Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, ושבת שלום.

אני מנסה כבר שעות להסיר את הנורטון מהמחשב שלי, ואני לא מצליח להוריד את הכלי מהאתר של סימנטק. מה אני עושה?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ולמה לא הצלחת דרך הוספה והסרה של תוכניות?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה לאל הצלחתי עכשיו אחרי שיטוט של כמה שעות באינטרנט בחיפוש אחר הכלי המזו**ג שלהם.

לא הצלחתי כי הוא פשוט תקף את עצמו.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

עוד לא ראית מה זה מלחמת נורטון וקספרסקי במחשב אחד (נורטון ניצח)

8)

או מקאפי אנטרפרייז שחושב שקראק אקטיבציה של XP זה טרויאן ומעיף בלי אותו לשאול אותך (נורטון דווקא 360 לא חושב ככה)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

משהו דומה...

אני רוצה אנטי וירוס. אבל אין לי כסף. לכן אני מוריד מהאינטרנט עם קראקים.

על מה אתם ממליצים?

פורסם

מ-FXP אפשר להוריד את זה?

פורסם

אפשר לקבל עליה קצת מידע?

פורסם

או NOD32 (עד כמה שהשם הזה נשמע דבילי) או קספרסקי, אחד מהשניים. בעיקרון הראשון יותר קל והשני קצת יותר כבד, אבל לא משהו שמחשב מהדור האחרון לא יכול להתמודד איתו.

פורסם

משתמש עם ראש על הכתפיים לא צריך אנטיווירוס.

אם יש כל מיני אחים או אחיות קטנים בבית שעלולים ללחוץ

על כל מיני דברים שלא אמורים להיחלץ, אז בסדר.

אם רק אתה משתמש במחשב, ואתה תמיד חושב לפני כל לחיצה,

אין שום סיבה להתקין מפלצות מיותרות וזוללות משאבים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
משתמש עם ראש על הכתפיים לא צריך אנטיווירוס.

אם יש כל מיני אחים או אחיות קטנים בבית שעלולים ללחוץ

על כל מיני דברים שלא אמורים להיחלץ, אז בסדר.

אם רק אתה משתמש במחשב, ואתה תמיד חושב לפני כל לחיצה,

אין שום סיבה להתקין מפלצות מיותרות וזוללות משאבים.

תרשה לי לצטט את עדי אשכנזי " מה זה השטויות האלה ? "

אבל עזוב , אני מבין שאתה ממש נעול על התפיסה הזו שלך אז יהיה מיותר להסביר לך על נחיצותם של מערכות אבטחה .

שתהיה לך גלישה בטוחה , ואל תשכח לחשוב לפני כל לחיצה שלך .

• תוכן חדש...