Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובשי לנסר - הדור החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה יפיפיות ! אני מכור ליופי שלהם .

תגידו מה שתגידו על כנף, לפי דעתי זה דבר יפה ומוסיף לרכב כזה ודרכ"א אני לא ערס ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

ממש לא יפה. בפרופיל נראית כמו שברולט אבאו שלקחה קצת סטרואידים, איזור הכנף הקדמי חסר פרופורצייה, פרונט יותר מידי "קרבי" ולא בטוב טעם. חבל.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
מגיע לי מל"ט.

אני קניתי את הספור.

מחכה לה בתחילת יוני.

אני מאמין שהתכוונת ליולי...

בכל אופן, תתחדש !

ממש לא יפה. בפרופיל נראית כמו שברולט אבאו שלקחה קצת סטרואידים, איזור הכנף הקדמי חסר פרופורצייה, פרונט יותר מידי "קרבי" ולא בטוב טעם. חבל.

טעות גדולה בידייך,

אבאו עם סטרואידים היא אבאו עם חבילת "ספורט".

פורסם
מהפרופיל האוטו נראה כמו הכלאה של מאזדה 3 ופוקוס...

שים לב שבאף האזור של הגריל נראה כמו פרופיל של בוקסר \ דוג דה בורדו !

http://www.dogo-argentino.com/figuras/dogue_de_bordeaux.jpg

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...