ישנו כלי נפלא חזק ויעיל וגם חינמי שנקרא revo uninstaller שבין שאר הפעולות שלו יודע להעיף את הבהמה , ובעיקר לנקות מהרג'יסטרי את הזבל שהיא מותירה כמעט בכל פינה .

כדברי פותח השרשור " יימח שמה וזכרה " תרתי משמע .

פורסם

מי יודע מה קורה כשהנורטון מוצא משהוא?

מישהוא?..

...

...

הוא מקפיץ פתק גדול: "מצאתי ווירוס. היכנס ללינק הזה כדי ללמוד איך להעיף אותו בחמישים צעדים קלים בלבד".

WTF?!

אנטיווירוס.

הוא לא אמור להרוג את הווירוסים לבד?! כאילו דההה....

תוכנה זבל. אעלק, "יש לך ווירוס! יש לך ווירוס!"

יופי נחמה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ארנון, זה שתוכנת האנטי ווירוס קופצת ומדווחת על מזיק זה לא אומר שבאמת קיים מזיק מכיוון שקראק בהרבה מקרים מזוהה כמזיק.
בחור אופטימי אתה. כשתוכנת אנטיוירוס מדווחת על מזיק, רוב הסיכויים שזה אכן מזיק. לפעמים היא תדווח על Cookie של מערכת מעקב, ואתה תחליט להתעלם. לגיטימי.

אבל כשהיא תדווח שהיא מצאה סוס טרויאני ואתה תחליט שהיא סתם היסטרית... זה יהיה די טפשי מצידך.

שכחתי לציין שמותקנת אצלי התוכנה החינמית של מיקרוסופט Windows Defender שכנראה מספקת את הסחורה.
אין לה שום יומרות לזהות וירוסים, אז אם זו הסחורה שאתה מחפש, היא לא מספקת אותה.

בכול מקרה במידה והמחשב נדבק במזיק מהר מאוד אתה מרגיש זאת, ירידה בביצועי המחשב,תקיעות,חטיפת עמוד הבית ועוד....שניתן לטפל בהם גם ללא עזרת תוכנה ייעודית.
אז זהו, שממש לא. תוכנה שאוספת את כל המידע שאתה מקליד, סיסמאות וכרטיסי אשראי, למשל, לא גוזלת כמעט שום משאב ולעולם לא תדע שהיא שם.

גם אין לי הרבה מה לדאוג יש גיבוי להכול+גוסט של סימנטק.
וכרטיסי אשראי כשתקנה משהו ברשת?

וסיסמת חשבון האימייל שלך בגוגל\יאהו, כשישתלטו עליו כדי להשתמש בו למשלוח דואר זבל?

כאמור, אתה בחור אופטימי מאוד.

בהצלחה.

אני חושב שבשלב הזה הייתי נמנע מהתקנת תוכנת אנטיוירוס.

חבל שתחטוף שוק... :-)

• תוכן חדש...